huun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 her gün güneş doğuyor, ay yükseliyor derken kanıksamışız bu gök olaylarını; ama tam tutulma gibi nadir izlenebilir bir tane olunca ilgi çekiyor. 10 küsür sene önce türkiye'de de olmuştu mesela çok güzeldi bence. yaz sıcağında bir anda ortalık buz gibi olmuştu o da ürkütücüydü bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 https://m.youtube.com/watch?v=YBoa81xEvNA&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 zipzip said: Arby's kıvırcık patates çekiyor ama di mi? mmmmppssss oglen gidip yicem hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Feamer said: aşırı çekmiyor ok, az mı ilgini çekiyor? olsa bakarım olmazsa umurumda olmaz mı diyorsun veya denmesini mi istiyorsun? şöyle bi kafamı kaldırır bakarım tamam işte. yalnız denmesini mi istiyorsun derken ne demek istediğini anlamadım. bir şey mi istemişim farkında olmadan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 yilbasina ilgi duyuyor musun peki? ozel ve nadir bir an/gun iste. yilbasi tamamen sallama, en azindan gunes tutulmasi galaktik bir olay. ben cogu yilbasini (12:00) kod yazarak gecirdim, bir gun sonra gider yari fiyatina eglenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 yılbaşına ilgi duyarım baya ama yeni bir yıl başlangıcı olduğundan değil de ekstradan bir gün tatil ve içmeye bahane olduğu için. güneş tutulması olduğunda da bir gün tatil olsa ve içmeye bahane olsa bu topiği hiç açmazdım. aşırı ilgimi çekerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 güneş tutulması beni de şey yapmadı arkadaş link attı live video için, açtım bi baktım kapadım güneş tutulması izlemek için AKK dolduramam das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Black-ice said: Feamer said: aşırı çekmiyor ok, az mı ilgini çekiyor? olsa bakarım olmazsa umurumda olmaz mı diyorsun veya denmesini mi istiyorsun? şöyle bi kafamı kaldırır bakarım tamam işte. yalnız denmesini mi istiyorsun derken ne demek istediğini anlamadım. bir şey mi istemişim farkında olmadan? sitem ediyorsun ya "yani noluyor da bu kadar insanlar hypelanıyor onu da anlayamıyorum..." diyerek, bundan dolayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 belki de sadece anlam veremiyordur bu kadar uzerinde durulmasına konusulmasina ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 larry davidden aldım o alıntıyı ya. sitem falan yok. hani ben neyi kaçırıyorum lan tribi fgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 https://www.reddit.com/r/tifu/ şuradaki "tutulmaya bakarken gözlerimin .mına koydum" başlıklı başlıkları okumak belki ilgini çeker millet cidden aşırı gerizekalı abi. bi tanesi gözlüğü DÜRBÜNün önüne koyup bakmaya karar vermiş ve tabiki güneşi sıcaklığı ile gözlükte delik açılmış ve neredeyse gözünün bitirmiş bir çok gözlüksüz bi an bakıyım dedim kör oldum hikayeleri var. ne mal insanlar var lan. göz doktorları zengin oldu resmen tüm amerikada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 40 yıl sonra türkiyeden izlenebilecek B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 normal güneş gözlüğüyle izleme kopri :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 "TIFU By thinking I would be alright if I only looked at the eclipse for a couple of minutes." MINUTES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Bu tip şeylerde işte kaç yılda bir oluyor, şu yüzden oluyor da böyle görülüyor vs. altyapısını bilmedikçe şaşırmıyorsun. Tutulma konusunda bence de görsel açıdan müthiş bir durum yok. Bir kuzey ışıkları değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 yiyorsa antaresi tutulsunlatsinlar da gorelim, https://www.pagalparrot.com/wp-content/uploads/2017/04/Betelgeuse-star_forcetoknow.com_.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 tutuluyodur zaten antares arada ay gunes falan geciyordur onune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 mokoko said: https://www.reddit.com/r/tifu/ şuradaki "tutulmaya bakarken gözlerimin .mına koydum" başlıklı başlıkları okumak belki ilgini çeker millet cidden aşırı gerizekalı abi. bi tanesi gözlüğü DÜRBÜNün önüne koyup bakmaya karar vermiş ve tabiki güneşi sıcaklığı ile gözlükte delik açılmış ve neredeyse gözünün bitirmiş bir çok gözlüksüz bi an bakıyım dedim kör oldum hikayeleri var. ne mal insanlar var lan. göz doktorları zengin oldu resmen tüm amerikada. http://images.financialexpress.com/2017/08/trump-eclipse-reu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 https://i.redd.it/7oyyowet95hz.png safsadfadf bu daha iyiymiş http://filmot.org/qaG7vax.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 close enough https://i.imgur.com/B8gGE74.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Black-ice said: abi bu konuda yalnız mıyım çok merak ettim. yani noluyor da bu kadar insanlar hypelanıyor onu da anlayamıyorum. güneş işte ortası siyah oluyor fln. ilkokuldayken de olmuştu, sınıfça meraktan ölmüştük sonra cama mum tutup bakmıştık bahçeye inip falan. ee dedim bu muydu lan. heyecansız mıyım neyim anasını satayım. ben mi bir şeyi kaçırıyorum diyorum larry david gibi. Nadir gerçekleşen olağanüstü bir olay olmasının yanında aynı zamanda tarihsel süreçte geldiğimiz noktayı gösteriyor. Geçmiş dönemde insanlar bu olay üzerine destanlar yazmış, Anadolu'da bir büyük savaş bu olay yüzünden yaşanmamış. Düalist bir anlayış ile gece ile gündüzün açık alan çarpışması olarak, kötü ruhların saldırısı olarak anımsanmış vs. Bu açıdan insanlık tarihi anlamında Güneş tutulmaları büyük önem arz ediyor. Şimdi ise bu olayın ne olduğunu bilim sayesinde biliyoruz. Rahatlıkla takip edip, kayıt altına alabiliyoruz. Artık herkesin elinde kameralar var full hd çekim yapabiliyor insanlar, buda farklı bir "hype" yaratıyor. Birazda bu yüzden bir grup insanda bir kanıksama ve durumu normal karşılama var ama hala en azından "bana" göre olağanüstü güzel bir olay. Özellikle insanlığın nasıl bir algı değişimi yaşadığını göstermesi açısından muazzam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Ilgimi cekmiyor diyenler hic tam tutulma gormemis herhalde. Parcali tutulmalar evet o kadar etkileyici degil ama tam tutulma acayip bir sey. Offf simdi gordum bi de ay tutulmasi daha iyi denmis. Ne ictiniz siz ya sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar