Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık PS4 - 2 kol - 500 gb

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Diablo 3 disc, Lego LOTR, borderlands handsome collection, horizon zero dawn disc , adını hatırlayamadığım 1-2 ufak oyun daha vardı digital olarak. garantisi ya bitti ya bitmek üzere eve gidince bakıp yazayım ama 2015 yılında almıştım mediamarktan almıştım, sanki güzel bir sonbahar akşamıydı sdsf fikir vermiş olayım akşam faturasına bakarım.

kollar cillop gibi, kulaklığını bir kez taktım fifada birisine sövmek için. makine de tertemiz hanım herhafta tozunu alıyor asdasfasdsa

alışamadım, kullanamadım resmen biriniz alın gitsin boş boş duracağına kenarda, fiyatta anlaşırız.

mekan: kozyatağı, maltepe, içerenköy ve hatta pendik elden teslim edebilirim.

not: PRO değil
Mesaj tarihi:
NTSC mi PAL mı bu ? Onaylama tuşu O (NTSC) mu Yoksa X (PAL) mi ?

1 adet PAL lazım bir arkadaşa. Fiyatı PM atsana bana ? ne istiyorsun tam olarak ? PS + 1 kol fiyatı ve PS + 2 kol fiyatı olarak ? Oyunlar pek lazım değil.
Mesaj tarihi:
X tuşu enter, pal versiyon herhalde onu pek bilemiyorum.

fiyat da vallahi bilmiyorum bakmadım daha sahibindende 1000 liraya gördüm en ucuz şimdi iki saniye bakabildim, nereyi kıyas olarak almam gerek bilemiyorum :/
Mesaj tarihi:
Dark_Soul said:

Slim 500gb , Sony Eu garantili sıfır : 1179
http://www.hepsiburada.com/playstation-4-slim-500-gb-eurasia-garantili-p-HBV0000018CDV

Buna göre hesap et işte.

garanti yok gibi ve eski model -500
oyunlar +150
kol +100

30 da benden hadi 900 verin alın
Mesaj tarihi:
abi sahibindende bile kolsuz molsuz en ucuza 1000 liraya gördüm, varsa hakikaten daha ucuza düşerim fiyat problem değil hakikaten uygun düşündüğüm için yazdım fiyatı dediğim gibi bakmaya fırsat olmadı pek piyasasına sdaece sahibindene bi baktım
  • Yeni Oluştur...