ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 game of thrones 2nd edition descent 2nd edition (1-2 tane de lieutenant pack var) eldritch horror satiyorum bunlari. eski ekibim dagildi, oynayacak adam yok. bos bos duruyorlar evde. makul fiyata ateslerim. ps: kartlarin cogu sleeveli ps2: descent'in figurlerini boyamistim, bir kismi cok iyi oldu bir kismi tirt oldu. boyalari kismen cikart(abil)ip tekrar primelamistim en son. isteyen olursa foto atarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 3'unu de oynayip begenmemistim, ozellikle E. Horror'dan nefret ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Balta çok hızlı gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 piyasası nasıl bunların? monopoli alsam 100tl, bu 50den mi gidecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Eldritchim var. Güzeldir. Param olsa descent'in liutenent packlerini alırdım ama bu ara üç kuruş param yok maalesef :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Eldritch'e laf gelmiş ama lovecraft seviyorsanız oynarsınız. Ben solo bile oynuyorum. Clank! satan varsa pm lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar