Chastor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Selamlar, arkadaşım tatile gitti 1 aylığına PS4'ünü bana bıraktı. Bu fırsattan yararlanıp exclusive oyunları bitireyim diyorum. 1 ay kullanacağım için ucuzsa satın alabileceğim veya 1 aylık kiralayabileceğim oyunlar istiyorum. İstek oyun listesi; - Last of Us Remastered - Uncharted 4 - Beyond Two Souls ve Heavy Rain (ikisinin bir arada bulunduğu bir versiyonu varmış) - Horizon Zero Down Aklıma gelenler bunlar.Tabi şu da iyidir kesin bitir dediğiniz oyunlar varsa onlara da talibim Edit: Ankara'da olan varsa daha makbule geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 çalışan biri için ilk 2 oyun yeter bence 1 ay için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Doğru diyosun cihaz elime geçince gaza geldim bir an :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Lopeth said: çalışan biri için ilk 2 oyun yeter bence 1 ay içinLast of Us total 20 saat falan sürdü, Uncharted 4 hatırlamıyorum da çok daha uzundu. Yine de 1 aylık sendeyse hepsini oynayabilirsin. Bi de çoğu insan dijital alıyor artık, arkadaşının hesabında yok muymuş hiç biri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 witcher 3 al 1ay dolu dolu oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 20 saatte % kaç bitirebildin ? böyle %100 yapma sevdam var ama oyundaki collectible ıvır zıvırı zor bulunuyor, her odaya gir çık, dolaplara tek tek bak falan cok daha uzun sürdü benim bitirmem yine de bir ton eksik var. geri dönüp toplayabileceğin bir bölüm seçme mantığı da olmadığı için baştan oynamak gerek :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 exclusive-witcher 3 (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Seni tanıyor olsam ben hesabı vereyim derdim bende 300+ PS4 oyunu var dijital olarak. İstediklerinin hepsi ve daha fazlası mevcut haliyle. Cidden arkadaşının bir arkadaşı vs yok muymuş o oyunları alan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Yok malesef arkadaş süs niyetine almış heralde ps4 ü hesap bile açmamış update leri falan yapılmamıştı. Last of us ı alayım madem 60 liraymış diğerlerine de bakarım fırsat çıkarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Last of Us'ı bitirdim efsane yapmışlar hakkaten. Buradan gaza gelerek hala aşağıdaki oyunları arıyorum; - Heavy Rain / Beyond Two Souls - Uncharted 4 - Horizon Zero Down PS Store yaz indirimlerini bitirmiş ondan fiyatlar uçmuş yine satın alma opsiyonum da kalmadı. Ankara Bahçelievler civarında oturan varsa satın alma / kira v.s. bir şekilde anlaşabiliriz. İlginenlere filtre kahve ikramımdır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Yeni indirimler başladı halbuki işine yarar bir şey yok mu onda? PC de oynamadı isen MGS var baya da ucuz yani. https://store.playstation.com/#!/tr-tr/oyunlar/metal-gear-solid-v-the-phantom-pain/cid=EP0101-CUSA01154_00-MAINGAME00000000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 MGS'nin hiçbirini oynamadım ondan ilk hedefim exclusiveler cihaz elimden gitmeden bitireyim oynayabildiğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 MGS bana göre en büyük exclusive sonradan PC'ye çıkmaya başladığını varsayarak konuşuyorum. İnsanlar zamanında uncharted için fln değil MGS için playstation alırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar