Lithran Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Evimde karanlık bir oda var .Boş duruyor, l koltuk attım oda zaten ufacık .Tam böyle oyun konsolu bağlayıp yada arada film felan izlemelik bir alan oluşturmak istiyorum kendime.Salonun egemenliği eşimde olduğu için o bölgeye ve ana televizyona erişimim yok.Şaka maka kumandaya elimi sürdüğümde beni kesecek gibi bakıyor. Şimdi yeni bir konsol alıcam ,oyunu vs derken biraz bütçemide sarsacak ,o yüzden televizyon almak iki katı masrafa sürükleyecek beni.N11 de 300 400 e projeksiyonlar var . Bu linktekilerden birini alsam odama çekilsem .Karanlıkda oyun oynasam filmimi izlesem .Eşimde dizileriyle mutlu mesut salonda yaşasa .Bir işe yaramazmı bu aletler.Hiç böyle cihazla bir alakam olmadı lümeni bilmem nesinden anlamıyorum. Projeksiyonlar Kullanan varsa bir iki tavsiye verirse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Hanimi bosa, kumandayi ele gecir. Salonda da ne istersen onu izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Ayıp olur şimdi 12 sene olmuş ,boşasam beni kimse almaz mantıksız geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Ucuz projektörlere hiç bulaşma. Ona vereceğin paraya a101 den 600 liraya high level lcd al inan 300 400 liralık projektörden kat kat daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 32" 1000-1500 arasi 1080p vestel/arcelik olmayanlara ba veya 40/42" ikinci el projeksiyon olmaz, ghosting yapar goruntu ucuzunda slide/powerpoint onlarin genel amaci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Anlaşıldı televizyon alınacak sanırım. Teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Lithran said: Anlaşıldı televizyon alınacak sanırım. Teşekkür ederim. bir de kucuk odaya gereginden buyuk ekran tv alma m2'den hesaplayip sana hangi boyutta almani tavsiye eden site: http://www.rtings.com/tv/reviews/by-size/size-to-distance-relationship projeksiyon alma sakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Eyw, konsolu aldım biriki oyun sipariş ettim. Televizyon için bime gidecem sanırım. Umarım fifileşen birilerini yakalarım macera olur gdhdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 A101'e de git, orda da oluyo bazen. Televizyon degil tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 samsungun 60 cm monitörü var fiyatıda uygun çokmu saçma olur .Sonuçda televizyon izlemeyeceğim.Film oyun . Ekran Çok mu ufak olur 2 metreden göremeyiz sanırım değilmi. Burada diablo 3 ,bir iki eski oyunu yaad etmek isteyen orta yaş çırpınışına şahit oluyorsunuz.Sıka sıka böyle oluyor, memleketin zikindirik maaşıyla kusura bakmayın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 baya ufak olur tv ozelligi olmayan 32" alin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 El birliğiyle diabo 3 oynayacağım az kaldı,Eyw .yarına mönitör işinide halledicem başladık bir kere sdffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 O paraya projeksiyon alınmaz. Düzgün bir sistem toplamak istiyorsan zaten televizyondan çok daha pahalıya gelecek perdesi, ses sistemi vs. ile. Zaten küçük odaya da projeksiyon alınmaz, saunaya döner 10 dakikada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 projeksiyon oyun oynamak için artık yorucu kalıyor. kontrast desen küçük, bütün oda karanlıkken göz yorarak izlemek zorundasın, gecikmesi ayrı dert. film belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 80 cm bir led monitör buldum ,eğer ikinci el daha iyi bir marka bulamazsam onu alacağım .Projeksiyon işini inceledim iyice kaliteli olmadıkca ııhh. Tşk ederim bilgilendirmeler için hepinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Oyun için 2 metreden 50" fln lazım 32 kurtarmaz. Film olsa kurtarır da. Mesafeni kısalt eğer büyük alamayacaksan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 yansıtacağın mesafe kaç m? 4 den fazla değilse ucuz bir projeksiyon işini görür ama 2. el kelepir bir şey al ya da 800-900 den başla sıfırlara. 300-400 e salatalık alabilirsin anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar