Madborn Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Selamlar, Madenci bir yakınım için google earth gibi ama daha gelişmiş bir program lazım. Google Earth kullanıyor ama çözünürlük vs o kadar iyi değil tabi zoomlayınca. Rahatça arazileri, dağları, tepeleri, yolları vs. görebileceği hatta mümkünse anlık olarak bir program lazım. Var mı bildiğiniz paralı yada parasız öyle bir program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 istihbarat servislerine başvurabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vicissitude Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 kardeşim yığma toprak yapıları kazıp define mi bulacağız? latince bilen papazı ve kuvvetli bi imamı bulurum ben ama payımı yüksek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madborn Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Masumane Google Earthin 1-2 tık üstünü istedim sadece :D. Premium servisi falan var mı ki Google Earth'ün ? Çinlinin biri göstermiş adam karıncaya kadar zoomlamış fuarda ama sormamış tabi bu ne diye tanıdık. benjani said: istihbarat servislerine başvurabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 karıncaya kadar zoomlamış derken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 şu mu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madborn Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Yok mermer&granit sektörü için. Sadece arazileri dağları tepeleri oraya çıkılan yolları daha net görmek amaç. Vicissitude said: kardeşim yığma toprak yapıları kazıp define mi bulacağız? latince bilen papazı ve kuvvetli bi imamı bulurum ben ama payımı yüksek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 anlık görüntü için uydu sahibi filan lazım olmak lazım herhalde.madenci arkadaşın ne yapacak bir de anlık görüntüyü, uydudan maden mi arayacak?kullanım amacı ne olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 google earthden daha gelişmişi yok sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Madborn said: Yok mermer&granit sektörü için. Sadece arazileri dağları tepeleri oraya çıkılan yolları daha net görmek amaç. Vicissitude said: kardeşim yığma toprak yapıları kazıp define mi bulacağız? latince bilen papazı ve kuvvetli bi imamı bulurum ben ama payımı yüksek isterim. bunun için google earth pro yeterli.biz kullanıyoruz arazi çalışmaları için, ocakları bulup gidiyoruz rahatlıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Program var mı bilmiyorum, ama olduğunu sanmıyorum. Belki Google Earth Pro biraz daha iyidir, denemediğim için pek fikrim yok. Uydu görüntüleri satan şirketler var ama. Nik inşaat uzun süredir bu işle meşgul. http://www.nik.com.tr/content_sistem_uydu_goruntuleri.asp İTÜ'de de uydu merkezi var, şu an satıyor mu bilmiyorum gerçi http://www.cscrs.itu.edu.tr/index.html Birde INTA Spaceturk vardı Ankara merkezli ama onların internet sitesine şu an bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Harita mühendisleri parayla alıyordu biryerden ama tam bilmiyorum, doğrudan programı değil de istediğin bölgeninkini alabiliyorsun sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Evet, nik inşaat ve inta spaceturk. En son 2010'da tez için uğraşmıştım, sonra başka yer açıldı mı bilmiyorum. Edit: MTA da harita satıyor bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Ozan said: Program var mı bilmiyorum, ama olduğunu sanmıyorum. Belki Google Earth Pro biraz daha iyidir, denemediğim için pek fikrim yok. Uydu görüntüleri satan şirketler var ama. Nik inşaat uzun süredir bu işle meşgul. http://www.nik.com.tr/content_sistem_uydu_goruntuleri.asp İTÜ'de de uydu merkezi var, şu an satıyor mu bilmiyorum gerçi http://www.cscrs.itu.edu.tr/index.html Birde INTA Spaceturk vardı Ankara merkezli ama onların internet sitesine şu an bulamadım. nik inşaat tan uzak dur derim. zaten uydu geçişlerinde resimleri satın alıyorlar. Uydu merkezi benim eski iş yerim. araştırma amaçlı olunca yardımcı oluyorlar tez/doktora vs için. ticari amaçlı olunca da satıyorlar. Fiyatlarını bilmiyorum ama yardımcı olacak iletişim verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madborn Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Hmm Google Earth Proyu inceleyeyim iş görür mü sorayım yarın. Ben google earthün falan paralı versiyonu falan var mı onu merak etmiştim. Ne çok profesyönel ne çok amatör olarak. Pro olarak var sadece anladım. Olmadı diğerlerine bakiyim teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 google earth ile zuhur aranmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Google Earth şu an şehirler için DigitalGlobe'un uydularından aldığı görüntüleri sunuyor. Bunların çözünürlüğüde 1m civarı, dağ tepe kısımlarda bir bok olmadığı için şehirlerde gibi değil. Dağlardaki görüntülerin çözünürlüğü 3-5 metre. Arkadaşın isterse 1m veya daha altındaki uydu görüntülerini satın alabilir. Ama sadece bakmak için biraz saçma ve tuzlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Edit: Çift olmuş. Google Earth yine Türk malı program kullanmak isterse Harita Genel Komutanlığının yeni çıkardığı bir program var HGK CAS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 https://parselsorgu.tkgm.gov.tr/ işine yarar mı bilmem en azından bedava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 google earth pro yuklu bende, standart versiyondan bir farki yok cozunurluk anlaminda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 E devlet üzerinden parsel ve ada ya göre sorgu yapabiliyorsunuz ilgili arsayı taralı şekilde gösteriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 http://www.3d-map-generator.com/3d-map-generator-terrain/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar