Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Online Şey

Grego

Öne çıkan mesajlar

@senko,

yani elbette buradan aldığım, almadığım destek, yardım ve yoruma göre bir şey yaptığım yok. ne istersem onu yapıyorum ve yapmaya yada yapmamaya devam edeceğim de, maksat muhabbet, mesainin bitmesine 40 dk kala, bence harika bir timekiller başlık.

* ayrıca neden desteklenmesin, elinizde güzel bir komünite var, kıymetini bilmiyorsunuz bence. baştan anlatmaya çalışıyordum da, ben de yıldım artık. miktarı çok farketmeksizin, zaman ayırdığı konuları bir şekilde değersizmiş gibi yansıtmaya çalışmak bizim memlekete özgü. abi intrnet forumui işsiz misin, öö wot yazmışsın vs diye diye nabılıyor bir fikrim yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Grego said:

hah aradığım cevap, gayet güzel şeyler değil mi bunlar, kime bahsettiysem, üzerime haç basarcasına akıl veriyor.

ya boşver abi sen bunları kendi beceriksizliklerini kapatıyolar böle böle. bilmiyolar ki sora geri dönüşü nasıda tatlı oluyor o sextinglerin

zipzip said:

mokoko said:

valla sexting baya zevkli beyler çok şey kaçırıyorsunuz

diliniz dönüyorsa zaten havaya soktuğunuz kız resim falan istemez direk deliverlar

keşke şu yanını bilmeseydim ya.

boşuna mı izliyorum yayınlarını tatlı şey. burak'tan telefonunu alıyım sana da düşer bişiler
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Bi dk bi dk bu son olay mı yoksa ikinci defa mı yapıyorsun?

Bi sonrakinin bana gelmesini bekliyorum artık grego. Yalnız affetmem noyanın küsküyü koyduğu gibi ahanda gregonunki diye ifşa ederim seni.

Interventionı da kendi kendine yapabilirsin, misal tek elin yerine iki elinle yazarsan mesajları doğru kişiye atarsın falan.

S E N D N U D E S

noyan

http://i.imgur.com/iavBmbQ.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...