zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 mokoko said: valla sexting baya zevkli beyler çok şey kaçırıyorsunuz diliniz dönüyorsa zaten havaya soktuğunuz kız resim falan istemez direk deliverlar keşke şu yanını bilmeseydim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Grego said: adam fişliyon is such 2016 değil mi artık. siz söylüyorsunuz ben yazıyorum olm. iste burda bile oyle bir ortam var. onu demek istiyordum. herkes sana tepki gosterseydi napion vs diye yapmazdin zaten, diger uyeler destekledikce yapman normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 @senko, yani elbette buradan aldığım, almadığım destek, yardım ve yoruma göre bir şey yaptığım yok. ne istersem onu yapıyorum ve yapmaya yada yapmamaya devam edeceğim de, maksat muhabbet, mesainin bitmesine 40 dk kala, bence harika bir timekiller başlık. * ayrıca neden desteklenmesin, elinizde güzel bir komünite var, kıymetini bilmiyorsunuz bence. baştan anlatmaya çalışıyordum da, ben de yıldım artık. miktarı çok farketmeksizin, zaman ayırdığı konuları bir şekilde değersizmiş gibi yansıtmaya çalışmak bizim memlekete özgü. abi intrnet forumui işsiz misin, öö wot yazmışsın vs diye diye nabılıyor bir fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 ben de o ümitle girdim de, timemımı killdiremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 e push et tasklarını biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Jeeztro said: ben de o ümitle girdim de, timemımı killdiremedim evli adam topici değil, git başka yerde killdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Grego said: hah aradığım cevap, gayet güzel şeyler değil mi bunlar, kime bahsettiysem, üzerime haç basarcasına akıl veriyor. ya boşver abi sen bunları kendi beceriksizliklerini kapatıyolar böle böle. bilmiyolar ki sora geri dönüşü nasıda tatlı oluyor o sextinglerin zipzip said: mokoko said: valla sexting baya zevkli beyler çok şey kaçırıyorsunuz diliniz dönüyorsa zaten havaya soktuğunuz kız resim falan istemez direk deliverlar keşke şu yanını bilmeseydim ya. boşuna mı izliyorum yayınlarını tatlı şey. burak'tan telefonunu alıyım sana da düşer bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 yok bakmıyorum abi, hakkaten bu kaçırılan dünyadan bi haber bir topluluğu uyandırmakla akıllı bir iş mi yapıyorum bilmiyorum gerçi sjkfgb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 mızrağının videosunu mu çektin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vicissitude Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 axedice said: Bi dk bi dk bu son olay mı yoksa ikinci defa mı yapıyorsun? Bi sonrakinin bana gelmesini bekliyorum artık grego. Yalnız affetmem noyanın küsküyü koyduğu gibi ahanda gregonunki diye ifşa ederim seni. Interventionı da kendi kendine yapabilirsin, misal tek elin yerine iki elinle yazarsan mesajları doğru kişiye atarsın falan. S E N D N U D E S noyan http://i.imgur.com/iavBmbQ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Xenus said: mızrağının videosunu mu çektin? ilk akla gelenin niye mızrak olması.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vicissitude Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 arka kapaktan içeri tükenmez kalem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 ben ne yaptığını anlayamadım hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Vicissitude said: arka kapaktan içeri tükenmez kalem? amaç başlığı kitlettirmek değil, 11 dk kaldı şurada 18.00 a. seviyeyi biraz korursan sevinirim. tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Grego said: Xenus said: mızrağının videosunu mu çektin? ilk akla gelenin niye mızrak olması.. ilk akla gelenin mızrak olması bazı açılardan sevindirici, armut olsaydı sakıncalı olabilirdi... bazı açılardan tabi, aksi de sevindirici olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 armut olayı neydi ya ben onu kaçırmışım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Grego said: Xenus said: mızrağının videosunu mu çektin? ilk akla gelenin niye mızrak olması.. Abi scat fln degil dimi Nolur degil de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 scat ne bilmiyorum bile. * baktım şimdi, bakmaz olaydım. yok, değil. knjbdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 ev arkadasın erkek değil mi ne olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Kusku ve ondan daha extreme bisiyse, kiz olsa da bisi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar