Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 hiç beklemiyordum oyun türkçe menu, türkçe altyazı ile geldi, çevir de iyi gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 şizofrenik manyaklar için müthiş bir oyun bana göre değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 rune bulma simülatörü çıktı oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 bir noktadan sonra azalır diyordum da, bokunu çıkarmışlar biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 - -rune bulmak. sonra biraz daha rune bulmak. sonra biraz daha ve BİRAZ DAHA rune bulmak. -bazı puzzle fikirleri çok güzel. ama "hadi şimdi aynı şeyin biraz daha kompleksini yap" diye tekrarlıyor 2-3 kez. -lineer. ama hani öyle böyle lineer değil. -bazen gameplay'le de yapılabilecek şeyleri cutscene koyup "al izle" demişler. şu an aklıma başka örnek gelmiyor ama mesela en baştaki nehir sahnesi gameplay'le de yapılabilirdi. brothers: a tale of two sons diyorum, mgs3 diyorum. -combat'ı basit. dodge var, block var (son anda basınca parry) light ve heavy attack var. bi de kick var, en sevdiğim. -oyun kısa. 4 saat oynadım, yarısı falan bitti sanırım. -seslendirmeyle altyazılar bire bir değil. aynı anda hızlı hızlı konuşan birden fazla ses olduğu zamanki kaymaları falan es geçiyorum, bazen tek ses olduğu zaman alt yazı geç/erken geliyor. text'le söylenenin de tutmadığı yerler var. çok önemli değil ama polish polish'tir. peçlerler umarım. -bir de meşaleli falan bi puzzle bölümü varmış, save'i komple bozup ilerlenemez hale getirmek mümkün deniyor. daha oraya gelmediğim için bilemiyorum. merak eden varsa jim sterling'in review'unda varmış. + +güzel lore dökmüşler oyunun üstüne. +dat atmosfer. gameplay olarak bi tehlike olmadığını bildiğim halde gerilip 1'er saatlik session'lar şeklinde oynayabiliyorum. +dat animation. facial expression'lara ve senua'nın hareketlerine çok özen göstermişler. yürümesi koşması hikayeyle paralel gidiyor. cutscene'de dayak yedikten sonraki gameplay kısımlarında sendeliyor vs. ha tabi ki çok teknolojik veya devrimsel bir şey değil ama atmosferi boost'luyor. zaten oyunun %80'i falan atmosfer. keşke sadece cutscene'de yenen özel dayaklardan sonra değil de arada yediğim normal dayaklardan sonra da olsaymış biraz. +dat seslendirme +combat mekanikler bakımından basit olsa da atmosferin (özellikle seslendirmenin) etkisiyle bittiği zaman bi rahatlama geliyor. zorlandığını hissettiriyor. (tabi ki bi dark souls rahatlaması değil) +dat müzik https://www.youtube.com/watch?v=ONbsa01-FJU tldr, gameplay zayıf, atmosfer çogyi. özene bezene yapmışlar. pre-order bastıydım, pişman değilim. dev diaries'ten falan biliyordum az çok nasıl bir şey olacağını (yine de bu kadar rune bulmayı beklemiyordum :P). viking'li değil de mısır'lı falan olsa "ya iyi yapmışsınız elinize sağlık da biraz daha oyun koyaydınız içine" derdim. 8/10 verdim ama taraflıyım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 arkadas cok ovdu bunu ama yorumlar suphelendiriyor beni. diger oyunlarla karsilastirildiginda 6-7 saat gameplay icin 49₺ fena sayilmaz aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 ilk 1 saati oynayıp bırakacaktım iyiki bırakmamışım, ilerleri daha güzel oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Valla ben dayanamadım bıraktım. İşten gelince 2 yaşında bebek gibi ağaçtan M harfi eşleştirmek falan çok sıktı. 3 kez mi 4 kez mi ne arka arkaya "haritada 2 harf bul sonra kapının arkasından ateş totemi çıksın sonra herkes çığlık atarken diğer rune kapısının bulunduğu yere yürü" döngüsüne girdim. Eah yeter ulan dedim çıktım. Bir daha da hiç giresim gelmedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=hGZGM6RblGg Güzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Hellblade'in daha fazla odul almasini isterdim. Cok farkli bi deneyim oldu benim icin, umarim daha fazla is cikar ayni studyodan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 oha kimlerin önünden almış ödülü. de kadın niye mocap kıyafetiyle gelmiş lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 sonunda oynadım ve bitirdim. çok beğendim, feature videosu da baya tadında olmuş. müziklerde çok iyi ve yerinde olmuş. 10/10 benim için oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Fin said: ben hiç beğenmedim bunu çok eblek duruyor heroine. demişim hala beğenmedim nesine bu kadar ödül verdiler anlamadım women empowerment bok püsürüyse konu zero dawn vardı bi şans daha vereyim bakayım ama gerçekten içim baydı oynarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 atmosfer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 herkes begenmeyebilir, farkli bi tarzi var bence. combat falan pek tatmin edici degil ama hikaye, mekanlar, audio design falan inanilmaz. mental birini oynamak cok degisik geldi bana. bu arada oyunu kulaklikla oynamazsaniz cope gider butun vaktiniz cok net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 şunu oynayayım artık iyi olmuş uplandığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Gece oyna, karanlikta. Korku oyunu degil ama guzel geriyor. Ben oynayabildiysem herkes oynayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 bulmacalar saçma, uzun ve bayık. dövüşler basit ve zevksiz ama ölme sınırı olduğunu bilmek aman ölmeyeyim şimdi diye kasıntı yaparak daha şevk ile savaşmanı sağlayabiliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Fin said: Fin said: ben hiç beğenmedim bunu çok eblek duruyor heroine. demişim hala beğenmedim nesine bu kadar ödül verdiler anlamadım women empowerment bok püsürüyse konu zero dawn vardı bi şans daha vereyim bakayım ama gerçekten içim baydı oynarken. benim bildiğim best performance (mocap/vo) ve games for impact ödülünü aldı ki o da delilik şizofreni vb konuları içerdiği için. hurr durr feminazi olayı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 1 kere oynadim eve hirsiz mi girdi, iceriden hanim mi sesleniyo lan diye tiriplere girdim. Fisir fisir konusuyolar kulagima. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 mocap odulu hakkiyla aldi ona laf yok, impactlik baska oyun da yokt o da hakkidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Ben şahsen oyunu iki gram sevmedim ama o iki ödülü aldıysa bunla ilgili bir sorunum yok. O konularda ödül alabilecek bir oyun evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 he bi de best audio design'ı almış, aday olan diğer oyunları oynamadım ama o da mantıklı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 oyun baya basit, puzzlelar basit combat basit ama hikayesi güzel. oynamayacaksanız da feature videosunu izleyin neyi neden yaptıklarını anlatıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 Academy of Interactive Arts & Sciences Hellblade: Senua’s Sacrifice -Outstanding Achievement in Animation -Outstanding Achievement in Art Direction -Outstanding Achievement in Character -Outstanding Achievement in Story -Outstanding Technical Achievement Beş adaylık fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar