WitChy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 evet şimdi bu son hafta da yaşanan ve insanı deliye çeviren olaylar zinciri, okulda 9 kişiyiz inatla tutuluyoruz öğretmenler yok ortalıkta müdür çekip gitmiş müdür yardımcısı kız arkadaşıyla odasında!! ..-bizi bırakın -olmaaaaaaaazzzz... e o zmn dvd izliyek, olmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzz.. e bari spor salonunda basket flm oynasak veya yüzme ant. flm yapsak ; olmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazzzzzzzz ee napçaz? OTURUN! 8 ders boyunca mı?! ve hocalar flm yokken 1000 kişiye yakn okul nüfusundan topu topu 9 kişi ortalıkta? in cin top oynarken okulda.. hoş tabi nesse dedik biz de tteybimizi açıp eğlendik okulu gümlettik ama 3 gündür aynı şey olmak da müdür artık otomatiğe bağladı.. ha bi de ilginç bir olay tüm hafta rapor almıştım geçenlerde müdür beni çok sever tabi , yüzme takım kaptanı vs die ama kılık kıyafetime kıl kapar ve okulda müdürn yaydığı dedikodu! o uzaklaştırma aldı dilindeki piercing yüzünden!! hmm tabi hoş dilim deki olmayan piercing ve almadığım uzaklaştırma... işte böyle ve inatla yoklama alınmaya devam edilio ki kim nerde ne alemde belli deil sarhoş olanı mı okulu dumanaltı yapanı mı herşey laçka oldu :)[hline]"faith leads to darkness,my destination should be the lightness" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 müdür yardımcısının odasında yaptığı işlerin resimlerini çekin,eğlenin :D[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 bizim okulda acayip bi mudur yardimcisi var bunak bisi cok kiyak herif ama herif kovuyo okuldan gelenleri eueh -ben sallana sallana okul kapasindan girerim -bi ses gelir oglummm nereye -ben derim ki sinifaa -herif der ne sinifi lan delimisin defol git.. -sdkfhasdkf lol[hline]What does not kill,makes stronger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WitChy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 said: thanatos, 11 June 2003 23:19 tarihinde demiş ki: bizim okulda acayip bi mudur yardimcisi var bunak bisi cok kiyak herif ama herif kovuyo okuldan gelenleri eueh -ben sallana sallana okul kapasindan girerim -bi ses gelir oglummm nereye -ben derim ki sinifaa -herif der ne sinifi lan delimisin defol git.. -sdkfhasdkf aynısıı bizim okulda ama herif çok genç kovuyo girişten çık git die! geçen ondan kavga çkardılar okulda lol[hline]What does not kill,makes stronger. [hline]"faith leads to darkness,my destination should be the lightness" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XanThie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Lan ne azgın bi okul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 bizim mudurden tirsiyo genc hocalar bi mudur var akillara zarar.. adama kalsa cumartesi , pazar bile yoklama alir oole acayip bi okul :)[hline]What does not kill,makes stronger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Benim de bi kedim vardı çok şeker bişeydi sora karı kız davasına dışarı çıktı bi gün. Bi daa da gelmedi. İlerki yıllarda mahallenin bütün kedileri ona benziyodu. Aa konuyla alakasız olmuş ya. pardon[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 said: Wacky, 11 June 2003 23:24 tarihinde demiş ki: Benim de bi kedim vardı çok şeker bişeydi sora karı kız davasına dışarı çıktı bi gün. Bi daa da gelmedi. İlerki yıllarda mahallenin bütün kedileri ona benziyodu. Aa konuyla alakasız olmuş ya. pardon[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri! haywani hapsedersen eve oole azar tabi duvar degilki :) konudan sapmayalim nese hehe simdi bi gun bizim okul ...... :-P[hline]What does not kill,makes stronger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Bizim okul çok bi komik canım. Normalde tüm millet dışarda ve hocalar birşey demiyor ama ara sıra sürpriz yoklamalar yapıyorlar yoksan sınıfta çaat yok yazılıyorsun :) .[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 biz bi kere bir nisan sakasi amaciyla kolejdeki bir sinifla hocalarin haberi olmadan kacip yer degistirmistik. sadece biyoloji hocasi vardi, biz kactiktan sonra baktik bikac kisiyi mudur muavini kovalamis kumeslerde, ahirlarda saklanirken yakalayip sinifa geri goturmus hocaya birakip gitmis, adam sectik aramizdan adamlar geri gitti biyoloji hocasinin karsisina dikilmisler "geri kalanlari almaya geldik demisler" kadin da "alin gidin alin gidin. ben sizi gormedim siz de beni" demis, herkesle beraber komple kacmis olmustuk. o donem 33 kisi takdir tesekkur alamadi bu olay yuzunden ehehe.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Bizim okuldan kovuyor kapıdakiler utanmasalar okula girmek istioruz die dövcekler :)[hline] Don't play tennis , With My Penis Ne faşizm , ne komunizm Önemli olan Erotizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 çok sıkıcı olurdu gitmezdim :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WitChy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 gitmemek zor zaten devamsızlık olayı berbat ben tam bilmiodum amerika da ilk dönem 10 ikinci dönem 10 hakkın var izinliler de 9 - 9.. şu anda bemim 9.5 özürsüz 19.5 raporlu[hline]"faith leads to darkness,my destination should be the lightness" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Ben dün gittim okula.. Kapıda durmuş müd. yrd. -Nereye olum -okulaaa -defol ne okulu!! yoklama almıyoz hadi git -ya bare şurdan tuvalete gidem -git evinde sıç!!! -akjkjfdksjfkjfdn Dolayısıyla bugün de gitmedim okula :)[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 ahah ben arada sırada uğruyom okula ne zaman görse -oğlum git şu saçını kestirde gel -ya hocam lise sonuz bare karışmayın ya -ne lan lise sonsun diye kıyak mı geçecem, berber paran yoksa vereyim ulan ! :)[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 ben size kendi planımı anlatayım sonra da nasıl fiyaskoya uğradığını pazartesi--> okul pikniği+hasal festivali festivale gidildi ama piknik ekilerek gidildi ailenin haberi olmadan salı--> kadıköy de 10 kişilik jedi kngişht partisi pikniğe gitmediğim belli olduğu için babamın yanına gitme zorunluluğu çarşamba--> Okul festivali ve kurbanın sahne alması önceki gün alınan grup düş-bbg azizcan ın falan çıktığının duyulması üzerine evde sıkılma bütün arkadaşların bir yerlere gitmiş olması ve hasal fest in 3. gününe gitmek için geç bir saatte olmam perşembe--> arkadaşlarla moda sahilinde içme muhabbeti bu da iptal çünkü arkadaşın hiç parası yok ve onun da arkadaşları gelmiyor bunun üzerine okula giderim toplamda 5 tane öğrenci görür onları da alıp kadıköy de kafeye gelirim bu da yatar cuma--> arkadaşlarla buluşup dolaşma planları şimdilik kimseyle haberleşilmediği ve görüştüklerimde de para olmaması sebeiyle iptal gibi gözüküyor ve ben bütün bu planları geçen hafta pazartesi günü ayarlamıştım rezalet bi durum[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie [b]Bi de tıklayın da murada ereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 bize gelmeyin dediler gitmiyoruz. Ama şimdide bir arkadaşa 75 sayfalık tez yazmam gerek halim harap :([hline]Prawler, 24 Şubat 2003 12:36 tarihinde demiş ki: ahmet ben de 13 F ist ama sarı saçlı mavi gözlüyüm ve boyalı değil saçlarım yani kaşlarım da sarı tanışalım plz.. vücutum ta taş gibidir kenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 keşki gitseymişim bugun ya :( ben 1.5 aydır okula gitmiyorum Uğramıyorum bile. Allaha çok şükür bitirdik okulu bi zayıf gelicek galiba oda Coğrafya karının ibneliğine geldik ondanda geçerim sene sonu artık. inşallah :) Geçen sene biz okulun son günü yangın tüplerini alıp sınıflara sıkmıştık :) Su savaşları zaten gırla. Basket sahasına yangın tüpleriyle köpük yapıp kayıyorduk. Çok zevkliydi. Tabi bu senenin başında geçen seneden kalan cezayı yiceğimizi nerden bilek? 5 gün uzaklaştırma. :([hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 said: Silthanas, 11 June 2003 23:17 tarihinde demiş ki: Biz basket salonunda sex partisi yaptik mesela... okul buna izin veriyor.... sonracigima sex shoplari sponsor yapip en uzun kim sevi$iyor yari$masi yaptik.. ben 3. oldum 7 saatle..fizban 2. oldu...[hline]Mecnun muyum a. icin kosayim colde... Leylayi da s.kiyim ayseyi de... -Can Yucel- kesin dalga geçiyorsun... di mi?[hline]All right, you egg-suckin' piece of gutter trash! You always did like pushin' around people smaller than you! Well I'm smaller! Try pushin' me! Wolverine, To Sabretooth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 bagırın cagırın baska cagrenız yok[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Bone abi sallıyorlar ya imkansız öle bişey en azından öle düşünüyorum :)[hline]KinGpiN the striked sazan Brother of Archie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 said: theKingpin, 12 June 2003 14:31 tarihinde demiş ki: Bone abi sallıyorlar ya imkansız öle bişey en azından öle düşünüyorum :)[hline]KinGpiN the striked sazan Brother of Archie +1 veriyorum :)[hline]*arkanda* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 said: WitChy, 12 June 2003 03:38 tarihinde demiş ki: gitmemek zor zaten devamsızlık olayı berbat ben tam bilmiodum amerika da ilk dönem 10 ikinci dönem 10 hakkın var izinliler de 9 - 9.. şu anda bemim 9.5 özürsüz 19.5 raporlu[hline]"faith leads to darkness,my destination should be the lightness" hmm ilkokullardadamı 10a indi ben 20fln biliyorum ama?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 liselerde 10 gün ama beim 36 idi en son bi ara gittiğimde kağıt vermişlerdi :)[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rona Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Bİz okula gitmiyoruz. Çok eğlenceli. Bi gün Metro Cİty; bi gün Taksim, bi gün Nişantaşı[hline]Rona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar