dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 o sigorta olaylari da iyi okunmali..dogal afet sigortasi yaptirirsin bilmem ne durumundan dolayi odemez..yildirim carpsa oderim ama sel bassa odemem yazar birsey olur..sigortaya super guvenmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 axedice said: açık balkonda saksıları parçalayıp her yeri toprak içinde bırakmış olm bangır bangır bağırdılar 2 gündür fırtına diye, açık balkondaki saksıları içeri niye almıyonuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 gecmis olsun kardesimin oturdugu apartmanin da catisi ucmus galiba bakırkoy sahilde apartman boslugundan mutfagi su basti diye foto gonderdi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Yarı açık balkon diyelim, şu kapanan ince camlardan vardı ama dolu ordan gelmediği için tuzla buz olmamışlar. Bide ilk fırtına değil ki hep orda o saksılar, dolu saksıları kırıp parçalayıp düşürüyor hani rüzgardan düşmüyorlar sağlam takılı vaziyetteler. Ama ilk defa böyle bi olay gerçekleşiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Fin said: oha https://www.facebook.com/823317401057355/videos/1393780334011056/ boyle dolu mu olur lan. amerikalilar iklim silahini bizim ustumuzde denemisler. israyillilerde olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 He feto söylemiş ameriga vurmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 gecmis olsun, benim annemler de yagmur yagdi diye resim atiyor. aa burada da yagiyo bikac gundur dedim. YAGMUR MU LAN BU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Koşuyolu'nda kozalaklardan büyüktü dolu, süperhücre (supercell) downburst'ün etkisiyle duvarlar camlar vs. paramparça, araçlar ağır hasarlı, kurşunlanmış gibi her yer. Dünkü hadise sırasında radar görüntülerini aldım MGM'den, 50 dBZ üzeri olası iri taneli dolu lokasyonları, GFS simülasyonunu da yapacağım veriler gelince. http://imgur.com/a/l0rIa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 axedice said: Bizim evde kapalı balkon camını kırıp panjurları delip geçmiş bide açık balkonda saksıları parçalayıp her yeri toprak içinde bırakmış falan da komutanların ev baya fantastik ya. Tekrardan geçmiş olsun hacıt sigorta neyin gelip baktı mı? Bizim evden önce seninkini görünce olayı o kadar da büyütemiyorum gözümde lel Sigorta yok maalesef ama AFAD ödeme yapıyormuş. Gelen usta onlarla bağlantı kurmaya çalışıyor ama haliyle çok meşguller, buraya sıra geleceği şüpheli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 sahibi geldi galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 komutan geçmiş olsun. konu sigorta işlerine evrildiği için buradan sorayım dedim, dolu hasarlı arabayla işlem yapan var mı? tavanda 20-30 tümsek olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Grego said: komutan geçmiş olsun. konu sigorta işlerine evrildiği için buradan sorayım dedim, dolu hasarlı arabayla işlem yapan var mı? tavanda 20-30 tümsek olmuş. kasko kolaya kaçıp boyayayarak yapıyo diyolar, boyasız işlem daha uzun sürüyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 ben bi nasıl tamir edeceklerini sorayım o zaman. araç kiralık, ikame de verirler sıkıntı olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Ev kiralik semt bizim abi sktiret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Kaporta boyaci startup ina mi girsek ya. Sddfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Tavan boyali butun araclarin fiyati kirilacak simdi, saka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Taklali araclara gun dogdu mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 aracim full dolu derken tavandaki izleri kastedecekler artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 yok ilanlar daha cok.. boya takintisi olan aramasin.. keyfekeder etekalti boya.. pert hasar kaydi yok 10 parca boyali.. dosta gider cekme belgeli .. aracimizda ufak kusurlar bulunmaktadir.. direklerde oynama yok motor yurur isler halde..tavan boyali.. seklinde gorulecek bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Esh said: Kaporta boyaci startup ina mi girsek ya. Sddfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Act reno yetkili saticisi miydi Yok asf ydi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 böyle vakumlu bir şeyle cokcok çekmiyorlar mı işte onu. bomb has been planted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Metal icin bilemiyorum aslinda nasil olur o duzeltme de, plastik aksam icin kaynat su dokup eski formuna getirebiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 mıknatıslı bi mil var üstünde agırlık var göcüğe mıknatısı tutturup agırlıgı vurduruyo yukarı dogru yavas yavas düzeliyor ama göçüğe göre tam düzelmez bi çoğu onunla derin, yamulma coksa ortasından delik açıp öyle yapıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Grego said: böyle vakumlu bir şeyle cokcok çekmiyorlar mı işte onu. bomb has been planted bundan 6-7 sene once bizim de basimiza gelmisti. evet boyle bi aparatla dedigin gibi cok cok cekiyolar. mini onarim kapsaminda yaptirmistim kaskodan. genel olarak duzeliyor ama gozle dikkatli baktiginda her halukarda gorebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar