vulga Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Cuma sabahı iş görüşmem olacak japon otomotiv firmasında. Yarın akşamdan gidip hostelde kalıp sabah geçsem dedim sakarya hostel diye aratınca elle tutulur bişey bulamadım. Hoteller de gereksiz masraf olur. Otobüsle gece gitsem sabah ya 4'te varıyorum otogara ya da 9'da. 4 çok erken uyuyamamış olurum 9 da çok geç (iş görüşmem 9:30'da). Otogardan taksi 10dk gösteriyor fabrikaya gerçi ama riske edemem. Sakaryada da tanıdık yok kalmalık. Bilen, şöyle yap diyecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 o havayı soluyan bir daha asla eskisi gibi olamaz dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Zehirli gaz olsa solucaz artık lami cimi kalmadı bu işin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 bence otelde kal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Otogar yani vardir ucuz otel, kalirsin 50-100 neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 vulga said: Cuma sabahı iş görüşmem olacak japon otomotiv firmasında. Yarın akşamdan gidip hostelde kalıp sabah geçsem dedim sakarya hostel diye aratınca elle tutulur bişey bulamadım. Hoteller de gereksiz masraf olur. Otobüsle gece gitsem sabah ya 4'te varıyorum otogara ya da 9'da. 4 çok erken uyuyamamış olurum 9 da çok geç (iş görüşmem 9:30'da). Otogardan taksi 10dk gösteriyor fabrikaya gerçi ama riske edemem. Sakaryada da tanıdık yok kalmalık. Bilen, şöyle yap diyecek var mı? 10dk gösteriyosa 10dakikada gidersin. Ne otobüsler geç kalır, ne de trafik olur fazla. Toyota galiba, hayırlı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Sakaryadan ev tutma izmitte yaşa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 sakarya ve hostel taglerini bir arada arattin diye seni vuracak insanlar yasiyor olm sakaryada iyi dusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 @esh, olabilir varınca soruşturayım @masterhaplo, öğretmenevi mantıklıymış not ettim @aktiftablet, saatten ötürü stres olmak istemiyorum ya. tşk hayırlısı @xaero, sonraki aşama o ama aklımda bulunsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 hostel ne arar la bazarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 pansiyon diye ara abi. amsterdam'da zannetti arkadaş sanırım kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 https://www.airbnb.com.tr/rooms/13321302?location=Sakarya%2C%20Turkey&s=q7lP2tVU şu da güzel https://www.airbnb.com.tr/rooms/2435275?location=Sakarya%2C%20Turkey&s=q7lP2tVU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 airbnb'den buldum tşk masticore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Şehir dışından gelen adama sabah 9:30'a görüşme koymak yakışmamış. Bunu eksiler hanesine yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Toyota boshoku sanirim. Bende bir 12 sene once kendileriyle bir is gorusmesi yapmistim. En igrendigim is gorusmeleri arasinda ilk 5 e rahat girer. Birde sacma sapan calisma saatleri var. Mesai 6 ya kadar ama mesai alicaz diye mudur kademesi 9 a kadar fabrika da oturuyor. Senden de aynisi bekleniyor ama sana mesai yok. Birde yol parasi filan da vermiyorlar gorusme icin. Sabanci direk nakit olarak bilet parami odemisti vaktinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Xaero said: Sakaryadan ev tutma izmitte yaşa... Kesinlikle katiliyorum. Sakarya'da yasanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Gallant said: Toyota boshoku sanirim. Bende bir 12 sene once kendileriyle bir is gorusmesi yapmistim. En igrendigim is gorusmeleri arasinda ilk 5 e rahat girer. Birde sacma sapan calisma saatleri var. Mesai 6 ya kadar ama mesai alicaz diye mudur kademesi 9 a kadar fabrika da oturuyor. Senden de aynisi bekleniyor ama sana mesai yok. Birde yol parasi filan da vermiyorlar gorusme icin. Sabanci direk nakit olarak bilet parami odemisti vaktinde. bende direkt tepeye oturdular. kolay kolay da zirveyi kaptırmıcak gibiler. detaya gerek yok benden sonrakiler için tavsiye olarak söyleyebilirim ki vaktinizi, zihninizi ve kaynaklarınızı boşa harcamayın. ik'sı daşşak geçmeye adam çağırıyor insanlığınızdan utanırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 az detay versene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Sakarya ile ilgili herşeyden uzak durun zaten ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 vulga said: Gallant said: Toyota boshoku sanirim. Bende bir 12 sene once kendileriyle bir is gorusmesi yapmistim. En igrendigim is gorusmeleri arasinda ilk 5 e rahat girer. Birde sacma sapan calisma saatleri var. Mesai 6 ya kadar ama mesai alicaz diye mudur kademesi 9 a kadar fabrika da oturuyor. Senden de aynisi bekleniyor ama sana mesai yok. Birde yol parasi filan da vermiyorlar gorusme icin. Sabanci direk nakit olarak bilet parami odemisti vaktinde. bende direkt tepeye oturdular. kolay kolay da zirveyi kaptırmıcak gibiler. detaya gerek yok benden sonrakiler için tavsiye olarak söyleyebilirim ki vaktinizi, zihninizi ve kaynaklarınızı boşa harcamayın. ik'sı daşşak geçmeye adam çağırıyor insanlığınızdan utanırsınız Ben de askerden geldiğimde 2013'te Ankara'dan gidip görüşmüştüm, o zaman da, sikinkiler gibi kötü bir tecrübeydi, hiç değişmemiş :) görüştükten 1-2 hafta sonra ben kendilerini aradım, işe girdim, sizi istemiyom diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar