deady Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Bir arkadaşım yeni aldığı PS4 pro yu satmak istiyor. 10 gün önce Çin den geldi alet. Herhangi bir sıkıntı yok, tek problem sadece çin Store kullanması onun haricinde her türlü oyunu Dvd den oynatabiliyor. Fiyat: 1300 TL + dürüm ayran + tek dal malbuş not:Resim filan isterseniz çektirir gönderirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 abi çin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 çin olunca noluyor birisi yazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 hepsi çin malı değil mi. Aksine yerli olarak pazarlanıp daha yüksek fiyat çekilmeli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 çin store kullanması sıkıntı, psn üzerinden dönüyor artık olay ama psn harici kullanılacaksa hiçbir sıkıntı olmaz. benim ki hong kong'dan geldi misal sıkıntı yok. gerçi orada yerel sürümler varmış mesela özellikle ondan almamıştı kardeşim bluray oynatıcısı olmayan vs. ama bunda öyle değil sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 tr store şuan fiyat olarak en uygun olanlardan. uzak doğu en pahalı storelara sahip. psn4.com çokmüş bakamıyorum ama öyle hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 peki bu cihazda mevcut trden alınmıs hesaplar kullanılabiirmi? birde netflix . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Farklı psn hesapları ile girilebilir, sıkıntı nerde anlamadım ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Sadece çin store nasıl bir kafadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar