Ryzer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 beş bölüm izledim. sarıyo baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 bence bayık dizi, sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Son 4 bölüme bu akşam bakıcam, imdb gibi 9 civarı değil ama bi 7'si var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Cok tutmadım. 3 bolum izledim henuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Sezon finali inanılmaz dandikti bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Fargo tadı aldım ben diziden, 7 demiştim, bir tık yükselttim 8'e doğru gittim. Başroldeki adam da Martin Freeman'a benziyordu tavırlarıyla. Son bölüm de güzeldi :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 thrill var izletiyor ama içi boş aslında. çok yeni bilgi yok cinaliy de ondan sıkılmıştır. iki hafta sonra unuturuz içimize işlemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 dün havanın güzelliğine rağmen sığır gibi evde oturup bitirdim diziyi. oldukça beğendim, jason bateman'ın üstüne yapışan komedi etiketini kaldırması için temiz başlangıç, iyi oynamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Jason Bateman'ın oyunculuğunu seviyorum, role de çok güzel gitmiş ama dizi modifiyeli Breaking Bad gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Dei said: 10. ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Bu baaaağreni de banlamak lazım vizyondan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 ben de beğendim. ama ne diyorum. heyecanlı, köyü kasabası rednekleri güzel olsa da kurulan bir bağ yok karakterlerle seyirci arasında. birine bir şey olma ihtimali beni germiyor yani. illa böyle olmak zorunda değil belki, ama hatırlamam ben bu diziyi sonraki sezonu açarken. bir BCS değil. benim 10/10'um BCS'dir. aksini iddia eden cokomantistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 10/10 vermedin diye ban demedim. bir dizi/filme biri 10/10 vermedi diye eleştirmem yani. saçmalık. vizyondaki pasif agresif "ok" tarzı mesajlarından dolayı dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 trailer pek heveslendirmemisti. daha flashy, kolaya kacan bir dizi gibi gozukmustu. oyle degilmis. harikaymis. sezon akti. (tu) pilot'da marty del'e "this dale carnegie meets pablo escobar ruse, that's beneath you" diyor. sonra da del mermi manyagi yapinca sok icindeler. halbuki ep8 flashback'inde del ile ise baslar baslamaz eski muhasebecinin oldurulup gozlerinin cikarilmasini izliyorlar. haftalik izlesem farkeder miydim bilmiyorum. bingeleyince goze batti. sahneleri tekrar tekrar izledim. belki de marty del'in paranoyasi icin o kelimeleri secmistir ama yanlis anlasilma ihtimalini goz ardi etmek writingi bu kadar iyi diziye yakismadi. snell dayiyi baska bir dizide avustralya rednecki olarak izlemistim. simdi amerikan redne -eeeehhmmmm- hillbilly'si olarak izlemek sapka cikarttirdi. arrested development sakalari yapmak kacinilmaz ama jason bateman cok iyi gitmis, onu da kabul etmek lazim. ruth, snell yenge, sayko-fbi gibi karakterleri cok sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 5. bölümden sonra izlemedim izliyim mü yoksa ilk 5 bölümden farksız mı diğer bölümler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 5. bölümde ne oldu hatırlamıyorum ama dizi çok iyi akıyor izleyin ya 10 bölüm zaten. annem babam bile sardı izledi bitirdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 izleyin abi güzel 3. sezona baya coşar bu dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Sezonun en iyi dizisi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 burda görüp ilk 4 bolumu izledim begendim baya. Breaking bad havası var. İzleyin işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 o kadar sezonun en iyisi falan değildir de izlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Bu sezon daha iyi ne var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 en basitinden narcos sezon3 daha iyi bundan daha çıkacak şeylerde vardır yeni izlediğim için aklıma ilk bu geldi. yine preacher sezon2 çok daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 kitabi daha iyiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar