sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 sabonis said: benim bilmek istediğim şey şu. ünlülerde intihar oranı, normal beyaz yakalıya göre daha mı yüksek? yoksa ünlü oldukları için medyada yer buluyor ve bize mi yüksek gibi geliyor intihar oranı? parayla mutluluk olayını geçtim de, para pek çok şeye çare. baktığında her türlü psikolojik hastalığına, derdine de en iyi psikolog psikiyatrlarla çare bulabilirler gibi duruyor. ama olmuyor yani, belki de yediremeyip kullanmıyorlar mı bu opsiyonu nedir. beyaz yakanin dusunecek zamani mi var? is trafik cocuk dertleri ev araba al kredidir aksam da biraz acun bak, yilda da 2 hafta otele gitmek icin calis. dusunse daha cok insan intihar eder bence, senin belki de 70 yilda yapamayacagini adam 1 yilda yapmistir zaten uzulmenin anlami yok.
moonfall Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 hybrid theory baştan sona ezbere bildiğim (sanırım) kasedini aldığım ilk albümdü. geçen hafta halen meteora albümünü dinliyordum. reis umarım huzur veya her ne arıyorsa sonunda bulmuştur.
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 abi olunce oluyorsun. bisi bulunmuyor. :/ ben inanmiyorum ki oldukten sonra bir sey olsun.
moonfall Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 aslında haklısın. bişey bulmuş olma düşüncesi geride kalanların (en azından benim) bu hareketi, bir anda varlığın son bulmasını anlamlı kılıp mantığa oturtması için beynin kendine uydurduğu bir bahane. yoksa öldü gitti adam. lights out.
Tuor_annare Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 hep iyiler mi ölecek bu dünyada=((((( gördünüz mü işte. dünya chester'a da kalmadı
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 iyi oldugunu nereden biliyorsun? kotulerin olmedigi konusundaki istatistiki bilgi nereden geliyor? hmm eldeki verilere bakarsak aslinda... selam bagyan nasilsin?
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 oha yeni gördüm çocukluğumuz gidiyorduk diyorduk, adam ergenliğimizin yarısını almış götürmüş. rip..
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 copry said: kendini asmak ne ya :( Chris'in dogumgununde asmis bir de çok yakın arkadaşlarmış. o yüzden yapmış olabilir vs deniliyo.
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 chris cornell'in doğum günüymüş zaten..
Öne çıkan mesajlar