Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 supergiant games'in (bastion & transistör) yeni değişik combat'lı rpg'si. artstyle yine çok iyi görünüyor. http://store.steampowered.com/app/462770/Pyre/ https://www.youtube.com/watch?v=FvxfmnrNj2U https://www.youtube.com/watch?v=YdgHK1Z1PLY about dis game Pyre is a party-based RPG in which you lead a band of exiles to freedom through ancient competitions spread across a vast, mystical purgatory. Who shall return to glory, and who shall remain in exile to the end of their days? Key Features A New World From the Creators of Bastion and Transistor Experience the biggest and most imaginative world yet from Supergiant! Get to know an ensemble cast of characters struggling to earn back their freedom as you make your way across the forsaken land called the Downside. Action-Packed Three-on-Three Battle System Battle against a colorful cast of adversaries in pitched, high-stakes confrontations where each victory (or defeat!) brings your exiles closer to enlightenment. Choose three from your party for each Rite, and outfit them with mystic Talismans and powerful Masteries. A Branching Story with No Game-Over In Pyre, you will never be forced to lose progress. Whether you prevail or you fail, your journey continues. The interactive narrative is expressed through a story that no two players will experience in quite the same way. Challenge a Friend in Versus Mode On top of the single-player campaign, Pyre features a local two-player Versus Mode, where you can play against a friend (or CPU opponent) in one of the game's fast-paced ritual showdowns. Form your triumvirate from more than 20 unique characters. Rich, Atmospheric Presentation Pyre once again showcases the award-winning talents of the team that created Bastion and Transistor. From the vibrant hand-painted artwork to the evocative musical score, every aspect of Pyre's presentation draws you into its fantasy world. Accessible, Customizable Controls Play with gamepad or mouse-and-keyboard using fully customizable controls custom-tailored to PC. The game offers a highly scalable level of challenge both in the campaign and Versus Mode. klei 1, süpergiant 2. canımsınız (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Konusunu acmaya gelmistim, geliyor yarin. Sanat tasarimi diger ikisinden de farkli yine, cok guzel gorunuyor bence. Bos zamanlarda dinlenecek soundtrack de uclenmis oldu boylece X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 said: multiplayer is local only :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 campaign acayip iyi duruyor. rpg mekanikleri kararinda ve hos. zaten rpg oynadiklari belli pillars'in lore tooltiplerinden. jodi ile hedwyn'i besiktas'a koy oynar. rukey'i de ederinin ustune galatasaray'a kakalarsin :P topsuz alanda banish hosuma gitti mi gitmedi mi, denge var mi yok mu kararsizim. iki maclik deneyimle yaziyorum ama banish biraz guclu sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 moontouched girl akiyor. sanki konsol icin aptallastirmasalarmis biraz daha challenging olabilirmis, simdilik santradan al duz yuru yapa yapa gidiyorum, meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 klavyeden oynayinca 1-2-3 diye secebiliyor muyuz elemanlari? yoksa yine sadece basinca switch tusu mu var? acayip sikinti o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 asdw kontrollerinde z/x, next/prev switch olarak ayarli (ayrica rebind mevcut) ama bireysel adam secme yok malesef. anlamsiz bir eksik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Oyun çok tatlı. Alın yani, bu sefer olmuş. Transistor baya tırttı da bu olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Yoo transistor de gayet iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 bastion 10/10 transistor 8/10du, o yüzden sırıttıydı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Transistor canavar gibi oyundu. Art ve muzikte bastion in bir tik ustundeydi. Geri kalan kisimlarda bastion bir tik usttedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 istedigimiz elemani left click ile secebiliyormusuz. kontrolleri epey kolaylastirdi. gamepad'de cast sanki dpad hesabi sekiz directiona fixate ediyor. kurcalamadim, belki de steam controller'a atadiklari default settingle alakalidir. liberation ritechallenge ve kisisel talismanlar gibi icerigi kacirmamak icin once onlari bitirmisleri ozgur kilmak gerekiyor gibi. galiba son rite'i kaybedince recruitable karakter kaybediyoruz? pek umursamadan diyalogunu kaciracagima en az uzulecegim tizo'yu sectim. tek playthrough'a maksimumu sikistirmak icin optimal oynanis nasil acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 liberation rite ben hep kazanarak bitirdim ama son rite'i kaybedince recruitable kisi kaybetmiyorsun rakip takimin lideri senin sectigin kisi yerine ucuyor olmasi lazim (rakip liderleri recruitable degil) kimi yolladigin (yada yenilince rakiplerinden kim giderse) "end game slide"lari etkiliyor. ilerledikce NPCler arasinda sadece grup ici degil rakipler ile de muhabbet oluyor, onlarin gelisimine gore secim yapabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 said: (rakip liderleri recruitable degil) haa buydu aradigim. cunku ilk gelen eleman backstorysi varmis da wagon'da anlatacakmis gibi yapiyordu :P peki kaybetmenin bir getirisi var mi? var tabii de ne yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 kaybetmedigim icin tam bilmiyorum, ama mesela x rakip lideri senin y companion'a yaziyor, sen diyelimki bir sefer o y companioni sonrada o yazan x lideri yollarsan kaybedip, tahminim ikisi arasinda bir seyler olacak "end game"de bahsedilecek falan tabii bu npcler arasinda interaksiyonlari gormek icin iki liberation rite arasinda belirli rakipler ile karsi karsiya gelmelisin. genel olarak zaten butup rakiplerin uzerinden geciyorsun ilk liberation rite oncesi mesela senin grubuna katilan harpy ile diger harpy grubu arasindaki hikaye gibi, kimin kimle derdi var yok belirli hintler var ona gore ilerleyebilirsin. mekanik bir degisiklik yok gameplayde, sadece npc hikayelerini etkiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 kozmik tanrilar acilinca +8 Hope secip, banishleyince gold veren talismanla kasayim dedim. :D maci kaybettim. kazaninca +150 enlightenment geliyor. +300 enlightenment geldi ancak her karakter icin bir seferlik oldugunu belirtti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 ilk liberation rite'dan sonra bi rehavet coktu =< voice actorlardan kismasalarmis da en azindan of deli gonul tariq konussaymis. sadece rite'lardaki announcer ile idare etmek yakismamis supergiant'a. biraz daha challenge olsa cok eglenceli bir oyun olabilirmis ama bu haliyle de sadece cizimlere bakip soundtrack dinleyerek geciyor, not bad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 challenge'ini titanlarla kendin belirleyebiliyorsun. epey challenging yapmak mumkun. cuzdanindan kismayacaksan voice actingden kismayabilirler. 30 liraya degil 60 liraya olur. :D magicka stili kotarmislar. super olmus. bu kadar diyalog bana manasiz geldi ama obur supergiant oyunlarini denemekten oteye gitmedigimden kiyaslayamiyorum. guzel yazilmis olduguna, keyifli olduguna itirazim yok. ancak degil bu tarz bir oyun, RPG standartlari uzerinden bile dialogue heavy diye taglenebilir. ritelara ayrilan sure toplam playtime'in 1/4'u olmayabilir. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 en azindan bir kisi konussaydi da https://www.youtube.com/watch?v=n-Yp_F2vNOA su havaya girseydik. kac para ulan bi voice actor =< neyse, cok agladim, bir dahaki oyuna artik. batmasalar bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 rite'daki announcer ile bastion/transistor narratorlari ayni kisi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 pyre'da 50 yasinda gibi sesi halbuki gencmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 off sunumu ne iyiymiş bunun ya. at gibi indirimde şu an, alın oynayın mutlaka <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 aa ben bunu bitirmemistim. biri sonunu anlatsin spoilerda pliz. 2-3 kisi liberate ettiydim galiba. sonda bir twist falan var mi? soundtrack spotify'da var. hala dinliyorum. <3 umarim bu dunyada gecen, tamamen baska tur bir oyun yaparlar. setting ve karakterlerin bu oyunla sinirli kalmasi oyun dunyasi icin bir kayip olur. o kadar iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2019 %70 indirim yemiş ilk defa. EGS'deki son oyunları hades de 10 aralık'ta geliyormuş steam'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Karakterler, genel dunya atmosferi, art style ve muzikler cok iyi. Rite gameplay kisa bir sureden sonra bayiyor. Bana gameplay cok zayif geldi diger supergiant oyunlarina gore. 2-3 kisiyi liberate ettikten sonra bu mudur yani diyorsun. Azcik voice acting e para harcansaydi, tek narrator le oyun yapmaya alistilar, ama Pyre gibi dunyasi renkli bir oyunda gitmiyor tek ses. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar