neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 https://www.flickeringmyth.com/wp-content/uploads/2017/03/The-Snowman.jpg https://www.youtube.com/watch?v=BF2Ksrxu_QY Trailer hosuma gitti, Michael Fassbender icin izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 fassbender daha seçici olsa ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Prisoners gibi bir film olur mu acaba diye heveslendim trailer'ın başında ama pek olmayacak sanki. Gidip tekrar Zodiac'ı izleyeyim en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 lan az çekiyorlar şöyle polisiye gerilim ya. gelsin gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Bugun sinemada izledim. Epey iyiydi. Ozlemisim boyle suc ve dedektif tipi filmleri. Gidin gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Nako said: fassbender daha seçici olsa ya... THIS. İyice Nicholas Cage'e bağladı herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2021 bana böyle polisiye filmleri lazım işte. öyle fantastik falan değil. yorsun izleyici uzun uzun konu gitsin. var mı yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 15, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2021 Uzun istiyorsan ve henüz izlemediysen Zodiac. Ama kesin izlemişsindir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gungor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2021 20 saat önce, xwhiplashx dedi ki: bana böyle polisiye filmleri lazım işte. öyle fantastik falan değil. yorsun izleyici uzun uzun konu gitsin. var mı yav? izlemişsindir kesin ama prisoners da uyar sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2021 @neutrino aynen izledim. @Gungor izleyip teraziye tık atcaz mı bakalım fds :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar