Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pic Thread (Definitive Edition)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
titit tam dusman kardesler vakasi..yunanistan realist herseyleri bizden iyi ve fazla ..biz ise bogazimiza kadar batmisiz ustune savas vs hala bulutlarda eyi eyi diye dolaniyoruz..
Mesaj tarihi:
Cokomantis said:

soruyu anlamamışlardır ya. "next year to come'ın sizce olma ihtimali nedir, 2018 gelir mi 2017'den sonra?" falan diye anlamışlardır.

abi oran da tutuyor iste. Bizim aramizdan hayata olumlu bakan cok ufak kesim + %100 progovernment tipler :D

Teyzeye pazardaki fiyatlar artti mi gecen seneye gore diyorsun, SEN HOKUMETI MI KOTULETMEYE CALISIYON ARTTIYSA DA ALLAH ARTIRDI, YAGMUR GELMEZSE ARTAR TABI NOLCAK diyor. Hayata bakis acisi buna da sukur, onumuzdeki sene allah yagmur yagdirir modunda oluyor haliyle :D
Mesaj tarihi:
dana22 said:

titit tam dusman kardesler vakasi..yunanistan realist herseyleri bizden iyi ve fazla ..biz ise bogazimiza kadar batmisiz ustune savas vs hala bulutlarda eyi eyi diye dolaniyoruz..

Ben mi yanlis okuyorum abi, yunanistanin herseyi bizden iyi ve fazla mi? Degil cunku :D
Mesaj tarihi:
cicibeybe said:

Cokomantis said:

soruyu anlamamışlardır ya. "next year to come'ın sizce olma ihtimali nedir, 2018 gelir mi 2017'den sonra?" falan diye anlamışlardır.

abi oran da tutuyor iste. Bizim aramizdan hayata olumlu bakan cok ufak kesim + %100 progovernment tipler :D

Teyzeye pazardaki fiyatlar artti mi gecen seneye gore diyorsun, SEN HOKUMETI MI KOTULETMEYE CALISIYON ARTTIYSA DA ALLAH ARTIRDI, YAGMUR GELMEZSE ARTAR TABI NOLCAK diyor. Hayata bakis acisi buna da sukur, onumuzdeki sene allah yagmur yagdirir modunda oluyor haliyle :D

bugün kuruyemişçide abi ne zamandır gelmiyordum hep fiyatlar yükselmiş yine dedim, FINDIK DA DÜŞTÜ MAHSÜLÜNE GÖRE YOKSA HÜKUMET NAAPSIN GÜZEL KARDEŞİM KAR YOKTU BU SENE MESELA, ZEBZE DE ARTAR NORMAL dedi

ben bu abiye ne diyim
Mesaj tarihi:
Mazotta yagmur yagmadi diyemi artti diyebilirsin mesela. Dolar euro ayni sekilde.

Hepsimi Allah'in isi. Lol

Arabayi aldigimda 3.60 dan depo fullemistim. Gecen gittim 5.13

17 ayda 1.5 lirami artar. Insaf ulan
Mesaj tarihi:
Raylen said:

bugün kuruyemişçide abi ne zamandır gelmiyordum hep fiyatlar yükselmiş yine dedim, FINDIK DA DÜŞTÜ MAHSÜLÜNE GÖRE YOKSA HÜKUMET NAAPSIN GÜZEL KARDEŞİM KAR YOKTU BU SENE MESELA, ZEBZE DE ARTAR NORMAL dedi

ben bu abiye ne diyim

adam cevap bekliyor! memleket iyiye gidiyor de, üstü kalsın de, bi de hayırlı işler dedin mi tamamdır.
Mesaj tarihi:
Pordakal said:

Mazotta yagmur yagmadi diyemi artti diyebilirsin mesela. Dolar euro ayni sekilde.

Hepsimi Allah'in isi. Lol

Arabayi aldigimda 3.60 dan depo fullemistim. Gecen gittim 5.13

17 ayda 1.5 lirami artar. Insaf ulan

Cok kolay abi

AMARIGA YUZUNDEN PETROLUMUZU CALIYOR
Mesaj tarihi:
Feamer said:

bunlar olur mu gold?
http://i.hizliresim.com/9mAW73.jpg

Karıştırmıyorsam sağdaki öss türkiye ilk 10u kazanıp khas radyo tv ye gelmişti. Erkek olarak başvurmuştu, üni bursu olan parayla ameliyat olduydu.
  • Yeni Oluştur...