Raylen Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 sorsan jükünü kumbara olarak kullanan erkek istemezler ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 soruyu anlamamışlardır ya. "next year to come'ın sizce olma ihtimali nedir, 2018 gelir mi 2017'den sonra?" falan diye anlamışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 http://cdn.cezmikalorifer.com/wp-content/uploads/2018/03/2-4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 ha ha ha /s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 açamayanlara dev hizmet. Grego said: https://i.hizliresim.com/RnRpJo.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 titit tam dusman kardesler vakasi..yunanistan realist herseyleri bizden iyi ve fazla ..biz ise bogazimiza kadar batmisiz ustune savas vs hala bulutlarda eyi eyi diye dolaniyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 İşte bunlar hep.... Reis de medyası ile çok iyi gaz veriyor ha, herkesi 2 gün koltuğa bağlayıp 7/24 A haber - TRT izletseler %99 çıkar oran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Cokomantis said: soruyu anlamamışlardır ya. "next year to come'ın sizce olma ihtimali nedir, 2018 gelir mi 2017'den sonra?" falan diye anlamışlardır. abi oran da tutuyor iste. Bizim aramizdan hayata olumlu bakan cok ufak kesim + %100 progovernment tipler :D Teyzeye pazardaki fiyatlar artti mi gecen seneye gore diyorsun, SEN HOKUMETI MI KOTULETMEYE CALISIYON ARTTIYSA DA ALLAH ARTIRDI, YAGMUR GELMEZSE ARTAR TABI NOLCAK diyor. Hayata bakis acisi buna da sukur, onumuzdeki sene allah yagmur yagdirir modunda oluyor haliyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 dana22 said: titit tam dusman kardesler vakasi..yunanistan realist herseyleri bizden iyi ve fazla ..biz ise bogazimiza kadar batmisiz ustune savas vs hala bulutlarda eyi eyi diye dolaniyoruz.. Ben mi yanlis okuyorum abi, yunanistanin herseyi bizden iyi ve fazla mi? Degil cunku :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 TR nin anket durumumuzun şöyle özetlenebileceğini gösteriyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 cicibeybe said: Cokomantis said: soruyu anlamamışlardır ya. "next year to come'ın sizce olma ihtimali nedir, 2018 gelir mi 2017'den sonra?" falan diye anlamışlardır. abi oran da tutuyor iste. Bizim aramizdan hayata olumlu bakan cok ufak kesim + %100 progovernment tipler :D Teyzeye pazardaki fiyatlar artti mi gecen seneye gore diyorsun, SEN HOKUMETI MI KOTULETMEYE CALISIYON ARTTIYSA DA ALLAH ARTIRDI, YAGMUR GELMEZSE ARTAR TABI NOLCAK diyor. Hayata bakis acisi buna da sukur, onumuzdeki sene allah yagmur yagdirir modunda oluyor haliyle :D bugün kuruyemişçide abi ne zamandır gelmiyordum hep fiyatlar yükselmiş yine dedim, FINDIK DA DÜŞTÜ MAHSÜLÜNE GÖRE YOKSA HÜKUMET NAAPSIN GÜZEL KARDEŞİM KAR YOKTU BU SENE MESELA, ZEBZE DE ARTAR NORMAL dedi ben bu abiye ne diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Mazotta yagmur yagmadi diyemi artti diyebilirsin mesela. Dolar euro ayni sekilde. Hepsimi Allah'in isi. Lol Arabayi aldigimda 3.60 dan depo fullemistim. Gecen gittim 5.13 17 ayda 1.5 lirami artar. Insaf ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Raylen said: bugün kuruyemişçide abi ne zamandır gelmiyordum hep fiyatlar yükselmiş yine dedim, FINDIK DA DÜŞTÜ MAHSÜLÜNE GÖRE YOKSA HÜKUMET NAAPSIN GÜZEL KARDEŞİM KAR YOKTU BU SENE MESELA, ZEBZE DE ARTAR NORMAL dedi ben bu abiye ne diyim adam cevap bekliyor! memleket iyiye gidiyor de, üstü kalsın de, bi de hayırlı işler dedin mi tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 tftd irl, https://i.imgur.com/gAixDTK.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Pordakal said: Mazotta yagmur yagmadi diyemi artti diyebilirsin mesela. Dolar euro ayni sekilde. Hepsimi Allah'in isi. Lol Arabayi aldigimda 3.60 dan depo fullemistim. Gecen gittim 5.13 17 ayda 1.5 lirami artar. Insaf ulan Cok kolay abi AMARIGA YUZUNDEN PETROLUMUZU CALIYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Feamer said: bunlar olur mu gold? http://i.hizliresim.com/9mAW73.jpg Karıştırmıyorsam sağdaki öss türkiye ilk 10u kazanıp khas radyo tv ye gelmişti. Erkek olarak başvurmuştu, üni bursu olan parayla ameliyat olduydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 https://i.redd.it/7ry777gcdjl01.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 haklı adam ama bu partner seçimi ile alakalı çoğunlukla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Norak said: https://i.redd.it/7ry777gcdjl01.jpg asdafghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Brazilya'da maklube keyfi <3 http://img-fanatik.mncdn.com/images/original/2018/03/14/5290130.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 lima mı o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 ufo olmus o ..nasil duruyorsa..bu arada adana limaninin manzarasi da pek guzelmis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar