senko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 var mi bildiginiz goztepe dedim cunku araba hararet yapio calistirdigimda baya yakinlarimda bir yere goturmem lazim, e5 e fln girmemem lazim hatta. veya baska bir servise gotursem pejodan anlar mi? internetten bakindim birazda bi halt anlamadim niye hararet yaptigina dair, radyator deposuna bak demis, kaputu kaldirdim 432 tane depo var hangisi radyator bi fikrim yok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Daha önce de söylediğim gibi Hasanpaşa Karakolu'nun yanındaki sokak, bekir ustaydı sanırım adı ama sokak üzerinde pejo ve citroen tabelası olan tek dükkan var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 soylediydin de araba oraya kadar gitmeyebilir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 ha hasanpasa demissinsin sorry bostanci tarafina gitti aklim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 şu resimdeki işarete benzer işareti olan kapağı bulacan https://merttugoto.com/admin/i/1024x1024max/3B0121321_3.jpg bunun bulunduğu haznedeki sıvı (büyük ihtimalle pembiş renkli) yine hazne üzerindeki MAX seviyesinin altında ise - ve hatta iyice azalmış ise - araç kapalıyken kapağı aç, bodoz su koy, ilerle. araba hareret yaptığında hemen dur, bir süre bekle, tekrar aç, tekrar su koy, bu şekilde devam ede ede istediğin servise kadar gidersin sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 evet pembis bi sivi vardi aa ne tatliymis fln dediydim o pembis seyden koymaya gerek yok yani su alayim yanima bol bol o zmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Selam, Ne kasıyorsun ki; kasko yok mu, çağır çekiciyi götürsün istediğin yere. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Bilmiom bi ara yaptirdiydim da Hala duruyor mudur fikrim yok Nerden yaptirdigimi bile hatirlamiom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 senko dürüst ol.. araç senin mi? Aramızda, kimse polise haber vermeyecek şş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Ahaha olm calcak olsam 99 model pejo mu calarim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Çok eskiden çalmışsındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 aşağıdakilere sorsana biliyolardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Ya çok iletisime gecmek istemiyorum onlarla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 o arabaları apartmanın suyuyla mı yıkıyolar acaba hep merak etmişimdir gereksiz aidat veriyoz gibi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 senko said: evet pembis bi sivi vardi aa ne tatliymis fln dediydim o pembis seyden koymaya gerek yok yani su alayim yanima bol bol o zmn yalnız yeni suyu eklemekte gecikirsen arabadan in, kaldır çöpe at, eve git sonra. riskli iş yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Gecikip gecikmeyecegimi nasıl anlayacam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 of mükemmel orta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Araba konusunda cahilimdir baya ya :) Anlamam pek mekaniklerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Yenı sahra metro yan kapısının tam karsı sokagında Halıl usta var kalabalıktır ama aracını servıs fıyatlarının altında rahatlıkla cozer Google map Lol resımdekı symbol de benım aracımmıs :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 ginaly said: şu resimdeki işarete benzer işareti olan kapağı bulacan https://merttugoto.com/admin/i/1024x1024max/3B0121321_3.jpg bunun bulunduğu haznedeki sıvı (büyük ihtimalle pembiş renkli) yine hazne üzerindeki MAX seviyesinin altında ise - ve hatta iyice azalmış ise - araç kapalıyken kapağı aç, bodoz su koy, ilerle. araba hareret yaptığında hemen dur, bir süre bekle, tekrar aç, tekrar su koy, bu şekilde devam ede ede istediğin servise kadar gidersin sdfsd Abi araba ısındıktan sonra o kapağı açarsa ne olur biliyon demi? Ek olarak eğer motor suyunda sıkıntı yoksa bence termostatta sıkıntı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Selam, Hiçbir şey olmaz ki! O kapaklarda valf mevcut. Yavaş yavaş açtığında basıncı tahliye ediyor güvenli bir şekilde ve sen açtığında sıcak su banyosuna maruz kalmıyorsun :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Nerde var la valf peugeot'da? Yalançı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Ben de valf var diye seettim ama dur simdi bilemedim pejoyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Selam, Yahu kapağın iç tarafında: http://www.agcoauto.com/content/images/faq/parts.JPG Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar