Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 sen değil be diğer kendini "akıllı" sananlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 ben kendimi akıllı sanmıyorum abi gerizekalıyım baksana burada pahalı bişi satıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 şurda kuşkonmaz satmak istesen yeşil soğan daha iyi diye isyan çıkar biri de şimdi eksek 6 aya çıkar kuşkonmaz, almaya gerek yok der Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Loex said: sapık sapık konuşmayın ya jfk den manhattan 40 dolarmı neydi taksiyle en son bi gece kalsan 100 dolar en az asdad ayrıca taksit diye bişi yok amerikada benim bildiğim bizimki gibi alienware kullanmayanda fakir fakir msi alınır demesin hepimiz şahine binelim o zaman mercedese ne gerek var. sadece plastiğin bile 500 çeşidi varken 100 tane parça var içinde onlarında daha farklı daha kaliteli olabiliceği aklınıza gelmiyo mu msi'ye şahin tier muamelesi yapmak xd abi fiyata falan bir diyeceğim yok ama alienware çok overpriced bu usa'de de bilinen bir şey. ayrıca "100 tane parça var içinde" demek ne dell işlemciyi, gpuyu, wifi adaptörünü falan kendi mi üretiyor :D hepsi aynı işte, kasalar kendilerinin. ekranlar da kendilerinin değil. ürün pahalı çünkü döviz aşırı yüksek. ama alienware usa'de de muadlillerinden 500 dolar daha pahalı bu da gerçek yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 abi azcık tasarıma da para veriyosun tabiki logosu sadece 100 dolar eder bence kenarındaki ledler vs şarj aletinin ucu bile ayrı hoş. Sadece donanıma para vermiyosun tabikide öyle olsa en mantıklı monster vs bissürü marka var msi dan da ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 onlar mı oynatıyo oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 gaming laptop alacağın için tasarımdan önce içerisi önemli. ısınma vs. alienware'larda çok fazla bir ısınma sıkıntısı var coolingi bir çözemediler. o yüzden tasarım baya arkada ya, ultrabook alsan neyse de. ama güzel gözüküyor tabii ki alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 gaming laptop ??? lul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Promenader said: onlar mı oynatıyo oyunu aaa delimisin tasrarımı çok önemli oyun oynarken yandaki ledler olmasa rezillik olur hayal bile edemiyorum paradoksalkedi said: gaming laptop alacağın için tasarımdan önce içerisi önemli. ısınma vs. alienware'larda çok fazla bir ısınma sıkıntısı var coolingi bir çözemediler. o yüzden tasarım baya arkada ya, ultrabook alsan neyse de. ama güzel gözüküyor tabii ki alet. ya ne ısınma problemi allanı seversen resmen çamur atıyosun. i7 7700hq zaten ısınmıyo bide laptopun kasasısın altı komple açık neredeyse laptop genişliğinde fanlar var altında http://i.imgur.com/8ExnlfP.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 https://www.notebookcheck.net/Alienware-15-R3-Notebook-Review.196584.0.html işlemci hadi daha düşük de, ekran kartı 90'ları görüyor 95 gibi throttle başlıyor zaten, hatta bu yüzden fps düşüşü bile gözüküyormuş. cpu ve gpuyu soğutan laptopun altındaki delik değil abi, fan kalitesi, ısı boruları, boruların tasarımı, thermal dizayn vs. amacım çamur atmak değil, 5 ay önce falan laptop aldım, 1 ay boyunca nvidia 10 serili her laptopu inceledim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 applev0dka said: gaming laptop ??? lul yıl 2017 oldu haberin olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 yıl 2017 olmuş hala gaming laptop lul ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 bu testteki laptop ile benimkinin alakası yok ayrıca 2. seri üretim benimki ilk seride üretilen 1070 li i7700 hq lulardan bile iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 r3 olanını koydum yanlış link atmışım. 1070'lisi gpu daha az ısınıyor iyiymiş de cpu yine 100'ü görüyormuş. r4'te full çözdüklerini sanmıyorum kasa çok değişmedi. ilk çıkardıkları 1060'lı seride hatta cpu çekirdekleri arasında 10'ar derece fark oluyordu, o kadar saçma bir thermal tasarım yapmışlardı. topladılarsa güzel. ama hala overpriced kek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 ay nası uzman kesildi birden ya almıycak hırsla yanlış yunluş araştırma yapıyo adam git arkadaşının masaüstü bilgisayarını sat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 satamaz ki çok pahalıya bırakmaya çalışıyor. aynı dertten müzdaripsiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Loex said: sapık sapık konuşmayın ya jfk den manhattan 40 dolarmı neydi taksiyle en son bi gece kalsan 100 dolar en az asdad ayrıca taksit diye bişi yok amerikada benim bildiğim bizimki gibi Sen bu satışa taksit mi yapıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 8500 yaptım kredi kartı da var daha ne olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 7k olsun mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 hadi 5kya anlaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 alienware alıyosunuz ya porsche 911 gibi bişey bu oyun oynanabilen laptopların lütfen az daha çabalayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 alienware daha çok 5.20d sözde lüks araba ama gitmiyor :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 sen o laptopı al kardiş. http://www.goodandwood.com/portfolio-item/the-virgin-table/ şu masanın üstüne koy, anime izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 http://www.goodandwood.com/tasarimci/ evet. tam bir malatyalı... https://www.youtube.com/watch?v=qyczHCg2zhw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 of yaşasın asıl amacım işimin reklamıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar