Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa'dan Futbol [17/18]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dünyanın en büyük derbisini izleyip keyfini sürmek yerine hala volkan, souza sayıklıyor asdasfada rahatla biraz rüyalarına girecek fener.
Mesaj tarihi:
bi de kirmiziyi duydum dedim ki barca 10 kisi bulmus real'i eziyor

BARCA 10 KISIYMIS hahahaha inanilmaz ya

10 kisiye karsi kapanmislar kontra-atak ariyorlar

real'in penaltisini yedi, bu reji de mal mi ne yumurta gibi penaltiyi anlamak icin 3 tane acidan izlemeleri gerekti
Mesaj tarihi:
Sevdiğim yerli futbolculardan Gökdeniz Karadeniz 38 yaşında futbolu bırakmış, Rubin Kazan kendisine veda düzenleyip 61 numaralı formasını da emekli etmiş, müzeye kaldırmış.

Adam bir zamanların CM efsanesi, buralardayken de gayet iyi adamdı. Rusya'da gözden ıraktı ama orada da kendini efsaneler arasına sokmuş kulüpte. 10 senedir oradaydı zaten.
Mesaj tarihi:
ben bu adamı yıllardır neden hiç bir türk takımı istemedi onu anlamadım.helede yabancı sınırı varken gayette iş yapardı 3 büyük takımda.rubinde taş gibi oynarken milli takıma bile alınmamıştı

hakkında çıkan şike haberleri doğru mu acaba :)
Mesaj tarihi:
bundesliga'yı pek sevmem ama çok müthiş bi son hafta olmuş.

hoffenheim, dortmund, leverkusen 55 puanda kalmış
hoffenheim ve dortmund ŞL'ye
leverkusen AL'ye gidiyor.

freiburg kazanarak(beraberlik de yetiyormuş gerçi ama) küme düşme playofflarından yırtmış.

stuttgart, %24 topla oynama ile bayern münih'i deplasmanda 4-1 yenmiş.
tayfun hocaya helal olsun, başa geldiğinden beri 9W-4D-1L ile müthiş iş başarmış oldu.
20. haftada 14.lükte sürünen takımı 14 haftada getirip 7.liğe koydu, ki neredeyse direkt olarak AL ön elemelerine gidecekti yani leipzig kazaya gidip yenilmiş olsa. (frankfurt yenilmiş, kazansalar geçiyorlardı stuttgart'ı).
şimdi böyle olunca da dfb kupasının finalini (bayern-frankfurt) bekliyorlar, bayern alırsa yine gidiyorlar avrupa'ya.
Mesaj tarihi:
https://pbs.twimg.com/media/DdAcHUQX0AEjRwO.jpg

hamburg düştü, ortalık karışmış. stadı falan yakmaya başlamışlar kumpas mağduru fener gibi asdfkjhsda

bundesliga tarihinde hiç alt ligi görmemiş tek kulüplerdi.an itibariyle öyle kulüp kalmadı :(

edit:

99 yıldır hep almanya'nın en üst lig seviyesinde oynamışlar.
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

https://pbs.twimg.com/media/DdAcHUQX0AEjRwO.jpg

hamburg düştü, ortalık karışmış. stadı falan yakmaya başlamışlar kumpas mağduru fener gibi asdfkjhsda

bundesliga tarihinde hiç alt ligi görmemiş tek kulüplerdi.an itibariyle öyle kulüp kalmadı :(

edit:

99 yıldır hep almanya'nın en üst lig seviyesinde oynamışlar.

oha lan

kesin türkler gazlamıştır yakın diye

hamburga da yazık olmuş hakkat
Mesaj tarihi:
https://pbs.twimg.com/media/DdD6kW0XcAAJVYk.jpg

Premiere League'de dağıtım havuzu belli olmuş.

Düşenler bile 100 milyon alıyor.

Burnley ligde maçları en az canlı yayınlanan kulüpmüş, 7 kere TV'de yayınlanmış sadece kendi maçları. 122 milyon alacaklar.
Mesaj tarihi:
1nb4

> çok gollü ligin kalitesi iyi değildir

> erken kopan lig iyi lig değildir

> 3-4 takım parayı cukkalıyor hep orda o yüzden çok güçlüler bütün futbolcuları topluyorlar
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...