ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2023 Beğendim ben izletti en azından. Asıl seriye göre biraz daha karikatür tiplemeler vardı ama iyiydi. Finali özellikle beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2023 ortalarda bir yavaşladı ama sonra gene açıldı neyse ki. beğendim çizim tarzını. Spoiler homotürkşövalye mızrak tek atsa aslında, türklerden hiç vampir avcısı yapmamaları potansiyeli değerlendirmeme. neyse gene hrıstiyan olmayan vampir başlamış en azından. biraz biraz öğreniyorlar: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2024 ocak ayında yeni sezon, hadi bakalım heyecanlı yerde kalmıştı. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2024 Son çıkan sezonu izlememişim iyi oldu hatırlattığın galibe 3 en son çıkan :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2024 Castlevania 4 sezon bitti. sonra castlevania nocturne başladı. Daha bir sezon sadece o. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2024 Kopmuşum baya :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar