Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2. el tercihinde yardım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Esh said:

Cok dandikmis o corsa da ya

500 liralik janti da yazmasalarmis keske dicem

abi zaten ana kullanıcı ben olsam corsaya bakmam bile ama en azından hatunun işini görsün, satarken de elden çıkaralım rahatça kafası. üçüne beşine pek bakmıyorum zaten, yolda bırakmasın, bizimkinin içine sinecek bi araç olsun yeter.

piyasası olan araç sonuçta rahat satarım.

bir de hakkaten satıcı düzgün, bi de işin bu yönünü düşünüyorum, her araç bakmaya gittiğimde çakal dodge'lama kafasındayım, ne zor işmiş ikinci el araba almak. nalet ossun.
Mesaj tarihi:
ben manuale bu range e aylarca bakmistim, haziranda pahalilastirip bu aralar fiyat kirdilar nedense.
birisi saolsun ford bmax onermistide ufkum acilmisti, tabi simdi gerek kalmadi arabaya.

tabi bu konan araba 30k km de, 2013 modeldi sanirim. HIC kullanmamislar arabayi

otomatik oldugu icin tabi fiyat yukseliyor, yani ya corsa alican ya i20 falan. ikisininde ncap skorlari 5 yildiz degil tabi.

bir kac tane ibiza ilani yakaladimda sorgulamak lazim kaza vs var mi diye
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-sahibinden-seat-ibiza-sc-1.2-tsi-105-fr-459153098/detay

TABI hanim faktorunu dusununce corsa one cikiyor. Al gec ya 30k km baya iyiymis
Mesaj tarihi:
corsa için el sıkıştık sahibiyle.

ulan bekarken tek kapı çakal leonla gezerdik, evlendik halimize bak, corsa sdfsd

topikte yorumlarını esirgemeyen siz sevgili paticiklere teşekkürler.

esen kalın.
Mesaj tarihi:
easytronic vites yarı otomatik dedikleri cinsten, yani aslında içeride normal manuel şanzıman var, fakat arada bi elektronik board ile bu manuel şanzımanı otomatik değiştiriyor.
çift kavramalı da değil, dolayısıyla vites geçişleri manuel araç gibi hissediliyor.

daha önce 3 yıl easytronic'li astra kullandığımdan tepkilerine ve nasıl kullanılması gerektiğine alışkınım, o yüzden pek dert etmiyorum.

hatta easytroniği manuel kullanmak bayaa zevkli.
ama dsg konforu var mı, yok tabi.
  • Yeni Oluştur...