Esh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Cok dandikmis o corsa da ya 500 liralik janti da yazmasalarmis keske dicem
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 2. el fiyatları çok saçma sapan ya lanet olsun deyip galiba leon 1.0 ecomotive alıcam
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 fabia'lar daha pahalı ya. otomatik bakıyorum bi de, bu fiyatlara anca eski kasalar oluyor.
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Esh said: Cok dandikmis o corsa da ya 500 liralik janti da yazmasalarmis keske dicem abi zaten ana kullanıcı ben olsam corsaya bakmam bile ama en azından hatunun işini görsün, satarken de elden çıkaralım rahatça kafası. üçüne beşine pek bakmıyorum zaten, yolda bırakmasın, bizimkinin içine sinecek bi araç olsun yeter. piyasası olan araç sonuçta rahat satarım. bir de hakkaten satıcı düzgün, bi de işin bu yönünü düşünüyorum, her araç bakmaya gittiğimde çakal dodge'lama kafasındayım, ne zor işmiş ikinci el araba almak. nalet ossun.
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 heryerde sifir araba forumlarinda bile kardes simdi aldin aldin seneye en az 20 kagit daha ustune binecek diyorlar..
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 ben manuale bu range e aylarca bakmistim, haziranda pahalilastirip bu aralar fiyat kirdilar nedense. birisi saolsun ford bmax onermistide ufkum acilmisti, tabi simdi gerek kalmadi arabaya. tabi bu konan araba 30k km de, 2013 modeldi sanirim. HIC kullanmamislar arabayi otomatik oldugu icin tabi fiyat yukseliyor, yani ya corsa alican ya i20 falan. ikisininde ncap skorlari 5 yildiz degil tabi. bir kac tane ibiza ilani yakaladimda sorgulamak lazim kaza vs var mi diye https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-sahibinden-seat-ibiza-sc-1.2-tsi-105-fr-459153098/detay TABI hanim faktorunu dusununce corsa one cikiyor. Al gec ya 30k km baya iyiymis
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Selam, Corsa otomatik MUTLAKA önceden sürüş testi yapılıp alınmalı. Saygılar.
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 yaptım abi, klasik easytronic şanzıman, sallana sallana vites değiştirme qeyfi sdfsd
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 ya aslinda manuele alistirsan en iyisi he. Alkolluylen surucu olur yaninda bitane, baska sehire dugune cenzaeye gittiginiz zaman fazladan sofor olur felan
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 ne zevk aliyorsunuz otomatikten ki..
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 corsa için el sıkıştık sahibiyle. ulan bekarken tek kapı çakal leonla gezerdik, evlendik halimize bak, corsa sdfsd topikte yorumlarını esirgemeyen siz sevgili paticiklere teşekkürler. esen kalın.
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 hayırlı olsun, güle güle kullanın şanzıman nasıl? bi kaç yukarda sallana sallana vites değiştirme keyfi demişsin, o kadar kötü mü?
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 easytronic vites yarı otomatik dedikleri cinsten, yani aslında içeride normal manuel şanzıman var, fakat arada bi elektronik board ile bu manuel şanzımanı otomatik değiştiriyor. çift kavramalı da değil, dolayısıyla vites geçişleri manuel araç gibi hissediliyor. daha önce 3 yıl easytronic'li astra kullandığımdan tepkilerine ve nasıl kullanılması gerektiğine alışkınım, o yüzden pek dert etmiyorum. hatta easytroniği manuel kullanmak bayaa zevkli. ama dsg konforu var mı, yok tabi.
Öne çıkan mesajlar