Pasha Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paketi açılmamış son bir tane kaldı elimde, starter pack değil yanında pod yok yani. 200 tl istiyorum, eğer pod isterseniz cool mint 4 pack verebilirim bir adet yanında 100 tl'ye. patiye özel fiyat, pazarlık yok :) juul ne olduğuna dair bir fikriniz yoksa youtube'da bol bol review var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 ne bu? started dedigin nedir? pod nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 kapalı devre e-cig bu. sürekli yanan sigara gibi düşün. herhangi tuş yok, çektiğin zaman buhar geliyo. doldurması bilmem nesi yok, ucuna pod takıyosun aromalı. 1.5 aydır sigara içmiyorum sayesinde, kesinlikle aratmıyo. starter packte 4 tane farklı aromalı pod veriyorlar yanında. yedek olsun diye device only almıştım bunları ama her elimde gören biraz deneyip almak istedi verdim bende. son bir tane kaldı onu da burdan vereyim dedim. edit: uğraşırım derseniz podları açıp kendiniz doldurabilirsiniz, tutorial var youtubeda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Juul en iyi herhalde cigalike'lar arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 sonradan bu podlar kolay bulunuyor mu? bir de bir adet pod ne kadar gidiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 bo hariç hepsini denedim, aralarında açık ara en iyisi bu. bir pod 2-3 gün yetiyor bana, 1.5 pakete yakın kırmızı malbuş içiyodum daha önce. daha hafif birşey içiyosan daha uzun götürür diye tahmin ediyorum. edit: her podda 50mg nikotin var, öyle hesaplayabilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 bayaa pahalıya geliyor o zaman ya, bir de tr'de bulmak dert galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 4'lüsü 100 tl, tanesi 3 gün gidiyor desen, 12 günlük sigara 100 lira oluyo lan. yuhannes. normal sigara ile aynı fiyat oluyor neredeyse :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 valla ben şöyle bakıyorum olaya, kırmızı malbuşda 0.8mg nikotin var. 62.5 sigara yani 3 paket dengi nikotin var her bir podda. 12 paket marlboro kırmızı şu an 156 tl'ye geliyor. hem daha ucuza geliyor, hem kokusu yok, hem bir sürü gereksiz kimyasal almıyorsun vücuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Öyle bakamazsın, vape'ten alınan nikotinin emilimi daha düşük sigaraya göre, birebir denk gelmez. O podları kendin doldurmuyorsan pahalıya gelir Juul, evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 dolduruluyor yazdi adam yukarida Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 doldurulamıyor dememiş ki, doldurmuyorsan pahalıya gelir demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Doldurabilmekten bahsetmiyor adam. Doldurmuyorsan diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 doldurmamak benim için avantaj, türkiyede ne olduğu belirsiz 50 çeşit likit var. nerde yapılıyo nası yapılıyo belli değil, ünlü markaların likitleri de var ama onların da çakma mı orjinal mi olduğu belli değil :) ha siz isterseniz açın doldurdun, dediğim gibi youtube'da bir sürü tutorial var bunla ilgili. @Bright vape'den alınan nikotin daha düşük doğru yalnız juul nbase kullanmıyor, nicotine salt kullanıyor. 30 dk'da bir 2 nefes yetiyor. en başarılı cigalike demelerinin sebebi bu zaten :) grafik dursun şurda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 hm nicotine saltsa ayri.. denemek lazim aslinda. sonra ki podlari nerden temin edecez? bir de My Von Erl denedin mi onun deneyimi nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 von earl, cync ve myjet denedim ama nikotin tatmin etmiyo onlarda sigara gibi. boğazda, ciğerde o etkiyi vermiyo. eşek gibi alet taşımak istemeyip buhar çıkarsın yeter diyen insan için iyi aletler sadece. juul bildiğin sigaradan hiç farkı yok içim ve nikotin tatmini için. hatta juuldan 4-5 nefes üst üste alırsan nikotin bildiğin sersemletiyo insanı. el ayak boşalıyo o derece :) edit: bo tc siparişi verdim, önümüzdeki hafta çarşamba perşembe elimde olur. onla ilgili yorumlarımıda yazarım yine buraya ama youtubedan reviewlara baktığım zaman diğerlerinden iyi ama juul gibi değil deniyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 satıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 sonraki podlari nereden temin ediyorsun? bir de bunun icin "0 dk'da bir 2 nefes yetiyor." demissin. normal sigara gibi lonk lonk (kac nefes varsa artik) cekerse kullanan etkileniyor mu? sorun yasanir mi? babama alayim diyorum da sigara icmesin. (senin satman dert degil benim icin, nereden aldigini soylersen oradan siparis gecerim eve) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 lonk lonk içemez abi, nikotin fazla gelir sersemletir. ilk aldığımda oyuncak gibi çekiyodum ama bi hafta içinde alışıyosun olayına. pilot, hostes arkadaşlar sürekli gidip geliyor amerikaya. onlardan rica ediyorum getiriyolar hem makineyi hem podları. kendim senede 2-3 kere gidiyorum, sorun olmuyor tedarik yani. amerika harici bir yerden alamazsın malesef ve yurtdışına da göndermiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 bo tc'yi nereden siparis vermistin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 14 yaşından beri sigara içen ve 24 sene içtikten sonra 6 sene önce bıraktım, günde 3 paket içerken. Beyinde olayı bitirmedikten sonra vaporizer bir işe yaramaz. İlla nikotin ihtiyacınız var ise , nikotin sakızı çiğneyin daha çok işe yarar. Nicorette yi tavsiye ederim. Benim çok işime yaramıştı 2 ay kadar çiğnedim, her sigara canım çekişinde sakızı çiğnedim. 2 ay sonra onu da attım bitti. 6 yıldır da ne sigara çekti canım ne başka bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 bizimkilere sakizi gec nikotini ciger icinde bir unite ile dogrudan versen bile bence birakmak istemezler. onemli olani birazcik azalttirabilmek falan diye umuyorum. sen kac yasindasin ya 14+24+6=44!!!!! 40 eettttiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 dasaaa said: bizimkilere sakizi gec nikotini ciger icinde bir unite ile dogrudan versen bile bence birakmak istemezler. onemli olani birazcik azalttirabilmek falan diye umuyorum. sen kac yasindasin ya 14+24+6=44!!!!! 40 eettttiii Sende hafiyelik var galiba :) evet 44 yaşındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 bu aletleri almaktaki amaç sigara ve türevlerini tamamen bırakmaksa zaten yanlış. kokusunu, ağızda bıraktığı kötü tadı, yanında gelen zilyon tane kimyasalı almadan verdiği hazzı alabilmek olmalı. öbür türlüsü anca kendini kandırmak olur zaten :) edit: tabii ev içinde de içiliyorsa ev halkı içinde baya rahatlatıcı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 valla ben onlari kandirayim da az icsinler biraz :) birakma olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar