mani Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Evet artık bugün son olmakla birlikte aracı 60.000km periyodik bakıma soktum yetkili serviste. Artık parmak uzattığım her parça için "dokunması 200 den başlar, anahtar değerse 500 " şeklinde fiyat politikalarından sonra bıktım bu yetkili servislerden. Selam veriyorsun para diyorlar ota boka. Tavsiye edebileceğiniz Avrupa yakası tercihimdir VW özel servisi var mı? İşinin ehli, parasını hak eden, ben bunu yapamam demesini bilen, kısacası bildiğini ve bilmediğini bilebilen bir usta ve servis arıyorum. Arada bi gideyim hal hatır sorayım, 1 paket sigar alayım geçerken vereyim, tamponu iki düzelteyim canının sağlığı abi diyebilen insan evladı arıyorum. Ulan kedi dolaşmış kaputun içinde, kaput altı koruma malzemesi var orası bel vermiş. Parça fiyatı boktan bir parça için 460tl diyor 20-30tl de işçiliği olur diyor. Ulan parça fiyatı zaten anlamsız pahalı utanmadan 1dk bile sürmeyecek montaj için sanki bizden olsun kafalarından 20tl diyor birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Selam, Bu zamanda kimseye kefil olmam :D Kartal'da Audi/VW bakan ustam vardı ama Avrupa Yakası için yorum yok. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 vw servisi değil ama benim leon'u maslak 1'de ergin ustaya götürüyordum ben, özkısmetim oto mu ne adı. hiç sorun yaşamadık kendisiyle. ilk bakımda bile ona götürdüm, hatta kızdı 'ya garantisini bozduracan arabanın ellemem ben buna' falan dedi, ısrar ettim yaptı bakımı. ondan önce de opel vardı, onda ufak tefek arızalara para bile almadan hallederdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 paramecium said: Selam, Bu zamanda kimseye kefil olmam :D Kartal'da Audi/VW bakan ustam vardı ama Avrupa Yakası için yorum yok. Saygılar. Seat bakar mı o usta? Tavsiye eder misin? İlk mesajın Seat ve Anadolu yakası için olan versiyonu benim için geçerli, Eskişehir'de var iyi ustam ama oraya her seferinde götürmek zor oluyor çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Selam, Sonuçta araç VW grubu olduğu için sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Ustam mekanikçi, Genato'dan ayrılma. Sertifikaları ve microfilm cihazları falan duruyordu :P Yan dükkanında da elektrik ustası var. Onlarla beraber ayrılmış o da. Çağın Oto Ahmet Aydın (sahibi) İbrahim Usta (ustasıydı hâlâ duruyor mu bilmiyorum) Kartal Oto Sanayi, D1 Blok, No:5 (216) 387 52 93 (532) 412 51 63 Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 kimsenin kimseye kefil olmasını beklemiyorum zaten ya. Benim istediğim beni birkaç noktaya yönlendirecek fikirler. Ondan sonra ben zaten gider konuşur, aklıma yatarsa ufaktan ufaktan test amaçlı bakarım. Yok orasın değiştir, burasını değiştir. Bakarım tavır hal ve hareketleri nasıl, beni mi tartmaya çalışıyor, dediğiö gibi bilmediği işlere ben bilirim kafasında mı yaklaşıyor yoksa bilgisi ve ustalığı konusunda mı sadece söz söylüyor.vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar