Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Korax said: GERGE said: Bu arada $5 vereceksen en az en iyisi DigitalOcean cidden. vultr'a gectim ben DO'dan, baya basarili. Ayni fiyata 2 kat daha iyi donanim veriyo hem :) Netflix US icin vps kurup kullanabiliyor musun buna? Digitaloceanda olmuyordu en son arastirdigimda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 mokoko said: abi en yakın arkadaşlarım bile cahil çıktılar. kara çarşaflı, peçeli falan düşünüyo insanlar. kadınlarla erkekler aynı arabaya binebiliyo mu diye soran bile oldu afsafdsadf suark'tan paticik bayrağını devralıp, paticik iran temsilciliğini devam ettireceğim bu arada Binemiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 binebiliyor abi onu demeye çalıştım işte. kız sordu "orda kadınlar erkeklerle aynı arabaya binemiyor değil mi?" diye bende cahillik dedim işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Aluriel said: Korax said: GERGE said: Bu arada $5 vereceksen en az en iyisi DigitalOcean cidden. vultr'a gectim ben DO'dan, baya basarili. Ayni fiyata 2 kat daha iyi donanim veriyo hem :) Netflix US icin vps kurup kullanabiliyor musun buna? Digitaloceanda olmuyordu en son arastirdigimda Valla us location var, ustune vpn kurulup denenebilir netflix vultr'i bi sekilde bloke etmediyse sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Digitalocean'ı bende kesinlikle tavsiye ederim. US'de oraya ait IP verdiğinden güzel güzel kullanabiliyorsunuz, daha geçen bi arkadaşa kurdum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 vultr tavsiye ederim ben, ayni fiyatlara 2x daha iyi donanim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 nordvpn aldım bende aylık deneme için gayet hızlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 google cloud 1 senelik 300 dolar trial veriyor denemek için, algoyu ona kurdum gayet başarılı sıkıntısız kullanıyorum. bedava vpn arayışı içinde olanlar kaçırmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 mokoko said: binebiliyor abi onu demeye çalıştım işte. kız sordu "orda kadınlar erkeklerle aynı arabaya binemiyor değil mi?" diye bende cahillik dedim işte :D senko da hepimiz cahiliz demeye calismis, bana da binemiyor deseler inanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 ölü vpndir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 fede said: ölü vpndir fede 22 geri döndü. edit: sayfa başı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redpill Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 https://www.privacytools.io/#vpn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 https://www.cyberghostvpn.com/en_US/buy/cyberghost-vpn-coupon?campaign=halloween2017 cyberghost vpn 2 yıl $69.60. aylık $2.9'a geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 kendi sunucunuza vpn kurmak ile bu servisleri kullanmak arasindaki fark nedir? aklima gelmeyen bir fark var mi diye soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 kendi sunucunda hep ayni ip'den çıkıyosun. bi sorun olursa kendi başınasın. ama daha güvenli sanki. Ben kendi VPN'imi kullanıyorum. VPN ile google'da arama yaptığımda IP'den dolayı google captcha soruyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 gunluk/saatlik restart attirabilirsin ayni IP'den cikmamis olursun, ben de hic VPN kullanmadim ama zaman tehlikeli kullanmak gerekiyor. bi de neye karsi kullandigin onemli, ayni IP'den bile ciksan evinin IP'sinden cikmaktan kat kat iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar