ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2020 Setsubun eventi başlamış, farmlamayı son günlere bırakmayın servantları tekrar kullanabilmek için bayağı beklemek gerekiyor eventi de zamana yaymak lazım o yüzden. Gerçi öyle mutlaka alınması lazım, kaçırmayın denilebilecek bir event reward da yok sanki. 4* fou var birkaç tane, 3-5 ticket var geri kalanları farmlanabilen şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2020 Haftasonu musait degilim, dedim bitireyim urasmayayim son dakika. 196. kata kadar geldim, bu aksam bitiririm eventi. Event combat olarak zor degil, ama genis roster istiyor. 1 sene free to play oynayan rahat bitirir gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2020 Azar azar oynadım 50 küsürüncü katta filanım ben. Zor değil, çok kolay ama çok uğraştırıyor ve sıkıcı ya hiç sevemedim bu eventi. Açık ara en bayık event bence. Bari bi welfare servant filan koysalardı da uğraştığımıza değseydi. Bir de roster kasmakla uğraşmamıştım ben, işime yaramayacak servantlara filan pek dokunmamıştım AoE Servant yetiştiremiyorum şimdi evente. Arash, Spartacus gibi servantlar burada bayağı işime yaradı yalnız, neyse ki onları levellamıştım en azından. Parvati, Astolfo, Suzuka gibi servantları da 70'lerde bırakmıştım, keşke maxlasaydım onları da. Gerçi o halleriyle bile temizleyebiliyorlar ama bazen uzun sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2020 astrolfo olsa bende lvl 100 graillamistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2020 5* Saber versiyonuna saklıyorum graillerimi : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2020 Event sikici hakkaten. 100.kattan sonra baska pagodaya geciyorsun, onda hikaye filanda yok, dan dun combat. Roster olarak 4* ve uzerini zaten max lvl yapiyorum bir sekilde. Birde eventlerde verilen 3*exp kartlarini 3* ve alti servantlara basiyorum. Ozellikle Da Vinci eventinden cok fazla sayida exp karti geldi, second arsiv, inventory, mail box filan dolu. Kalanlari da anti-army berserkerlara (Paul Bunyan, Spartacus gibin) bastim. Simdi baktim 113 servant varmis, 76 tanesi max lvl, digerleri de fena degil genelde yarim lvl filan. Bu kadroyla ben genelde 35-40 kati tek seferde cikabiliyorum. Baslarda kaleidoscope + mystic code la instant np giriyordum, sonra event CE ye dondum. Ama sikici event, bari welfare servant filan verseydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2020 100. kata geldim sıkıntıdan ölüyorum, burada bırakırım herhalde. Bu kadar amaçsız bu kadar bayık bir eventi yaparken ne düşündüler acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2020 100de bırakmadım inat edip bitirdim. Bu eventi kim tasarladıysa belasını bulsun pls. Açık ara en nefret ettiğim event oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2020 tableti tamir edemediler ama mail ile ulaşıp hesabı kurtardım. emülatörle de oynanacak gibi değil gerçi ama yaza kadar logine devam en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2020 Geçmiş olsun:p Çok bir şey kaçırmadın, fate tarihinin en leş eventi vardı bundan önce. Şu andaki Valentine eventi kolay farmlanıyor gerçi, farmlamaya değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2020 Gecmis olsun, login bonus harici bisi kacirmadin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2020 Scathach'a biriktireyim diyorum diyorum sonra elim kayıyor:p 6-7 ticket, 60 SQ'ya düştü ama sonunda ^^ Ama yazın çok pişman olacağım eğer Scathach düşüremezsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2020 Ooo gratz, waifu gelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2020 Zaten bir servanta gameplay için çok ihtiyacım varsa inat ediyor düşmüyor kesinlikle. NeroCaster, Gil, Jack, Musashi, Okita filan hiçbirini düşüremiyorum ne kadar Quartz harcarsam harcayayım. Ama sırf waifu diye rolladığımda geliyor hemen:p (Nero ve Musashi de top tier waifu ama gameplay için de lazımdı onlar o yüzden gelmediler herhalde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2020 benim waifu list tamam gozuk acik gitmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2020 grats, waifu über alles. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2020 Bir tane 70k usd harcayan bir eleman vardi, satmisti sonra accountu. Bu event tam seyahat zamanina denk geldi, neyse ki son dakika tamamladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2020 telegram grubu var abi 250 USO register alan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2020 uzundur söylemiyorduk ama bu kadına cidden gerekliymiş: gacha pişmanlıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2020 250 USO nedir ya? Kac para harcamis eleman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 Anket koymuşlar doldurana 4 ticket veriyorlar, gözden kaçmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 acamadim ben sayfayi hata veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 250 uso minumum req abi bahsettigim adamlar kanada vatandasi olan asyalilar 4-5k cad harciyorlar aylik banner geldi mi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2020 oh event yok bisi yok, walla farmlamaktan sikinti basmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar