ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 Ben bıraktım onları, Da Vinci, Hassan ve Nero questleri de kalsın. Fazladan 3-5 ticket için ömrümü kısaltamam : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 Da Vinci de gene taktik filan yapiliyor, Hassan safi rng. Kac kere denedim hatirlamiyorum. En son Irisviel, Merlin, Jeanne le uzerindeki bufflarin gecmesini bekledim. Geri 3 lu de, Mash-Chu Alter(support)-Nero. Son 1-2 buff kala Merlin i, arkasindan Mash i indirdiler. Chu Alter dandun dagitti. 1-2 tane de Nero vurdu. Nero da gene birinden Chu Alter aldim, bilmem kacinci denemede tokatladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 Merlin i olmayan bizde yok sanirim, dogru mu? 4* ticketla ne almayi dusunuyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 Brownie Waifu ftw. İstiyordum ne zamandır. Gerçi bayağı iyi servantlar var, karar vermek zor. GilCaster party buffları filan iyi. Lancelot Saber bayağı güçlü. Lancelot Zerker veya Artoria Lancer'ı NP2 yapmak ta bayağı işime yarar aslında. Helena, Penthesilea, SAlter, Gorgon, Ibaraki filan da aklımı çeliyor bir parça. Ama yine de Nitocris > All Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 Nitocris summer banner ini spooklamisti bana, hazir qp indirimi varken levellerim. Galiba Nero yu alicam ben, kadroyu tamamlamak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 (düzenlendi) saber alter, suzuka gozen veya penthesilea'dan birini alırım herhalde, geçen seferki gibi powerplay'e ihtiyacım yok nasılsa. Eylül 12, 2019 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2019 nitocrisi aldim, SAlter duser graillarim diye 10 ticketi basti bannera, NP2 merlin ve NP2 Lalter oldu NO REGRETS caster nero fuck you cekmeseydi daha bir sevkle oyniyordum oyunu, butun biriktirdigim quartzi gomup np2 seharazatla yetinmek cok acimasiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2019 Nico yu Arash no.2 gibi kullaniyorum ben, iyi secim. Nero yu aldim bende, zaten yeni kostum filanda geldi iyi oldu. NP2 Merlin iyidir. Shimousa campaign i geliyor 2 gune kadar, hareketlilik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2019 ben oyuna giremiyorum cellulardan turkcell probelm yoktuda vodsfone baya baglanmiyor wifi de problem yok ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2019 çeviriye gerek yok sanıyorum lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2019 Acilmiyor resimler. Baktim yakinda Okita banner i yok, Musashi ye 20 ticket filan gomdum. 4* CE harici hicbisi cikmadi. 3* lancer a rate up servant yerine Chu Chulainn filan cikiyor, gene rezillik diz boyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2019 (düzenlendi) hmm danboorudan ya, ülkemiz onu da blokluyor. vpn devredeyse açılmaları lazım, pcden koymuştum. Ekim 15, 2019 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2019 Yurtdisindayim ben gene gozukmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2019 valla açılıyor benim pc'de hala, danbooru bloklanmış olmasın kaldığın yerde? neyse twitter'a gidip oradan koyayım: omedetou. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2019 Simdi gozukuyor resimler :))) Evden VPN ile denerim onceki postu. Eon spookladi, cok sinirlendim kendisine. Neyse soyle bir takvime ve Shadowfury in onceki postuna baktim. Hokusai, Semiramis, Darth Saber(Rerun), Shishou Caster, BB Summer, Jeanne Summer, Achilles demis. Benim listemde Okita, Okita-Alter var extradan. Darth Saber var. Sanirim Skadi ve BB Summer a gomecem quartz lari. Ticketlari Okita lara harcarim gibi geliyor. Paid summer gacha dan archer a bakiyorum, hic 5* archer yok kadroda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2019 The circle is now complete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2019 Ne varsa Musashi ye yigdim. Np2 ozzy oldu, arada 1-2 4* spook ta denk geldi. Kisacasi avcumuzu yaladik yine, account tam takir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2019 Ben de 20-30 tane filan ticket ve 60 SQ gömdüm düşmedi. 2 Tomoe 1 Atalante 1 Beowulf geldi, hiçbiri pek işime yaramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2019 3 tomoe, 1 atalante, 1 eon, 1 suzuka gozen, 1 assassin of paraiso, 1 ozzy, 1 kaleidoscope (yoktu hic cok iyi oldu). 35 ticket, 150 filan sq. Yeni halloween event fena degilmis. Amazones.com guldurdu bayagi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2019 bunu güvenli bir şekilde pcden oynamanın bir yolu var mı? emulatorleri filan banlıyorlar deniyordu banlanmayan legit bir yolu filan yok mu? ya da banlanınca ne oluyor hesabını mı uçuruyorlar? telefonum yine sapıttı bütün herşey çöktü pcye aktarıp oradan oynayabilirsem çok güzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 Emulatorlerde 2 sorun var. 1. Oyuna update geldi mi, emulator acmiyor. Ya Emulatore update gelmesini yada birisin nasil calistiracagina dair guide yazmasini bekliyorsun. 2. Banlanma olayi var, ama neye gore banliyorlar bilmiyorum. Daha cok multiple account a engel olup, account satisini engellemeye calisiyorlar. Pc de genis ekran oynamak cok daha keyifli tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2019 Event çok grindy ya, uğraş uğraş bitmiyor. Gerçi böyle quest tipi eventleri seviyorum ama böyle saatlerce uğraştırmasın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 Benim bir 2 hafta once 10 saatlik bir tren yolculugum vardi, herhalde onun 8 saatini eventle ugrastim. Epey kolaylamisim, bugun piece ler haric bosalttim shop u. Darisi christmas eventlerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 Alter Ego servantım yoktu lazım olur diye son bir gayretle bitirdim missionları. Shopu temizlemeye üşendim ama, bir tek EXP ve MPleri topladım artan itemlarla en çok onlar lazım oluyor. Christmasta rulet oluyor genelde, onu farmlaması daha kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 Bende Alter Ego diye kastim. Ama xp karti sikintim var simdi de. Elimde levellemek istedigim 3-4 tane 4* servant var ama xp karti yok. Standard FGO durumlari, servant lazim olur cikmaz, servant cikar qp yoktur, qp vardir skill mati yoktur, mati vardir xp karti yoktur. Neyse Shimosa ya donerim ben hazir 1/2 ap varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar