Sam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 lau sana da grats! şimdi bana şunu söyleyin, şu solomon'da time-limited birşey var mı yok mu? açmasak, dokunmasak bir ay birşey kaybediyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 telefonun ekrani kirildi GG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Demon Pillarlar var işte, zorunlu değil ama mat farmlaması kolay. Bütün storyi temizlemen gerekmiyor bu arada, ch.3 sonrası açılıyor bosslar. Heart farmlanan boss(Barbatos) 700k/2m şu anda, heart farmlayacaksan acele et. 2m kill olduğunda boss kapanacakmış. Ama şart değil, drop rate de öyle gökten mat yağıyor tarzında değil, sadece diğer questlere kıyasla biraz daha kolay. Geri kalanlar pek önemli değil sanırım. Ben de tam bilmiyorum detaylarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 eh heart azaldı, belki bir bakarım madem gbf'de rulet ve yeni magfest başlayana kadar. eyvallah. :) fin geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Laurelin said: 2 turn barbatos clear ohssss, meelin kalp kalp https://i.0imgur.com/x9dUvCu.jpg https://i.postimg.cc/430tqnjc/Screenshot-20181221-184603.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 1. turn jalterda 2 buster kartı gormenın verdiği keyfi oyunculuk hayatımda çok az şey verdi bana ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 300k+ critlemek paha biçilemez. Ayrıca Merlin x JAlter OTP Ama 1-turn kill için 1 tek Buster card gelmesi daha iyi oluyor benim setupımda. Yoksa critlemek şansa kalıyor, crit vuramayınca da chainlesem bile 2. turna sarkabiliyor combat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 ahah sizin gazınıza geldim, 15 ticketla merlin topkek. onuncuda duruyordum az daha. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 gratz :) pişman olmayacaksın ama, cidden tam bir hayvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 yok pişman olmam zaten ya, guest saavanto olarak bile iş yaptı rushlarken babil'de. çok iyi oldu da işte draw harcamak istemiyordum çıkarana kadar. bir koydum beş aldım böyle güzel oldu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 inanılmaz şans hadi gratz barbatos farm cehennemine hos geldınzı dıcemde gıdıo 80 kıll almısım, beynım uyusutu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Merlin için 2 heart eksiğim vardı zaten, onları aldım, artık bitse de olur. Ama tabi farmlamaya devam ediyorum başka bir şeye lazım olursa diye. Bir de QP yetmedi son skill up için, ama o diğer pillarlardan da gelecek zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Merlin oyunun icine etti, 3. Turne kaldimi agliyorum resmen cok uzadi diye Halp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 bond lvl düşükken çekilecek eziyet değil şu event, hepsini birer kere yapıp bırakırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Jalterin yokmu senin? %40 uzeri bond bonusu veren bi gil var bende Jalter + 2merlin ile tek turn setup var iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 evet senin gili kullandım zaten de jalter sadece %40 bendeki. neyse denerim belki sonra da heart veren ölmüş zaten. medal verene bakarım belki de bayıldım 3 tane yapana kadar bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Gil yerine merlini al memele iste, jalter 2 merlin buffi ile melyor damage yapiyor ehuehue Jalteri ezen 2 case var Lancer alter archer node Ozy + kiritsugu ce caster node Hatta np atmaya zahmet etmiyorum, 2 ozy karti gelirse 500k vuruyor kart basina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 son 30SQ (Okeanostan beri bi sürü free quest vardi hala var 61SQ geldi daha yapmadigim rank uplar falan var) baya bi merlin'e sövüp saydirip bastim rollu, telefonun kosesi baya kirik gozukmuyor STATUS FORROW YOUR DICK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 ehh 2 merlin, neyse düşünürüm. bedava servant filan yok elzem değil. ahah gz ama telefona yazık olmuş. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Laurelin said: Gil yerine merlini al memele iste, jalter 2 merlin buffi ile melyor damage yapiyor ehuehue Jalteri ezen 2 case var Lancer alter archer node Ozy + kiritsugu ce caster node Hatta np atmaya zahmet etmiyorum, 2 ozy karti gelirse 500k vuruyor kart basina yapamadı yani anlamadım setupı. melyor vurmuyor benimki 10 tane buffa rağmen. neyse aman salla bayık zaten, bond gibi eventte edilemeyen birşeyle dmg buffı verip mobları ona göre ayarlayan eventte yapacak birşey yok. yeni çekilen servant gg zaten. birisinde np4 %100 ozy varmış da onunla berserkerı dövdüm biraz, jalter acak öyle melyor vurdu. yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 1 turn kill için soruyorsan NP yetmez, crit vurman lazım. Onun için de Kintoki Event CEsi var Golden Carp diye, 20 crit star veriyor 1st turn. Onu kullanman lazım. JAlter'a da JAlter CEsi en iyi zaten. Hem NP hem crit dmg. Toplam rakamı bilmiyorum ama Buster critlerin en son tickinde 200-250k filan görüyorum, toplamda 500k+ filandır herhalde (vs. Berserker değil, düz damage) Ama tabi sırf sadistliğimden 2 Merlin + 1 Waverla girişiyorum, onun da etkisi olabilir ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 evet biliyorum da işte o carp ilk turn, ilk turnde merlin arts cardları filan çıkıyor bende. ox king koyunca da gene star filan yok öyle kalıyorum yani. iki turn filan denince anlamadım o yüzden, gene 5-6ya filan giidyor öyle. ama jalter %60 işte orada çok kayıp var, sasuga fgo. dmg bonus içermeyen bir event yapamayacaklar galiba. ha carpı backlinedan mı getiriyorsunuz buster çıkınca? olabilir öyle, denerim. ok evet böyle oldu. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Ahah cozmussun iste :D Hemen havlu atma, ozy benim %40 olmasina ragmen one shot atiyor su anda bi buster crit ile https://i.imgur.com/fswnJUv.jpg En optimal setup bu bence, kendi merlinimede ox king verdim o yuzden support liste. Plugsuit ile gercekten buff stack cok kolay. Birinci turn buster gelmez ise bile stunliyip invul aciyorum, star kasiyorum switchlemeden Ikinci turn hersey bok olursa bile bufflari aciyorumki skill seal yersem bozulmasin setup Tek buster karti ile np yetiyor indirmeye, kiritsugu ce ile ozy castera np ile one shot cekiyor. Lancer alter cok iyi cunki star gaini var, busteri bulursan allah gibi vuruyor oda, iyiki graillamisim keske np2 kassaydim. Musashiye sq harcamayip direk elimdeki takima np mi kassam diyorumda lancelot disinda dps saberim yok duzgun :( artoria ile lancer node a girdim, 9 turn aci cektim bu allah gibi setup ile bile. O kadar kotu bir saber :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 evet öyle oldu aynen, waver yok gerçi ama onun yerine def down basan birini getiriyorum arkadan. boşver musashi al ya bence. herşey rakam değil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Quartz, ticket ne varsa bastim. Malesef gelmedi. Golden Caster back gozuktu, oh dedim, Nursery Rhyme cikti, hayatimin fake ini yedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar