Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fate/Grand Order - Turn-Based Mobil RPG (with Salt)

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

Çünkü millet CEler için değil servantlar için quartz basıyor bannerlara, bu bannerdaki servantlar pek iyi değil. Bir tek Mordred var, o da 4* zaten. O yüzden çoğunluk sonraki bannerlara saklıyordur quartzları. Bu bannera gömecek olanlar da Mordred Rate-Up bekliyordur, Anne&Mary ve KiyoLancer shit tier çünkü.

FP rollda ben de 70k filan gömdüm anca 1 tane CE çıktı.
Sosyal ağlarda paylaş

ahah gbf bu yıl summer jeanne yaptığında fgo'yu geçince anlamışlar zamanı geldiğini. çok başarılı bulmadım dizaynı ama ne yalan söyleyeyim. sonraki ascension'larda iyileşmiyorsa boşa harcanmış fırsat.

whale calling çok isabetli bir NP olmuş lol. ama beğenmedim, bayağı hayalkırıklığı oldu ya. :/
https://i.redditmedia.com/P7V-p6Xaf1-pm1JFN6Td9AxcYDznYMs6vuL6PT74_Ws.png?s=75a6d2ab8e73a5388e45429cf68ae2e5
https://imgur.kageurufu.net/5qLCPIH.png
Sosyal ağlarda paylaş

belki ascension art bir ihtimal ama çok ümitlenemedim.

yalnız bu summer eventte inşaat ve muhabbet rotaları iyi hoş da tam bir clusterfuck bonus servant ayarlama. her malzeme gerektiğinde takım inşa etmeye çalışıyorum ve ya düzgün bonus olmuyor ya da servantlar avantajlı dmgde değil. CEler hepten hakgetire zaten.

her defasında söylüyorum biliyorum ama nefret ediyorum şu oyunun event bonus sisteminden ya, hayattan soğudum resmen büyük hevesle yapmaya başladığım halde. bir elimde tablet, wikiden bakıyorum kimin bonusu var, bu ÜÇ AYRI TİPLİ haritada son boss hangisi filan, of ne kadar iğrenç hakikaten ya. kim tasarlıyorsa şu eventleri Allah belasını versin.
Sosyal ağlarda paylaş

ya event'in resource dağılımı ve ihtiyaç sıralaması tamamen dağınık olduğundan ve görevler zorlaştıkça ilave type'lar eklediğinden ötürü sıkıntı burada katlanmış. food yanında water gerekince başka takım, food wanında iron gerekince başka takım, food takımıyla olmuyor ikisi de yani. veya iron daha çok gerekiyorsa başka takım filan follofoş oldu zaten parti slotları, evente özel 10 tane daha eklesinler de her event bittiğinde amele gibi standart takımları kurmakla uğraşmayalım.

hadi bonus için assassin takımı kurayım diyorsun ama yeterince assasin yok bonuslu, ya bonussuz konacak ya da avantajsız typelardan. bonusa da çok ihtiyaç duyan bir event, 10 drop üstüne +2 yapsan yapmasan ne olur eventler vardı öyle değil. 2-3 üstüne +7 yapıp yapamamak bayağı dramatik farkettiriyor. şu bonus meselesi olmasa sevdim eventi ama tükenç yapmışlar gene.

3 type haritalar da iğrenç, bari ağırlıklı kim çıkacak onu göstersinler. son boss kim onu yazsınlar. saber yazıyor sonra bir tane saber çıkıyor lapacı filan. şebek gibi wiki karıştırtıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Food/Iron a başka takım yapma işte, food kasıyorsan mümkün olduğunca food bonus stackle, iron kasarken de iron bonus stackli partyle kas. Karışık yapmanın bir anlamı yok.

Ne kadar doğru bilemiyorum ama şuna göre farmlıyorum ben:
https://www.reddit.com/r/grandorder/comments/91gn0o/na_fgo_summer_2018_event_guide_sheba_event/
said:

Best resource hunting places:
Water - Beach;
Food - Primeval Forest (needs Chapter 5 of the Story), Beach (Expert-) / Grasslands (Thunder);
Lumber - Jungle;
Stone - Grasslands;
Metal - Cave.

Bir de bonus stackliycem derken takımı güçsüz bırakmak yanlış. 10 turnde bitecek questi 20 turn uzatmamak lazım. 2-3 üstüne +7 olmasın da +6 olsun ama quest eziyete dönüşmesin diye bakıyorum ben.
Gerçi class advantage challenge eventler haricinde pek şart değil, frontline Waver JAlter sabit gidiyorum mesela, 3. yü değiştiriyorum arada sırada. Bazen ona bile üşenip bi berserker koyuyorum TamaCat/Vlad filan. Benchi bonuslara göre diziyorum sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...