Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Var bisi bu event rollunda. Normalde event CE shower i olurdu, "Be Elegant" filan dusuyor. Friend listi event CE ye gore filter ladim, normalde liste upuzun olurdu, bu sefer her class tan 2-3 servant maximum cikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Çünkü millet CEler için değil servantlar için quartz basıyor bannerlara, bu bannerdaki servantlar pek iyi değil. Bir tek Mordred var, o da 4* zaten. O yüzden çoğunluk sonraki bannerlara saklıyordur quartzları. Bu bannera gömecek olanlar da Mordred Rate-Up bekliyordur, Anne&Mary ve KiyoLancer shit tier çünkü. FP rollda ben de 70k filan gömdüm anca 1 tane CE çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Servant icin basiyoruz dogru ama onceki eventlerde event CE'si bayagi bol dusuyordu. Hem quartz dan hemde fp summondan. Bu sefer hicbisi dusmuyor, servant i gectim event CE'si bile dusmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 bi sürü CE düştü bunun guidei falan var mi gerci benim hero lvl dusuk oldugu icin 5ssr servantlar apyi anca dolduruyor +5lik event olani taktim +1 lumber veriyor :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 pattis alt accounrlarimdan birine tickettan mordred dustu IKUZOOOO MASTAAAAAAAAAAAAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 let the shitstorm begin https://i.imgur.com/4umcyM3.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 söylemiştim ben, içime doğmuş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 nerden nereye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=vrr3fsblF58 Burada şair Whale değilseniz Summer Jeanne'ı zor görürsünüz demek istemiş :p Fak yu whaeru! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 ne zaman gelir bu NA ? bide ruler class mi dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 2 sene sonra. NPsine bakılırsa Riderdır çok büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 ahah gbf bu yıl summer jeanne yaptığında fgo'yu geçince anlamışlar zamanı geldiğini. çok başarılı bulmadım dizaynı ama ne yalan söyleyeyim. sonraki ascension'larda iyileşmiyorsa boşa harcanmış fırsat. whale calling çok isabetli bir NP olmuş lol. ama beğenmedim, bayağı hayalkırıklığı oldu ya. :/ https://i.redditmedia.com/P7V-p6Xaf1-pm1JFN6Td9AxcYDznYMs6vuL6PT74_Ws.png?s=75a6d2ab8e73a5388e45429cf68ae2e5 https://imgur.kageurufu.net/5qLCPIH.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 resmen çöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 belki ascension art bir ihtimal ama çok ümitlenemedim. yalnız bu summer eventte inşaat ve muhabbet rotaları iyi hoş da tam bir clusterfuck bonus servant ayarlama. her malzeme gerektiğinde takım inşa etmeye çalışıyorum ve ya düzgün bonus olmuyor ya da servantlar avantajlı dmgde değil. CEler hepten hakgetire zaten. her defasında söylüyorum biliyorum ama nefret ediyorum şu oyunun event bonus sisteminden ya, hayattan soğudum resmen büyük hevesle yapmaya başladığım halde. bir elimde tablet, wikiden bakıyorum kimin bonusu var, bu ÜÇ AYRI TİPLİ haritada son boss hangisi filan, of ne kadar iğrenç hakikaten ya. kim tasarlıyorsa şu eventleri Allah belasını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Bikini Waifuların ascension artları hep farklı oluyor. Quest için de ilk baştan partylerini oluştur metal stone wood food filan diye, sonra hangi queste giriyorsan onu seçersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 ya event'in resource dağılımı ve ihtiyaç sıralaması tamamen dağınık olduğundan ve görevler zorlaştıkça ilave type'lar eklediğinden ötürü sıkıntı burada katlanmış. food yanında water gerekince başka takım, food wanında iron gerekince başka takım, food takımıyla olmuyor ikisi de yani. veya iron daha çok gerekiyorsa başka takım filan follofoş oldu zaten parti slotları, evente özel 10 tane daha eklesinler de her event bittiğinde amele gibi standart takımları kurmakla uğraşmayalım. hadi bonus için assassin takımı kurayım diyorsun ama yeterince assasin yok bonuslu, ya bonussuz konacak ya da avantajsız typelardan. bonusa da çok ihtiyaç duyan bir event, 10 drop üstüne +2 yapsan yapmasan ne olur eventler vardı öyle değil. 2-3 üstüne +7 yapıp yapamamak bayağı dramatik farkettiriyor. şu bonus meselesi olmasa sevdim eventi ama tükenç yapmışlar gene. 3 type haritalar da iğrenç, bari ağırlıklı kim çıkacak onu göstersinler. son boss kim onu yazsınlar. saber yazıyor sonra bir tane saber çıkıyor lapacı filan. şebek gibi wiki karıştırtıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Food/Iron a başka takım yapma işte, food kasıyorsan mümkün olduğunca food bonus stackle, iron kasarken de iron bonus stackli partyle kas. Karışık yapmanın bir anlamı yok. Ne kadar doğru bilemiyorum ama şuna göre farmlıyorum ben: https://www.reddit.com/r/grandorder/comments/91gn0o/na_fgo_summer_2018_event_guide_sheba_event/ said: Best resource hunting places: Water - Beach; Food - Primeval Forest (needs Chapter 5 of the Story), Beach (Expert-) / Grasslands (Thunder); Lumber - Jungle; Stone - Grasslands; Metal - Cave. Bir de bonus stackliycem derken takımı güçsüz bırakmak yanlış. 10 turnde bitecek questi 20 turn uzatmamak lazım. 2-3 üstüne +7 olmasın da +6 olsun ama quest eziyete dönüşmesin diye bakıyorum ben. Gerçi class advantage challenge eventler haricinde pek şart değil, frontline Waver JAlter sabit gidiyorum mesela, 3. yü değiştiriyorum arada sırada. Bazen ona bile üşenip bi berserker koyuyorum TamaCat/Vlad filan. Benchi bonuslara göre diziyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 expert questleri yapana kadar götüm çıkıyor ya : 3 commandi patlattim dün mesela :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 http://images.goodsmile.info/cgm/images/product/20180116/6994/49706/large/4803dcd0e98722110829f18d364f5c13.jpg http://images.goodsmile.info/cgm/images/product/20180608/7336/52500/large/010c86027ec47a2222fd7a322465d7f1.jpg bastım orderı ellah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Saber sonunda beklenen Instict upgradeine kavuştu. Çok büyük bir upgrade değil gerçi, 30% NP charge verecek ama yine de tier listin diplerinden kurtarır herhalde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 figürler 10 numara, (tu) kesin çok pahalıdır. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 oyuna para vermeyi biraktim bari fiziksel bişiler olsun yer sorunum olmasa bütün saber serisini alacaktımda okita falan var erteledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 figürler 14k-17k yen arasi degisiyor shipment+vergiler haric onlari daha eklemediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 https://pbs.twimg.com/media/DjR9SFXUUAUkFDl.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=7Qciefd-q5U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar