Sam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 ben hala kullanmayacağım quartz'ları, tam kullanırım sonra istediğim charlara bonus gelir gene kesin. gbf'de 54 prem yaktıktan 3 gün sonra oyundaki bütün jeanne'lere drop bonus gelince dersimi aldım. burada bekleyeceğim biraz daha, summer saberfaceler filan gelir filan. bir tek 4* konusunda karar veremedim hala, gönlüm d'eon, yazılarınızı okuyan ve bonus vurup resist yemeyenin gg olduğunu gören aklım başka şey diyor çünkü lol. http://danbooru.donmai.us/data/__le_chevalier_d_eon_marie_antoinette_and_ruler_fate_apocrypha_fate_grand_order_fate_series_persona_and_persona_4_drawn_by_omcm__979b96fea8e09aa6805e35df2cc36f83.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 GIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIL :( :( :( alkolik olucam bu gidisle, oyuna girme motivasyonu kalmadi resmen asdffd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 evet onu gbf'de yaşadım birkaç kere, ama ertesi gün geri döndüm hep lol. o eziyeti burada daha az yaşamak için jannu'yu baştan reroll tutmayınca trade ile aldım o yüzden. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Gilmyok anladik hadide please give me my umu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 http://danbooru.donmai.us/data/__marie_antoinette_fate_grand_order_and_fate_series_drawn_by_cross_akiha__f27c1307303aca5a5722c7d7338c0089.jpg if they can't draw 4*, let them draw 5*. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 surprise ticket vari birsey lazim buna:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Sırf completionism adına çöp servantları bile direkt satmak yerine NP leri 5 liyorum da hala artan çöpler var, bunları ne yapmak daha doğru olur? Prism için yakıyim mi, xp için yediriyim mi? Bir de ascension material farm için hangisi daha doğru, daily questler hem çok AP harcıyor hem de az geliyor, free questlerin drop ratiosu nedir onu nereden bulabiliriz? Caster material için ne yapmak lazım? Daily questler haftada sadece 1 gün işime yarayacak di mi, başka zaman başka monumentler düşecek rotation halinde? Caster sadece cuma demiş wikide (bir de kaçta refresh oluyo bunlar?) Bir de wikiden filan bilgi arıyorum da hangi bilgi NA hangisi JP server, aynı/farklı olan şeyler neler filan bilemiyorum. NA için derli toplu bi guide filan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 gereksiz 1-2*'leri nasıl yediriyoruz xp için ben onu anlayamadım halen. np'lerini 5'ledim herşeyin ben de aynen tamamlama namına. wiki'deki sayfa beni de yanıltıyor, jp için yapmışlar herhalde. tsi sabaha karşı 3'te daily quest ve diğer herşeyin refresh'i bildiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Tarihler degisiyor, gece 3 de bizim saatle reset ve drop rate asagi yukari ayni. Dusurebilen mob sayisi onemli. Normalde en iy iyer caster icin orleans spamlamak ama ap cost yariya indigi icin hizli hizli chaldea gate yapilabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Sam said: gereksiz 1-2*'leri nasıl yediriyoruz xp için ben onu anlayamadım halen. np'lerini 5'ledim herşeyin ben de aynen tamamlama namına. wiki'deki sayfa beni de yanıltıyor, jp için yapmışlar herhalde. tsi sabaha karşı 3'te daily quest ve diğer herşeyin refresh'i bildiğim. Kart yedirir gibi aynı, Enhancement->Servant ta xp kartı gibi kullanabiliyorsun. Kazara yedirmemek için unique her servantı lockla ondan sonra kalanları yedir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Ce elerde yapmayin onu. CE bomb diye bisi var, lvl1 CE ye kucukleri yedirip sonra onu buyuge yedirerek qp tasarrufu yapabiliyorsunuz. 4-5 starlari levellamanin en guzel yolu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Bi dk nasıl yani? Levelladığımız CE yi başka bi CE ye yedirdiğimiz zaman xp si ötekine mi geçiyor? Başka bişey mi yoksa? (Bir de doğru anladıysam aynısı servantlarda da oluyor mu?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 servantta olmiyor gerekte yok CE lerin QP costlari raritye gore scale oluyor ve transfer edebiliyorsun. servantlar aksine elinde korkunc 1-2* CE ler birikiyor ve bunlari tek tek yedirmeye kasinca QP costu tavan yapiyor iste 4* 5 star CE lerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 http://i.imgur.com/wPHMDNv.jpg dursun buda burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 hmm, onun bir formülü vardır herhalde gbf'deki gibi. kartı karta yedirip onu da karta yedirme. :P neden bu kadar çetrefilli yapıyorlarsa şu sistemleri. ShadowFury said: Kart yedirir gibi aynı, Enhancement->Servant ta xp kartı gibi kullanabiliyorsun. Kazara yedirmemek için unique her servantı lockla ondan sonra kalanları yedir tabi. filtrelemişim meğer ya, sağol. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Chevalier d'Eon saber olarak iyi di mi? Alternatifleri Siegfried ve Saber Lily ama tank olarak filan tavsiye eden postlar görmüştüm (taunt var galiba ileride). Buna DEF bonus kartı verip taunt mu çakıyoruz her fırsatta, napıyoruz? Sieg ve Lily ye tercih edilir herhalde? NPsi tırt gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 valla onu alacaktım da herkül dendi o kadar diye son anda vazgeçtim. :/ herkül de bayağı iş yapıyor gameplay olarak gerçi ama char olarak meh her zamanki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 gameplay olarak herkul + lancelot + supporttan gelen bir zerker/jeanne ile sahane farm yapiliyor :p listemde lvl90 jeanne kasmis, formalcraftli tipler var ehueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 bide support sistemi cok iyi, jeanne de ve gil de aklim kalmiyor cok listemde oldugu surece :p bitane duzgun assasin ve saber lazim, nero wars gelince kiyip para dokerim nede olsa 4 star rahat rahat cikar guzelde tank umu! http://i.imgur.com/0DXFDVH.png pic also related http://i.imgur.com/1K2Omvc.jpg http://i.imgur.com/MFVswzy.png http://i.imgur.com/PxUprmq.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Laurelin said: gameplay olarak herkul + lancelot + supporttan gelen bir zerker/jeanne ile sahane farm yapiliyor :p listemde lvl90 jeanne kasmis, formalcraftli tipler var ehueheu Bende de vardı bi lvl90 Jeanne, beni silmiş kaltak. Şimdi Sam'in lvl70 Jeanne'ını kullanıyorum (tembellik yapma Sam, o Jeanne'ı en kısa zamanda lvl90 olarak masamda istiyorum :p) Bir de lvl70 Vlad var, o aşırı iyi ya herbişeye tek atıyo tam taktik maktik yok bam bam bam servantı. QAABB olması tek problemi, BBB olsa daha çok severdim ama AA da işe yarıyor NP için. Tabi içimde biraz ukte kalıyor, çünkü hem Jeanne hem Vlad aynı anda partide olsa çok daha iyi olucak. Birinden biri lazım yani bana. En büyük uktem de Gil ama. Bi tane lvl60 var arada sırada kullanıyorum, her chainlediğinde crit star sıçıyor, damage desen hayvan gibi, NP de single target olmasa da iyi, buffları da çok iyi, daha ne olsun en op servant herhalde. Şu event bitmeden son bi defa daha 30 quartz topluyim de son bir defa deniyim diyorum az kaldı :) hüsrana uğramama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 SABAKI NO TOKI DA! SEKAI O SUKU WA WAGA KAIRIKEN! http://i.imgur.com/4TNsz32.jpg gief my husbando :( :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Waverın ascensionı için deli gibi Gilles farmlayıp duruyordum yeni skill gelicek yeni(eski) skin açılıcak diye, bi sonraki ascensionaymış o :/ Boşuna heveslendim yine. Bir de Forbidden Page ve Eternal Gear farmı çıktı başıma... Wikide en erken London demişler de JP server için o, NA server için geçerli mi hala? (daha Romaya yeni başlıyorum ffs) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 gecerli, ayni droplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 başkalarınınkini kullanıyorsunuz ha, ben sizin lvl 60'larınızı kullanıyorum başkalarını pasgeçip, vefasızlar. :( ben de neden friend point 2 gıdım geliyor artık diyordum. ShadowFury said: Bende de vardı bi lvl90 Jeanne, beni silmiş kaltak. Şimdi Sam'in lvl70 Jeanne'ını kullanıyorum (tembellik yapma Sam, o Jeanne'ı en kısa zamanda lvl90 olarak masamda istiyorum :p) 1,5 saattir ascension mat daily'sini yapıyorum 40ap'lik olan, arka arkaya 1 tane gümüş saber mat verdi 3 kere filan. bir de bu yarım ap isteyen hali. xp de üçte biri veriyor. resmen işkence yani. saber matlarını topladım bugün de 4-5 tane gold lancer ve archer mat eksik şu an. ruler'a 3 çeşit mat istiyor aynı miktarlarda ascension, daha zor olmuş. 5+5+5 gold istiyor şu an. valla bu event'i iyi değerlendiremedim gbf'den ötürü. ikisi de çok zaman talep ediyor ama fgo dediğim gibi gıdım gıdım veriyor, ap bitince de öyle kapatıp bırakıyorum mecburen. şöyle oturup oynattırmıyor kesintisiz insanın hevesi varken. durmak yok tabii devam edeceğim jeanne varken. ilgimi çeken servantlarla şansım yaver gider umarım ileride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Dur! Açıklayabilirim! Jeanne'ın 3. skilli stun çakıyo çok işe yarıyo :p Ama ascension kasmak bayağı eziyet cidden ya, 2. ascensiona o kadar uğraştım bir de, sadece level cap açtı skill filan hiçbir şey yok diğer ascension da bayağı uzak. 30 quartzımı da biriktirip summona gömüp yine hüsrana uğradım tabi, onu da es geçmiyim. Ama bir yandan da rahatlıyorum ya. Öyle 27-28 quartz elinde, bir ümit güzel bişeyler düşücek diye hayal kurmak daha zor. Eheh bi 5* düşüyormuş, bir de sağlam bi craft essence geliyormuş filan diye beklemek bayağı sinir bozuyor. Gömdüm quartzları üstümden yük kalktı, bir daha 30 quartzı ne zaman görürüm belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar