Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fate/Grand Order - Turn-Based Mobil RPG (with Salt)

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

ben hala kullanmayacağım quartz'ları, tam kullanırım sonra istediğim charlara bonus gelir gene kesin. gbf'de 54 prem yaktıktan 3 gün sonra oyundaki bütün jeanne'lere drop bonus gelince dersimi aldım. burada bekleyeceğim biraz daha, summer saberfaceler filan gelir filan.

bir tek 4* konusunda karar veremedim hala, gönlüm d'eon, yazılarınızı okuyan ve bonus vurup resist yemeyenin gg olduğunu gören aklım başka şey diyor çünkü lol.
http://danbooru.donmai.us/data/__le_chevalier_d_eon_marie_antoinette_and_ruler_fate_apocrypha_fate_grand_order_fate_series_persona_and_persona_4_drawn_by_omcm__979b96fea8e09aa6805e35df2cc36f83.png
Sosyal ağlarda paylaş

Sırf completionism adına çöp servantları bile direkt satmak yerine NP leri 5 liyorum da hala artan çöpler var, bunları ne yapmak daha doğru olur? Prism için yakıyim mi, xp için yediriyim mi?

Bir de ascension material farm için hangisi daha doğru, daily questler hem çok AP harcıyor hem de az geliyor, free questlerin drop ratiosu nedir onu nereden bulabiliriz?
Caster material için ne yapmak lazım?

Daily questler haftada sadece 1 gün işime yarayacak di mi, başka zaman başka monumentler düşecek rotation halinde?
Caster sadece cuma demiş wikide (bir de kaçta refresh oluyo bunlar?)

Bir de wikiden filan bilgi arıyorum da hangi bilgi NA hangisi JP server, aynı/farklı olan şeyler neler filan bilemiyorum. NA için derli toplu bi guide filan var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

gereksiz 1-2*'leri nasıl yediriyoruz xp için ben onu anlayamadım halen. np'lerini 5'ledim herşeyin ben de aynen tamamlama namına.

wiki'deki sayfa beni de yanıltıyor, jp için yapmışlar herhalde. tsi sabaha karşı 3'te daily quest ve diğer herşeyin refresh'i bildiğim.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

gereksiz 1-2*'leri nasıl yediriyoruz xp için ben onu anlayamadım halen. np'lerini 5'ledim herşeyin ben de aynen tamamlama namına.

wiki'deki sayfa beni de yanıltıyor, jp için yapmışlar herhalde. tsi sabaha karşı 3'te daily quest ve diğer herşeyin refresh'i bildiğim.

Kart yedirir gibi aynı, Enhancement->Servant ta xp kartı gibi kullanabiliyorsun.
Kazara yedirmemek için unique her servantı lockla ondan sonra kalanları yedir tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

hmm, onun bir formülü vardır herhalde gbf'deki gibi. kartı karta yedirip onu da karta yedirme. :P neden bu kadar çetrefilli yapıyorlarsa şu sistemleri.
ShadowFury said:

Kart yedirir gibi aynı, Enhancement->Servant ta xp kartı gibi kullanabiliyorsun.
Kazara yedirmemek için unique her servantı lockla ondan sonra kalanları yedir tabi.

filtrelemişim meğer ya, sağol. :)
Sosyal ağlarda paylaş

bide support sistemi cok iyi, jeanne de ve gil de aklim kalmiyor cok listemde oldugu surece :p

bitane duzgun assasin ve saber lazim, nero wars gelince kiyip para dokerim nede olsa 4 star rahat rahat cikar guzelde tank umu!

http://i.imgur.com/0DXFDVH.png

pic also related

http://i.imgur.com/1K2Omvc.jpg

http://i.imgur.com/MFVswzy.png

http://i.imgur.com/PxUprmq.png
Sosyal ağlarda paylaş

Laurelin said:

gameplay olarak herkul + lancelot + supporttan gelen bir zerker/jeanne ile sahane farm yapiliyor :p

listemde lvl90 jeanne kasmis, formalcraftli tipler var ehueheu

Bende de vardı bi lvl90 Jeanne, beni silmiş kaltak.
Şimdi Sam'in lvl70 Jeanne'ını kullanıyorum (tembellik yapma Sam, o Jeanne'ı en kısa zamanda lvl90 olarak masamda istiyorum :p)
Bir de lvl70 Vlad var, o aşırı iyi ya herbişeye tek atıyo tam taktik maktik yok bam bam bam servantı. QAABB olması tek problemi, BBB olsa daha çok severdim ama AA da işe yarıyor NP için.
Tabi içimde biraz ukte kalıyor, çünkü hem Jeanne hem Vlad aynı anda partide olsa çok daha iyi olucak. Birinden biri lazım yani bana.

En büyük uktem de Gil ama.
Bi tane lvl60 var arada sırada kullanıyorum, her chainlediğinde crit star sıçıyor, damage desen hayvan gibi, NP de single target olmasa da iyi, buffları da çok iyi, daha ne olsun en op servant herhalde.
Şu event bitmeden son bi defa daha 30 quartz topluyim de son bir defa deniyim diyorum az kaldı :)
hüsrana uğramama :(
Sosyal ağlarda paylaş

Waverın ascensionı için deli gibi Gilles farmlayıp duruyordum yeni skill gelicek yeni(eski) skin açılıcak diye, bi sonraki ascensionaymış o :/
Boşuna heveslendim yine.
Bir de Forbidden Page ve Eternal Gear farmı çıktı başıma... Wikide en erken London demişler de JP server için o, NA server için geçerli mi hala?
(daha Romaya yeni başlıyorum ffs)
Sosyal ağlarda paylaş

başkalarınınkini kullanıyorsunuz ha, ben sizin lvl 60'larınızı kullanıyorum başkalarını pasgeçip, vefasızlar. :( ben de neden friend point 2 gıdım geliyor artık diyordum.
ShadowFury said:

Bende de vardı bi lvl90 Jeanne, beni silmiş kaltak.
Şimdi Sam'in lvl70 Jeanne'ını kullanıyorum (tembellik yapma Sam, o Jeanne'ı en kısa zamanda lvl90 olarak masamda istiyorum :p)

1,5 saattir ascension mat daily'sini yapıyorum 40ap'lik olan, arka arkaya 1 tane gümüş saber mat verdi 3 kere filan. bir de bu yarım ap isteyen hali. xp de üçte biri veriyor. resmen işkence yani. saber matlarını topladım bugün de 4-5 tane gold lancer ve archer mat eksik şu an. ruler'a 3 çeşit mat istiyor aynı miktarlarda ascension, daha zor olmuş. 5+5+5 gold istiyor şu an.

valla bu event'i iyi değerlendiremedim gbf'den ötürü. ikisi de çok zaman talep ediyor ama fgo dediğim gibi gıdım gıdım veriyor, ap bitince de öyle kapatıp bırakıyorum mecburen. şöyle oturup oynattırmıyor kesintisiz insanın hevesi varken. durmak yok tabii devam edeceğim jeanne varken. ilgimi çeken servantlarla şansım yaver gider umarım ileride.
Sosyal ağlarda paylaş

Dur! Açıklayabilirim!
Jeanne'ın 3. skilli stun çakıyo çok işe yarıyo :p

Ama ascension kasmak bayağı eziyet cidden ya, 2. ascensiona o kadar uğraştım bir de, sadece level cap açtı skill filan hiçbir şey yok diğer ascension da bayağı uzak.

30 quartzımı da biriktirip summona gömüp yine hüsrana uğradım tabi, onu da es geçmiyim.
Ama bir yandan da rahatlıyorum ya. Öyle 27-28 quartz elinde, bir ümit güzel bişeyler düşücek diye hayal kurmak daha zor. Eheh bi 5* düşüyormuş, bir de sağlam bi craft essence geliyormuş filan diye beklemek bayağı sinir bozuyor.
Gömdüm quartzları üstümden yük kalktı, bir daha 30 quartzı ne zaman görürüm belli değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...