Sam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 bunda da öyle ama o noktaya gelmek için bayağı zaman lazım. geldiğinde ama autoya bırakabiliyorsun fgoda optimal kart combat yapmak zorunda olduğun trashleri. grind çok ama onu baştan söylüyorum. benim için çok daha ödüllendirici oldu ama şahsen. fgoda lvl90 ekiple hala trashte micro. grind bu kadar olmasa zaten başlığını açıp reklamını yapardım şimdiye çoktan. combat gameplay çok daha tatmin edici benim için ama. rng kart yok, düşmana göre ekip ve strateji uygulanınca iki ayrı sonuç çıkmıyor rngye göre. debuff tutturma dışında rng üzmüyor combatta. fgo daha yeni bir oyun, keşke gbfnin iyi mekaniklerini alsalarmış bu kabız combat yerine. ha bir de tek bir artist çiziyor onu hep söylemiştim. leş gecekondu tier mozart vs çizimler yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Vazgeçicem sanırım ya çok uğraştıracak şimdi ona geçmek. FEH e de baksam mı hazır böyle arayışlardayken? O nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 sıfır story, iyiden faciaya random art, 3ds'ten daha da basit gameplay. (combat gbf >>>>>>>>>>>> feh >> fgo) özel olarak fire emblem hayranlığın yoksa hiç dokunma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 FE fanligin varsada dokunma tamamen hardcore whalelari kaziklama oyunu oldu ayni karakterin 5 versiyonunu cikardilar, gameplay fgo ile kiyaslanamiyicka kadar les ve tekduze sam cok haksiz o konuda skill inheritance var iste, surekli ayni skiller, en kiymetli skiller icin 5* harcaman gerekiyor onu gectim degmiyor kesinlikle cunki 3 ay once 3-4 tane 5* yedirdigin karakter cop oluyor daha iyisini cikardiklari icin endgame de yapabilicegin 2 sey var 1- inferno pve gorevleri, AI cheeselendiginden youtubedan acip f2p unitelerle bile yapiyorsun, ahim sahim odulu yok 2- PvP, ondada 20 tier varsa maksimum 19 a cikabiliyorsun alabilicegin skor pvp ye soktugun karakterlerin uzerine yaptigin mergeler ve skillerle alakali. oyuna ayda 3000$ harcayan adamlar ayni 5* uniteden 10 tane birlestirip sokuyor arenaya ve global hani en tryhard japonlarda oyniyor. tier 19da iken hic mac kaybetmeden 7 mac kazandim, kusursuzdan tek farki 7 mactan birinde tek bir unite kaybettim ve yendigim adamlar hep benden daha ileri olan oyunculardi aldigim skor ile t20 ye cikmayi gectim 18 e dustum gene ondan beri arena yapmiyorum, hatta oyunuda cok oynamiyorum. 300 tane orbum var ama cekicek unite yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 ShadowFury said: Vazgeçicem sanırım ya çok uğraştıracak şimdi ona geçmek. FEH e de baksam mı hazır böyle arayışlardayken? O nasıl? genis genis GBF oyna, illa esports kasmana gerek yok. story/eventler vs olsun sahane gidiyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 e-peen kasmadıktan sonra gacha oyunu oynamanın ne anlamı kalıyor ki? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Öyle dedim dedim geri döndüm. FGO baydıkça, event olmadıkça arada oynayacak birşeyler lazım oluyor bu güzel işte oynanır grindfest olsa da. Rerollda charlotta çıktı, diğerinden daha iyi herhalde. Şimdi mobile aktarma işini de halledebilirsem tam olucak. Şimdi premium drawda Boost to fan favorite character weapon draw rates filan diyor, bu dediğiniz SSR summon boosttan farklı bir şey sanırım? Rolluyim mi ticketları? Ya da yakın summon event ne zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 sadece ve sadece banner'da 6% yazdığı zaman rolla, onun dışında asla rollama. bannerda mutlaka gör onu çünkü ona bakmadan bonus var sanıp 80 roll boşa yakan arkadaşlar oldu. (:P) her ayın sonu ile ortasında olur, bundan sonraki banner herhalde. wiki ana sayfası ne kadar süre kaldığını gösterir değişmesine. charlotta water tank, fena değil yani. char olarak ama oyunun en süper karakterlerinden. https://hijiribe.donmai.us/data/__artoria_pendragon_charlotta_and_saber_fate_stay_night_fate_series_and_granblue_fantasy_drawn_by_touzai_poppin_phl95__79640814c486a59e4fd14fbc31380217.png FOREVER RIGHTEOUS, FOREVER PURE DE ARIMAS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 hala iilk mesajdaki gibimi oynuyoz bunu yoksa geldimi buralarada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 NA server hala, EU olma ihtimali 5* çıkma ihtimali kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 apkpure ile indirdim ama na serveirna nasil sey edicem letme oogle that oldu biraz ama yasliyim ben idare edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 ben ipadde oynuyorum, onu bilen android emülatörcüleri anlatsın. :p https://www.youtube.com/watch?v=Say8a0tgC-Y https://www.youtube.com/watch?v=yimpox1nU40 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Cuce said: apkpure ile indirdim ama na serveirna nasil sey edicem letme oogle that oldu biraz ama yasliyim ben idare edin ingilizce olan apk yi indirdiysen kur oyna direk, NA serverindan cok ingilizce serveri o avusturalya, tayland vs vs icinde bu versiyonu cikardilar. buyuk ihtimal EU ayri server acmak yerine bundan devam ederler. FGO english diye geciyor zaten US den cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Sam said: sadece ve sadece banner'da 6% yazdığı zaman rolla, onun dışında asla rollama. bannerda mutlaka gör onu çünkü ona bakmadan bonus var sanıp 80 roll boşa yakan arkadaşlar oldu. (:P) her ayın sonu ile ortasında olur, bundan sonraki banner herhalde. wiki ana sayfası ne kadar süre kaldığını gösterir değişmesine. charlotta water tank, fena değil yani. char olarak ama oyunun en süper karakterlerinden. https://hijiribe.donmai.us/data/__artoria_pendragon_charlotta_and_saber_fate_stay_night_fate_series_and_granblue_fantasy_drawn_by_touzai_poppin_phl95__79640814c486a59e4fd14fbc31380217.png FOREVER RIGHTEOUS, FOREVER PURE DE ARIMAS! Event karakterini almak için loyalty kasıyim diyorum ama hep 10-12 loyalty filan geliyor, bugün son günmüş hızlıca loyalty kasmanın bir yolu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 en hızlı loyalty event raid ve battlelarından gelir ama yaptığın dmg ile de alakalı direkt. event storysinş skipleyip sonda açılan solo savaşlardan yapabildiğin en zırunu yap o char varken takımda. fgo gibi storyleri sonra journalden okuyabiliyorsun masılsa, vaktin olmadığı zaman event için skipleyip sonra okuyabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Laurelin said: ingilizce olan apk yi indirdiysen kur oyna direk, NA serverindan cok ingilizce serveri o avusturalya, tayland vs vs icinde bu versiyonu cikardilar. buyuk ihtimal EU ayri server acmak yerine bundan devam ederler. FGO english diye geciyor zaten US den cok burda oynanmıyo diyip mail attırıyo bana oyun ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 bizimle aynı sunucuda oyna bence abidik gubidik okyasnusya vs yerine. okyanusya sunucusu na sunucusu kadar uzun yaşamaz her halükarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 https://m.apkpure.com/fate-grand-order-english/com.aniplex.fategrandorder.en Apk bu iste, baska ingilizce surum yok bizde buradan oyniyoruz. Androidde buradan guncelliyprum bende iste Verdigi hatanin goruntusunu alsana bakalim, vpn filan istemiyor oyun cunki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 ErrorCode = 43 2018/05/14 15:22:46 com.aniplex.fategrandorder.en samsung SM-N910C 6.0.1 003df3c4-0133edba-06259abd 23694114-3f8ea164-707c9b8a e31cec9e-825c15d7-d689f45e 6767e5de-5705eb20-3f438274 0e5d715c-d0b459de-5278a25e 6e24b7ac-56c4b361-25dea249 e8358acb-69f9d34b-85a5e899 Oyun kapanıyor bu geliyo direk mail atmalık text olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Yükledikten sonra bi telefonu/tableti kapatıp açmayı dene. Bende de ilk yüklediğimde çalışmıyor, direkt çöküyor. Resetledikten sonra çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Rupie ve Ticket Drawda da 6% boost olayı var mı yoksa istediğimiz zaman basıyor muyuz? (Premium Ticketlar hariç, 2. sayfadakileri soruyorum Beginner's Character, JDA filan) Bir de farmlamayı gerektiren birşeyler var mı yoksa sırf main queste mi gideyim yetememeye başlayana kadar? Sidequestlerin filan bi özelliği var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 rupie ve rupşe tabinde yok, onları ne zaman çektiğin önemli değil. rare char çıkabilir rupie drawdan, para sorun değilse çekmek makul her gün. main quest başlarda kolay ama chapter 50ye doğru zorlaşacak, newbie olarak yapılamıyor bir noktadan sonra. gidebildiğin kadar gidebilirsin ama, ana ekipten birkaç sr char verecek zamanla 45e kadar filan. çoğu ability veren fate episode (fgo interlude gibi) belli noktaya gelmiş olmayı geektiriyor ordaki gibi zaten. bir de senin şansına sıradaki iki event newbielere en ters iki event, ay sonuna kadar eventlerde fazla yapabileceğin birşey yok maalesef. side storyler eski eventler, listedeki sıraları release olma sıraları. onları da yapıp işine yarayacak sr charlar, summonlar ve silahlar toplayabilirsin. darısı 3 yıl event rerun beklenen fgonun başına yani. main questte ilerledikçe açılanları diyorsun onlar fgonun free missionları gibi ama hepsi hikayeli işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Bi dk eski eventleri istediğimiz zaman yapabiliyorsak şimdiki eventin zor olması beni niye etkiliyor? Sırasıyla en son yapsam olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Cuce said: ErrorCode = 43 2018/05/14 15:22:46 com.aniplex.fategrandorder.en samsung SM-N910C 6.0.1 003df3c4-0133edba-06259abd 23694114-3f8ea164-707c9b8a e31cec9e-825c15d7-d689f45e 6767e5de-5705eb20-3f438274 0e5d715c-d0b459de-5278a25e 6e24b7ac-56c4b361-25dea249 e8358acb-69f9d34b-85a5e899 Oyun kapanıyor bu geliyo direk mail atmalık text olarak Telefon rootlumu veya dev options/ USB debug acikmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 ShadowFury said: Bi dk eski eventleri istediğimiz zaman yapabiliyorsak şimdiki eventin zor olması beni niye etkiliyor? Sırasıyla en son yapsam olmuyor mu? eski eventlerin hepsi eklenmedi, sırayla en eskilerden başlayıp ayda bir filan ekliyorlar. bazıları rerun oluyor bugün biten gibi. yani ileride eklenecekse de ne zaman ekleneceği belirsiz ama eklenince de hep var. ama bu dediğim story eventler için, yarın başlayacak event xeno showdown event. fgo challenge event gibi düşün. xeno eventler oyundakş en güçlü silahkardan bazılarını veriyor, bütün endgame gridlerde olmaları zorunlu er geç, yarınki event yılda bir filan geliyor çünkü altı element var ve iki ayda bir olduğu için dönüşümlü her elemente sırayla. o yüzden eventteki xeno raidleri filan leechleyip en azından silahlardan birer tane almaya çalış. ben yeni başladığımda xeno ifrit olmuştu mesela, sadece bir tane alabilmiştim. hala gridlerimde max uncap yapamadığım tek silah o bir yıl sonra hala tekrarlanmadığı için. xenodan sonra da guild wars event var, coop skor yarışı guildler arası. solo oyuncuya ters olan tek event, hele newbie ise. ay başı ve ay sonu story eventler olur, ay ortasındaysa xeno, rotb, guild wars veya franchise collaboratipn eventler olur. önümüzdeki ay guild wars yok mesela, persona 5 collab var collab eventler o oyundan char, skin vs verdiğinden ve tek istisna hariç asla geri dönmediğinden kaçırılmaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar