ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 1* ve 2* servantlarla xp cardları ne yapıyorsunuz? 3*ları yakınca prism veriyor en azından ama bunlar hiçbir işe yaramıyor. Eskiden azıcık ta olsa xp veriyor diye servantlara yediriyordum da QP cost olarak değmiyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 az da olsa xp olarak kullanıyorum, param bol ama xp kardı ve mat yetersiz hala. siz benden öndesiniz gerçi hayli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 elmalari yakmanin zamani bu event ya :P deli gibi XP card kasiliyor lottery ile, rare materiallar ve QP filan bonusu gil yeni dustu iste ilk skill 7 oldu filan ahaha, xeske rank 9 10 adet heart istemeseydi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Çok iyi prism farmlanıyor bir de. Hem bayağı bi prism düşüyor, üstüne bir de 3* cardları filan yakınca prism yağıyor resmen. Mona Lisa CE sini bitiremem tabii de 1 tane daha alırım bu event bitene kadar. Tabi LB leyemediğim sürece pek işe yaramaz ama ileride tekrar gelir elbet. Arada prism farmlamayı kolaylaştıracak başka eventler filan da gelirse süresi geçmeden maxlayabilirim belki. Yalnız listede ciddi ciddi LB Mona Lisa gördüm, bence mümkün değil 5k prism farmlanması ben tamamen kurutmasam da dailyleri filan bayağı yapıyordum, summon ticket harici de hiç prism harcamadım 1k prism anca topladım. Cheat filan herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 cheat degil cuzdan :D SQ ile deli gibi filliyor millet su anda ben event sonuna 3 mona lisa yapicam sanirim kafayi yemez isem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Ya SQ bassa bile farmlaması aylar sürer ya yemeyip içmeyip prism farmlaması lazım bu kadar zamanda 5k toplaması için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 servant yakiyorlardi direk :D cidden oyuna 10000 dolar filan harciyan tipler var, hile filan yok yani. bu event SQ yakarak cok rahat kasilir, 120 SQ olsa bende bitirirdim mona lisayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 star wars gene çıkıyorken bakalım saber wars'u verecekler mi yakında lol http://danbooru.donmai.us/data/__artoria_pendragon_mordred_mordred_saber_and_saber_lily_fate_apocrypha_fate_grand_order_fate_stay_night_fate_unlimited_codes_fate_series_and_others_drawn_by_utsurogi_angu__1ac7dfb76b14a76553c6cf2112451ea1.jpg http://danbooru.donmai.us/data/__artoria_pendragon_artoria_pendragon_mysterious_heroine_x_saber_saber_alter_and_others_fate_grand_order_fate_stay_night_fate_unlimited_codes_fate_series_rojiura_satsuki_chapter_heroine_sanctuary_and_others_drawn_by_tan_ichi_rocky13__74420116ea44efdbaa8469b6f21f6fdd.png "i am your father." topkek (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 http://danbooru.donmai.us/data/__artoria_pendragon_artoria_pendragon_florence_nightingale_mordred_mordred_and_others_fate_apocrypha_fate_grand_order_and_fate_series_drawn_by_mirui__026dc1865c0fc3666902c620b3b8a2d0.jpg sawashiro miyuki'li bütün charları toplamam lazım ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 lancer alter icin 30 quartz biriktirdim :( umarim gacha faillamazda lancerimi almis olurum, elizabet cok kotu servant bingo garanti paid gacha seneye geldigindede assasin/misc rollarim o zaman, ya jeanne ya jack geliyor ikiside okay :D power creep merlin disinda olmamasi iyi bisey bu oyunda, gonul rahatligi ile yatirim yapabiliyorsun servantlara. gili lvl100 yapicam hic acimadan cunki graillar husbandoya kurban olsun :D seneye gecelek banner su bu arada, bunlardan birini seciyorsun garanti icin ki bu senekine kiyasla cok iyi sistem https://i.imgur.com/pNEOZhA.png https://i.imgur.com/Irdh8Ld.png https://i.imgur.com/KtyM73A.png https://i.imgur.com/DzzDoCr.png https://i.imgur.com/ACEmwxA.png https://i.imgur.com/KC3YB6q.png https://i.imgur.com/digXFWw.png riderda ozi var istedigim ama medb, drake ve quetz ile 1/4 sansim zerkerda vlad olmasa cu alterda nightingale da cok iyi ama 2. vlad duser kesin bendeki sans ile lancerda karna cok iyi ama sevmiyorum, artoria lancer ile enkidu vasat baya ama seviyorum. hicbisekil tatmin etmicek en mantiklisi jeanne/jack oluyor o zaman ahah o zamana kadar ikisinden biri korun tasi dusmez ise budur planim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 birisini seçince bütün yıl boyunca o banner mı kalacak yani? yoksa değiştirilebilecek mi? bir de na'ya 2 yıl sonra gelmesin bari o sistem ehu. hatta kesin öyle olur çünkü bu servant'ların eklenmesine daha yıllar var kronolojik gittikleri için. 2020'ye yani lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Tam 1 sene geriden geliyoruz işte, JP serverında bu sene geliyor, NA seneye gelir. Yalnız Jeanne Alter koymuyorlar mı o bannerlara? Asıl o lazım. Bir de paid gacha 2016 new year eventinde gözüküyor, bizde christmas eventinde geldi zaten, tekrar gelicek mi demek oluyor bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Sam said: birisini seçince bütün yıl boyunca o banner mı kalacak yani? yoksa değiştirilebilecek mi? bir de na'ya 2 yıl sonra gelmesin bari o sistem ehu. hatta kesin öyle olur çünkü bu servant'ların eklenmesine daha yıllar var kronolojik gittikleri için. 2020'ye yani lol. yok sam bu 2016/2017 yilbasi paid gacha banneri. bir kere secip 30 parali quartz ile rolliyorsun, bannerdaki bir 5*i garanti veriyor japonya 1 sene geri degil, 1,5 sene. bu paid event oncesi lancer jeanne alter lilly vermislerdi welfare :p paid gacha senede iki kez oluyor, bir yilbasi birde oyunun release yildonumunde said: Yalnız Jeanne Alter koymuyorlar mı o bannerlara? Asıl o lazım. jalter limited servant :P hayatta koymazlar onu. bannerlara sadece story gachaya eklenen servantlar konuyor yilbasinda paid gacha koymazlar ikinciye sanirim ama suprizde olabilir. insanlar hangi servantin ne zaman gelicegini 1.5 sene once bildigi icin beles quartzlari japonyadaki gibi yakmiyor, na oyuncusu felaket biriktiriyor ki paid gacha iki taraf icinde iyi bir teklif yoksa %1 rate rezalet yani temmuzda 1. yilda iki bannerdan birini secme sansimiz olucak paid ilki benim icin kotu baya, ikincidede waver, vlad ve les medb var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 çok kötüymüş ya, paid deyince ben garanti seçilebilecek sandım. sınıfı hariç kontrol yok yani, 4* olanlar da var üstelik. gbf 3 ayda bir limited hariç seçtiriyor parasını verince, öyle lazım bu oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Garanti ama 10 tane roll gene, garanti olan o 10 rolldan birinin 5* olmasi, kalan 9 rollda duserse 4* resimdekilerden dusuyor Hani 5* dusurmeme diye birsey yok sadece sans iste Jack jeanne o yuzden cazip bana, ikiside memnun eder ama 1 sene var daha ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Rider rollamaya da değer ya. Gerçi evet 50% şansla Jack düşürmek 25% şansla Ozy düşürmeye ağır basıyor sanki. Gerçi Medb hariç diğerleri iyi, Drake hiç fena değil, Quetzelcoatl ın da Ozy den aşağı kalır yanı yok gibi gözüküyor. Ozy nin Party NP charge bayağı imba olsa da Quetzelcoatlda da crit skilli var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 quick support cikarmadiklari icin drake de dusuyor bir noktadan sonra, rider class olarak hani zaten cok iyi servantlari biriktiren bir kategori drake karakteri sevsemde cok cazip gelmiyor, medb de kill it with fire direk quetz charisma rank a ile yardirir net, gil-waver-quetz baya iyi setup olur bana misal 3 tane 2030 ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 yeni banner'la ilk 60 quartz'ta servant gelmedi, sırf necromancer ve zero'daki çürüyük master. tam "galiba bütün quartz'lar gidecek ve çöp gelmeyecek" diye düşünürken üçüncü 10lukta: https://www.youtube.com/watch?v=s350ksjX6ig üstüne nursery rhyme ve orion da geldi ehu, tek onlukta çift 5* gbf'de bile nadiren gördüğüm şey, burada %1 ile denk gelmesi inanılmaz oldu. hatta önce orion gelince "ya mordred geleydi" dedim, bir kere daha tıklayınca o geldi ahah. bir dahaya da kısmetse çiçiüe, sonra bu takım da olur :) https://images-cdn.9gag.com/photo/aL88epP_460s.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Ahaha gz hadi :d 30 beles sq ilac gibi geldi, scathach bannerina raptirmaz isem london 2 den lancer artoria alter kovalicam oste Gil lvl 100 olduktan sonra lancer gelmedigi surece aglatiyor, tam bir rejoice durumu. Scatchach icin uzulurken husbando numbeh one geldi hani bu sans ile onumuzdeki 2 sene bi bok cikmicak bana :p jalter filan yalan ihhh, bu kadar kurutan insnala bi arada oyniom ;p Discordda 1200sq ile 5* dusuremiyen biri var allah ona benzetmesin yeter Bide gief astolfo plz for... reasons... ( ͡° ͜ʖ ͡°) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 ehu sağol, çifte 5* darısı başınıza. :) 1200 ile düşüremeyen adam tam binbougami gibiymiş, onun şansını kim çekiyor acaba lol. https://vignette.wikia.nocookie.net/binbougamiga/images/7/7f/Ichiko_and_Momiji.jpg sırada camelot varmış, o çıkana kadar biriktirmeye devam madem. neyse ki scathach banner'a 60'tan fazla harcamamışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Sam gz ^^ Mordred bannerı çıkmış, gachana kuvvet demeye gelmiştim ki kapmışsın zaten. Orion da iyi bonus olmuş. Jack Banner Quartzlarımı kurutmuştu, şimdi 30 SQ verdiler beleşten ama bu bannera harcamam herhalde. Biraz hoardlamak lazım. Neyse, ne zamandır farmlamaya üşeniyordum şimdilik farmlayacak bir şey kalmadı eventlerde lazım olan her şey düşüyor zaten diye, London a abanıyim bari. Bir de yeni kostümler gelmiş çok iyi olmuş. Mage Association tam bana lazım olan. Diğerleri de bayağı kullanışlı olabilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 evet bence de o çok iyi ama istedikleri xpler 10 (YAZIYLA ON) katı, yuh dedim. chaldea bile hala 9 bende. o bonus veren ce de 50xp bonus, 40m istiyor toplam kostüm, dilenciye versen suratına tükürür lol. dün gece son saate kadar abanıp okeanosu bitirdim işte, tabletle yattım, gözüm daha ilk açılırken summonladım işte, gacha tanrıları bahşetti neyse ki hamdolsun. :p şimdi xpsi matları bakalım ne kadar sürecek heh. supporta saber olarak okita mı yoksa mordred mi insanlar tercih eder onu düşünüyorum bir yandan. siz ne tercih edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 bir ay filan herkes mordred pesinde kosucak hype bitene kadar :D kiyafetlerden chaldea battle uniform cok iyi bitek, direk ona gecip onu levellamak lazim cunki switch ozelligi veriyor, paha bicilemez + get in the fucking robot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 evet onu koyarım ama levelını yükseltene kadra bir ay geçecek bu giidşle lol. 3 kere xp run yapınca akşama kadar oynanmıyor oyun bir daha, büyük yalanmış apple içinde yüzdüğünü söyleyenler jp serverında. 5 ayda topladığım appleı bir haftada topluyorum gbfde lol. hayır bir de haftada bir gün belli şeyler, o gün abanamyınca gitti bütün hafta. apple kıtlığı çok kötü çok. ille quartz yaksın millet maksat net. ya bence sen de archer support slotuna emiyo yerine gil koysan daha büyük talep olur, archer arayanlar all kategorisine bakmıyorlardır pek. ben bilmesem sende olduğunu farketmezdim şahsen. ha bir de londra 3*larını friend summondan çekebilmek için londrayı bitirmek mi lazım? wikide yazmıyor. ha bu arada artemis de sawashiro imiş, wikiden görmesem tanıyamadım sesini ehu. bir drawda 2 sawashiro birden, yorokobe me. dün bütün şansı fgoya akıtınca fehte OP xmas tharjayı çekemedim tabii 100 gemle lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Laurelin said: kiyafetlerden chaldea battle uniform cok iyi bitek, direk ona gecip onu levellamak lazim cunki switch ozelligi veriyor, paha bicilemez + get in the fucking robot Hogwartsta da card reshuffle var ama. Farmlarken filan bazen kötü kart geldi diye 1 turnu boşa harcamak zorunda kalıyorum, bu o sorunumu çözecek(bir ihtimal), o yüzden tam lazım olan şey dedim. Farming için 3. kaleidescope u bulursam servant switch te işleri bayağı hızlandırır tabi. Daha bile iyi olur hatta. Waver/NP2/NP1NP3 diye switchleyerek farmlamak çok daha hızlı olurdu kesinlikle. Arash Akbar mı levellasam diyordum matlara kıyamıyordum, ona gerek kalmaz en azından. Hatta onu Drake'in NP gauge charge ı sayesinde halloween CEsiyle bile yapabilirim sanırım, bi denemem lazım. Sam said: ha bu arada artemis de sawashiro imiş, wikiden görmesem tanıyamadım sesini ehu. bir drawda 2 sawashiro birden, yorokobe me. Bu bir işaret olmalı. Nightingale ve Rama gelince kesin rolla, onlar da düşsün :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar