Grego Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 bir hevesle alıp, kenarda çürüttüğüm moleksine hipster item`mı satıyorum. diğer siteler koymadan önce burada uğraştırmadan alacak birileri olursa ne mutlu. ürün > https://store.moleskine.com/tur/en-gb/moleskine-/smart-writing-set/smart-writing-set/p1014?vid=2772&LGWCODE=8055002851152%3B105483%3B5459&gclid=CI7gm46m6tQCFa4W0wodnzUITQ defterin ilk 2 yaprağını kullandım sadece. 30.04.17 de alındı. garantili. kutusu vs. duruyor. fotoğrafları ; defter kalem kutusu 1400 den satıyorlar. uygun gördüğünüz tekliflere açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 defter bitince ne oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 bizim de ilk sorduğumuz soru o oldu ekranda ilanı görenler olarak. harbiden, n'oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 kalemin hafızasında her şey, yani sayfalarca yazıp, sonra telefonla sync ettiğinde alıyor her şeyi. defter bitince yeni defter ekliyorsun, telefondaki app üzerinden defterleri organize edebiliyorsun. ne kadar hızlı çıkar bilmiyorum ama, konsept defterler de çıkacak. şu faydalı olabilir ; https://www.youtube.com/watch?v=e-bdmV43roQ benim kullanıcı olarak en güzel bulduğum özelliği, notları yazdıktan sonra, kalemle sayfadaki zarf ikonuna tıklayıp, sayfayı pdf düz metine çevirip, emaile eki olarak gönderilmeye hazır hale getirmesiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 gerge alır bunu net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 şu not aldığın sırada ses kaydı alması ve ses kaydıyla yazı kısmını snekronize etmesi aslında çok iyi de o iş için 1400 tl vermeye değer mi bilemedim, kenarda gözden çıkardığım bir 1000 tl olsa teklif ederdim ama ne yalan diyeyim eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 ben de yazar olmak istiyorum alsam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 paticik kısa hikaye yarışması birincisiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 senin eline ufak gelir bu boşver sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 parçalarım lan seni. yatıyosun bayramda dana gibi. ben bugün 5te kalkıp dubaide bir depoya geldim printer test edicez diye. sayemde şirket para kazanıyor... @grego itiraf et çirkin yazıları isabetli bir şekilde almıyor habire proofing yapman gerekiyor dimi? o yüzden satıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 yarın akşam tahran'a gidiyorum rahat olabilirsin. bu arada o dubai işine ben gidicektim eğer iran'a gitmiyor olsaydım. kod yazdırırdım sana oralarda sfdaasdfadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traptorex Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 ilk defa gördüm böyle bişey. İş yerinde gayet mantıklı not alıyosun deftere temize çekmen gerekiyor belki pc de saklman gerek önemli şeyler oluyor valla ilk başta buna neden para verilirki diye düşünüyordum ama inceleyince gayet kullanışlı bir itemmiş. ama yinede o kadar para vermem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 mokoko said: yarın akşam tahran'a gidiyorum rahat olabilirsin. bu arada o dubai işine ben gidicektim eğer iran'a gitmiyor olsaydım. kod yazdırırdım sana oralarda sfdaasdfadf leverden gidiyoz biz aslanım. yoldan geçen merkez kekesini almazlar öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 ilk teklifi 400 tl ile yapayım o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 goldbaren, yok, özenli kullanan için bir sorunu yok aletin, ama elbette profesyonel designer tablet performansı beklememek lazım. o kadar hassas değil. logtrig, 400 liraya anca bir öpücük verebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 grego el yazısını text e çevirme olayı nasıl çalışıyor? ben surface kullanıyorum, onenote'da var mesela el yazısını text'e çevirme olayı fakat çok düzgün yazıyor olman gerekiyor. bunda da durum öyle mi. varsa yazdığın bir şey koyabilir misin dijital text e nasıl çeviriyor görmüş olalım. ama uğraşacak vaktin yoksa hiç uğraşma ben alıcı değilim şahsen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 sketch için iyi ama hızlı yazıyorsan sorun. daha doğrusu ben notlarımı genelde 0.3 kalemle alıyorum, ona alıştım yani. tükenmez kalemle not bana göre değilmiş. hipster problems. o denemeyi de yaparım müsait bir ara, alan olmasa da bilgilenen olsun bari : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 forum dışına satılmamıştır. vala elimde kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 300 veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 300 ü ben sana vereyim ama bir daha foruma girmemen kaydıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 baan ver 300ü foruma girmem bir daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 bana 300 ver internete girmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 defterin yanında gelen telefonun model ne yav? yeni akıllı telefon aldım, bilseydim bunu alırdım defter seven insanım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Telefon yok zaten yanında. Defter ve kalem 1400 dsgfdsa. said: Some of the products on this page are shown only to illustrate the functions of the main product and do not form a bundle offer with it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 1400 satış fiyatı ya, o fiyattan satılamayacağı bariz. mantıklı tekliflere varım yani de umudu da kestim, birine hediye ederim belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar