barbu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Beyler çok acil. bugün ya da yarın sabah uzun saçı istediğim gibi kesecek iyi bir yer lazım. Benim saçları kesen adam uzuun bir süredir tatile ve hala dönmemiş. Bu kadar uzun saçlı adam var burada. saçlarını bok etmemiş iyi yerler biliyorlardır. hadi kurtarın beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 kuaför bildiğimden değil 2 numara kestirdiğim için 10 liralık berbere gidiyom makineyle 10 dakkada alıyor. ama forum medyumlardan oluşmuyor il ilçe semt fiyat aralığı vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 nerde istiyorsun kardeş almanya da mı? türkiye de mi? erzincanda mı? kadıköyde mi? ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 istanbul. fiyat aralığı önemsiz. çıkarım 150vs ye. zaten en fazla bu civarlarda hipster mekanları bile. istanbul'da olduğu sürece np. gidip kestiricem. yarını atlatmam lazım sfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 216 avm'de bayram bal var. kadın erkek karışık zaten git derdini anlat yardımcı olurlar. fiyat en son 75 - 80 idi olsa olsa 90 olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 de benim gittiğim elemanın adını hatırlayamadım :/ muhtemlen ona yönledircekler zaten gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 herhangi bi berber keser nezih semtlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Aciliyeti merak ettim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 evet yav 4 yıldır kestirmedim bir şey olduğu yok acil olması garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 baba evine gitcektir babasi saclari kesmezsen almam demistir sdfsdf serin hikaye olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 berbere 150tl nedir ya, benim saç sakala 20tl verince içim acıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 20 de çok az da. 30-40, maksimum 50 dir bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 ben zaten hep 50 liralık kestiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 benjani said: berbere 150tl nedir ya, benim saç sakala 20tl verince içim acıyor. bu ay yapmadiydik bu tartismayi degil mi hemen yapalim da ciksin aradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 berbere 20 liradan fazla veren ılıktır hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 bi berber tredi vardı ya, en ucuza giden en erkek oluyordu çünkü hem en kaynak yönetimi iyiydi hem de bakıma gereğinden fazla kaynak (para&zaman) ayırmak falan zaten karı gibi olmak demekti falan bişi çıkmıştı. güzel topic'ti ya :) berbere gitmek ne kadar acil olabilir? uzun saçlıysan ya uzun saçlı olmaya devam edeceksindir, adamın tatilden haftaya dönse ne olur? uya da zun saça veda edicem, bi anda devlet su işleri'ne memur yaptılar beni case'iyse zaten herhangi bi berber saçını kısa saç'a dönüştürebilir. bi de ben uzun saçlıyken (özledim :() berbere gitmiyordum, o ne öyle karı gibi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 ginaly said: Aciliyeti merak ettim ben Nisan abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 nişan için boka dönmüş saçı kestirmek için son 24 saati bekleyen genç. vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Bur de kestirmekten kastim kisa degil ya. Az duzeltme olayi sadece. Bilmeyene emanet edince silkiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 sabonis said: nişan için boka dönmüş saçı kestirmek için son 24 saati bekleyen genç. vay anasını Abi bu da benim sucum degil ya. Benim saci kesennadam bayadir tatilde. Bayram mayram kapaliydi. Simdi acmislar ama adam hala yok ortada. Mecbur kaldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 saç köpüğüyle az mıncıklayıp topla gitsin. ya da yakışıyorsa gogo man-bun neyse ya ben bilmiyorum, bilsem giderdim. sorulmayan şeye tavsiye veren mal oldum bi an, sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 ulan bi yaralı parmağa işeyin be herkes antin kuntin konuşmuş , uzun saç hiç kestirmedim ama bostancıda ki benim berberden bütüm memleket memnun uzun saçlı da kısa saçlı da tanıdık var aynı adama giden hepsi memnun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 sırtımdaki saçlarımı kestirdiğim, o günden beri de 10 senedir değiştirmediğim kuaför: Bostancı Micheal Kuaför Kesen kişi Aytekin (kendisi gay ama saçınızı keserken kız gözüyle baktığı için harika işler çıkartıyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 sabonis said: nişan için boka dönmüş saçı kestirmek için son 24 saati bekleyen genç. vay anasını Belki son dakikaya kadar vazgeçme umudu vardı. beşiktaş ta ıhlamurdere de (boschu falan geçince karşıdaki sokakların birinde tarif edemedim şimdi) fahri "abi" var, fena değildir. onun dışında seçkin yada adonis e gidebilirsn yine ıhlamurdere üzerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 150 tl demiş ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar