Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cumali Ceber (CXVI BC)

pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

said:
A true piece of art with great acting and humor
6 August 2017 | by eddiebartlett (Turkey) – See all my reviews
This movie is one of the funniest movies ever made. How can so many people dislike this wonderful film? I just seen Cumali Ceber and I thought it was brilliant. If you're looking for a quiet, brainy, subtle comedy, this may not be for you.

Excellent story, very impressive character development and everybody in the theater, including myself, were laughing like hell during the whole movie. Yes, it doesn't have a plot, really, but the comedy in this movie is so gorgeous that you don't even notice the plot missing. "Cumali Ceber" is similar to Monty Python movies in some aspects. Monty Python movies are also so "simple", full of slang and don't have a strong plot. As a Turkish person I'm also very glad that new talents like Halil Soyletmez are taking over the Turkish cinema. From a technical viewpoint,"Cumali Ceber" could be called a seriously flawed and impaired film. Filmed on location in the KUSADASI, AYDIN with a minimal budget. Made on, I would guess, a $100 budget.

This movie has so many quotes & sequences that will stick to your mind like glue, its amazing. I hope we'll have a sequel.

And don't forget to catch Ferhat Gocer in his cameo appearance.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Valeron said:

ne alaka bellli ?

gayet sosyoekonomik vaziyetim iyi,kültürel olarakta gayet iyi olduğumu düşünüyorum.

ama recep ivedik serisinide seviyorum gülüyorum

bu filmle recep kıyaslanamaz.

öbür konuda boşuna flame yapmışım, paticik hakikaten çomaristan olmuş.

türkiye'nin muhtemelen en niche, en kemik topluluğuna sahip olan şu sitede bile ta 2017'de hangi eki ayrı yazacağını bilemeyip de kültürel olarak güzel bir seviyede olduğunu düşünen, internet kafede ultima oynayıp macro kullanırken cevap verirmiş gibi yazan, üstüne böyle zevzekliklerin koca bir serisine utanmadan gülebildiğini söyleyen insanlar mevcutsa sadece sokaktaki değil, online topluluklar da bitmiş.

benim hatırladığım en son böyle anhora vardı, bunun "recep ivedik'e gülüyorum ama aslında çok kültürlüyüm" demesi gibi o da "ne çalışıcam ben bu ülke için fazla iyiyim" tribindeydi. ikinize de hayatta mutluluklar diliyorum çünkü bu ülke sizlere ait.
Sosyal ağlarda paylaş

bliksem said:

Valeron said:

ne alaka bellli ?

gayet sosyoekonomik vaziyetim iyi,kültürel olarakta gayet iyi olduğumu düşünüyorum.

ama recep ivedik serisinide seviyorum gülüyorum

bu filmle recep kıyaslanamaz.

öbür konuda boşuna flame yapmışım, paticik hakikaten çomaristan olmuş.

türkiye'nin muhtemelen en niche, en kemik topluluğuna sahip olan şu sitede bile ta 2017'de hangi eki ayrı yazacağını bilemeyip de kültürel olarak güzel bir seviyede olduğunu düşünen, internet kafede ultima oynayıp macro kullanırken cevap verirmiş gibi yazan, üstüne böyle zevzekliklerin koca bir serisine utanmadan gülebildiğini söyleyen insanlar mevcutsa sadece sokaktaki değil, online topluluklar da bitmiş.

benim hatırladığım en son böyle anhora vardı, bunun "recep ivedik'e gülüyorum ama aslında çok kültürlüyüm" demesi gibi o da "ne çalışıcam ben bu ülke için fazla iyiyim" tribindeydi. ikinize de hayatta mutluluklar diliyorum çünkü bu ülke sizlere ait.

baya saçmalamışsın bence

hızlı yazarken de yi ki yi ayrı yazmayı atlamış olmak bence normal

bu kültürle alakalı bir konu değil

sanal ortamda talk show yapmak her zaman kolay sen ve senin gibiler için

daha fazla uzatarak cevap vermeyeceğim, gayet kültürümden eminim ve recep ivedik'e de gülüyorum.

sen kimsin beni yargılıyorsun ? Senin haddine mi ?

beni eleştirme veya kritik etme hakkını sana kim veriyor ?

sanane güzel kardeşim sanane

biz sizler gibi genel kültürü trivial pursiut'tan öğrenmedik adamın asabını bozma haddini bil.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...