sinera Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Filmden yeni çıktım, güzel, gülmek isteyene öneririm. Şimdi kahveye gidiyorum esprilerin aynısını okey masası kankam Resule yapıp kahveyi kırıp geçireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 said: A true piece of art with great acting and humor 6 August 2017 | by eddiebartlett (Turkey) – See all my reviews This movie is one of the funniest movies ever made. How can so many people dislike this wonderful film? I just seen Cumali Ceber and I thought it was brilliant. If you're looking for a quiet, brainy, subtle comedy, this may not be for you. Excellent story, very impressive character development and everybody in the theater, including myself, were laughing like hell during the whole movie. Yes, it doesn't have a plot, really, but the comedy in this movie is so gorgeous that you don't even notice the plot missing. "Cumali Ceber" is similar to Monty Python movies in some aspects. Monty Python movies are also so "simple", full of slang and don't have a strong plot. As a Turkish person I'm also very glad that new talents like Halil Soyletmez are taking over the Turkish cinema. From a technical viewpoint,"Cumali Ceber" could be called a seriously flawed and impaired film. Filmed on location in the KUSADASI, AYDIN with a minimal budget. Made on, I would guess, a $100 budget. This movie has so many quotes & sequences that will stick to your mind like glue, its amazing. I hope we'll have a sequel. And don't forget to catch Ferhat Gocer in his cameo appearance. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 bu filmi burada hakkaten beğenen çıktıysa başlıkta, söyleyin de fişleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 acunu sevende var forumda np :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 DE AYRI. acun u red seviyordur muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Grego said: bu filmi burada hakkaten beğenen filme giden çıktıysa başlıkta, söyleyin de fişleyelim. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 acun u seven "de" kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Grego said: bu filmi burada hakkaten beğenen çıktıysa başlıkta, söyleyin de fişleyelim. Başlığı olmasına bile şaşırdım. Box officelere bakarken gördüm, 800bin kişi seyretmiş. https://boxofficeturkiye.com/film/cumali-ceber-allah-seni-alsin-2013758 Patiden de seyreden vardır mutlaka?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 280.000 diyor. yinede çüş. gerçi çokta şaşırmamak lazım. ülke ne ki sinema ne olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Dragonfire said: 280.000 diyor. Abi o haftalık. Genel tablo bu: https://boxofficeturkiye.com/hafta/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Spiderman ile kafa kafaya. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 summon hesaplayan adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 DA2019 said: Dragonfire said: 280.000 diyor. Abi o haftalık. Genel tablo bu: https://boxofficeturkiye.com/hafta/ Eyvallah Devrim durum daha vahim bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 bu rakamlar gerçek mi ki lan. aşırı fazla geldi. yani cumali ceber'e özel diil genel olarak. örneğin john wick. türkiye'de sinemaya gidecek 10-70 yaş aralığında zaten 60-65 milyon insan var, bunların 1.8 milyonu john wick 2'yi sinemada mı izlemiş yani? her 30 kişiden biri yaklaşık? maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Bana da fazla geldi 2016 da dedemin fisi isimli filmi 2.5 milyon kisi izlemis Filmi ben duymadim bile sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 şurası yeterince güven vermediyse size daha neresi versin said: Tablo ve istatistikler Tolga AKINCI'nın yazılı izni olmaksızın herhangi bir yerde veya amaçla yayınlanamaz ve kullanılamaz. İstatistikleri profesyonel amaçlı kullanırken ve yayınlarken lütfen kaynak belirtiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 dedemin fişi iyi değildir ama bunlar tamamen başka bir boyut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Valeron said: ne alaka bellli ? gayet sosyoekonomik vaziyetim iyi,kültürel olarakta gayet iyi olduğumu düşünüyorum. ama recep ivedik serisinide seviyorum gülüyorum bu filmle recep kıyaslanamaz. öbür konuda boşuna flame yapmışım, paticik hakikaten çomaristan olmuş. türkiye'nin muhtemelen en niche, en kemik topluluğuna sahip olan şu sitede bile ta 2017'de hangi eki ayrı yazacağını bilemeyip de kültürel olarak güzel bir seviyede olduğunu düşünen, internet kafede ultima oynayıp macro kullanırken cevap verirmiş gibi yazan, üstüne böyle zevzekliklerin koca bir serisine utanmadan gülebildiğini söyleyen insanlar mevcutsa sadece sokaktaki değil, online topluluklar da bitmiş. benim hatırladığım en son böyle anhora vardı, bunun "recep ivedik'e gülüyorum ama aslında çok kültürlüyüm" demesi gibi o da "ne çalışıcam ben bu ülke için fazla iyiyim" tribindeydi. ikinize de hayatta mutluluklar diliyorum çünkü bu ülke sizlere ait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 adam guldugu seyden niye utansin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 osuruga gulenin akli da o kadardir diye bi soz var mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Guluncek osuruk var, gulunmeyecek osuruk var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 bliksem said: Valeron said: ne alaka bellli ? gayet sosyoekonomik vaziyetim iyi,kültürel olarakta gayet iyi olduğumu düşünüyorum. ama recep ivedik serisinide seviyorum gülüyorum bu filmle recep kıyaslanamaz. öbür konuda boşuna flame yapmışım, paticik hakikaten çomaristan olmuş. türkiye'nin muhtemelen en niche, en kemik topluluğuna sahip olan şu sitede bile ta 2017'de hangi eki ayrı yazacağını bilemeyip de kültürel olarak güzel bir seviyede olduğunu düşünen, internet kafede ultima oynayıp macro kullanırken cevap verirmiş gibi yazan, üstüne böyle zevzekliklerin koca bir serisine utanmadan gülebildiğini söyleyen insanlar mevcutsa sadece sokaktaki değil, online topluluklar da bitmiş. benim hatırladığım en son böyle anhora vardı, bunun "recep ivedik'e gülüyorum ama aslında çok kültürlüyüm" demesi gibi o da "ne çalışıcam ben bu ülke için fazla iyiyim" tribindeydi. ikinize de hayatta mutluluklar diliyorum çünkü bu ülke sizlere ait. baya saçmalamışsın bence hızlı yazarken de yi ki yi ayrı yazmayı atlamış olmak bence normal bu kültürle alakalı bir konu değil sanal ortamda talk show yapmak her zaman kolay sen ve senin gibiler için daha fazla uzatarak cevap vermeyeceğim, gayet kültürümden eminim ve recep ivedik'e de gülüyorum. sen kimsin beni yargılıyorsun ? Senin haddine mi ? beni eleştirme veya kritik etme hakkını sana kim veriyor ? sanane güzel kardeşim sanane biz sizler gibi genel kültürü trivial pursiut'tan öğrenmedik adamın asabını bozma haddini bil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vicissitude Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 @bliksem adamın zevkini yargılayın tamam eğlenceli olabilir bu bir yere kadar ama fetöcü, haysiyetsiz, kırışdarcı ilan edecek kadar ileri gitmeyin plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Valeron said: biz sizler gibi genel kültürü trivial pursiut'tan öğrenmedik adamın asabını bozma haddini bil. Trivial Pursuit :P Tartışmaya girmek istemiyorum, ama tam da konusundan bahsederken çok güzel gaf gelmiş dayanamadım, herhangi bir itham amacıyla söylemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Rewendor said: Valeron said: biz sizler gibi genel kültürü trivial pursiut'tan öğrenmedik adamın asabını bozma haddini bil. Trivial Pursuit :P Tartışmaya girmek istemiyorum, ama tam da konusundan bahsederken çok güzel gaf gelmiş dayanamadım, herhangi bir itham amacıyla söylemedim :) pörsüyit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar