bingildak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 var mı bu yıl giden? önceki yıllarda gidip de bilge gözlemlerini paylaşacakları da bu başlığa bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 onun için hep çok kalabalık 2 bardak bira bile alamadık yeaawww derler. Hep gitmek istemişimdir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 ben bir uğruycam bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 konaklamayı ne yaptın? biz 8 kişi gidiyoruz. otel 4 km falan alana. toplu taşıma işine girmeden uberleriz dedik ama festival yoğunluğundan uber xl falan yalan olur mu acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Ben de o tarihlerde Berlin'de olucam. Ordaki arkadaşım Berlin'de de kutlanıyo falan dedi ama sanırım bu işin asıl yeri Münih. O da baya bi uzak ama belki araba vs kiralayıp günübirlik kaçılabilir. O zaman da içmemek lazım tabi. Kafamda dely questions :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 yani toplu taşıma vardır elbet şehirler arası ama öyle tadı çıkmaz. bira fiyatı kol gibi bu arada onu fark ettim asdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Valla almanya'da çeşitli şehirlerde katılan arkadaşlar ve aile üyeleri oldu. Gördüğüm fotoğraflar kadarıyla bura ile ilgisi yok. İlla gidip Münih'te olaya dahil olmaya da gerek yok bence, gayet güzeldi fotoğraflarda ortam yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 bura dediğin neresi anlamadım, türkiye ile mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Burda sikko bişe yapıyorlar ya 10 çeşit bira ile. Onu diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 başlığı güncelledim benim haberim yok sadece munichte zannediyorum oktoberfesti tuvalet konusunda yorumlar bekliyorum gençler. nasıl oluyor tuvaletler festival alanında. normal festivaller gibi rezalet mi oluyor? eşlerle gidiyoruz mesafeli işeme aparatı alalım mı eşlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Ne aparatı ? asdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 uyku apnesi maskesi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 asdfghj iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Kol gibi degil ya normal fiyat, baktigin fiyatlarin 1 litrelik oldugunun farkindasindir herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Ortam kalabalik oluyor, tuvalet konusunda da sarhos kafa + umumi tuvalet = dusun artik durumu. Tabi bizdeki herhangi bi umumi tuvalet kadar kirli olmaz ama beklentiyi de yuksek tutma. Bi de 8 kisi ne abi, eger esinle takilacaksan ok ama 8 kisilik grup bi yerden sonra tadini kacirabilir. Fiyat da normal zamanda beergardenda ictiginin uzerinde olur ama asiri kazik olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Fistan said: Ne aparatı ? asdfgh http://i.ebayimg.com/00/s/ODAwWDgwMA==/z/7tcAAOSwepJXWCfi/$_1.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Konstanzda kutlaniyorsa katiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 baktım tuvaletlere falan şimdi, adamlar baya aşmış ya bu konularda. ben normal festival rezilliği bekliyordum ama yıllardır milyor turiste ev sahipliği yapmış bir organizasyon olarak sıkıntı kalmamış gibi. kalabalık olayı dert bi tek onda da hafta sonuna gelmediğimiz için bize denk gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar