Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oktoberfest - 2017 - Munich

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben de o tarihlerde Berlin'de olucam. Ordaki arkadaşım Berlin'de de kutlanıyo falan dedi ama sanırım bu işin asıl yeri Münih. O da baya bi uzak ama belki araba vs kiralayıp günübirlik kaçılabilir. O zaman da içmemek lazım tabi. Kafamda dely questions :S
Mesaj tarihi:
Valla almanya'da çeşitli şehirlerde katılan arkadaşlar ve aile üyeleri oldu. Gördüğüm fotoğraflar kadarıyla bura ile ilgisi yok. İlla gidip Münih'te olaya dahil olmaya da gerek yok bence, gayet güzeldi fotoğraflarda ortam yani =)
Mesaj tarihi:
başlığı güncelledim benim haberim yok sadece munichte zannediyorum oktoberfesti

tuvalet konusunda yorumlar bekliyorum gençler.

nasıl oluyor tuvaletler festival alanında. normal festivaller gibi rezalet mi oluyor? eşlerle gidiyoruz mesafeli işeme aparatı alalım mı eşlere.
Mesaj tarihi:
Ortam kalabalik oluyor, tuvalet konusunda da sarhos kafa + umumi tuvalet = dusun artik durumu. Tabi bizdeki herhangi bi umumi tuvalet kadar kirli olmaz ama beklentiyi de yuksek tutma.

Bi de 8 kisi ne abi, eger esinle takilacaksan ok ama 8 kisilik grup bi yerden sonra tadini kacirabilir.

Fiyat da normal zamanda beergardenda ictiginin uzerinde olur ama asiri kazik olmaz.
Mesaj tarihi:
baktım tuvaletlere falan şimdi, adamlar baya aşmış ya bu konularda. ben normal festival rezilliği bekliyordum ama yıllardır milyor turiste ev sahipliği yapmış bir organizasyon olarak sıkıntı kalmamış gibi.

kalabalık olayı dert bi tek onda da hafta sonuna gelmediğimiz için bize denk gelmiyor.
  • Yeni Oluştur...