WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Selam, 42" Vestel 3D ve şu gözlükle 2k işinin ayrı şey izleme zımbırtısı var sanırım. garantisi nisanda bitmiş, herhangi bi sorunu yok, evi kapadığım için birilerine satayım diyorum. lokasyon üsküdar, kargo imkanım yok gelip alınması lazım. fiyat ne eder hiç fikrim yok tekliflere açığım ama min. 700 düşünüyorum, nasıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Modeli yazsan daha kolay olur fiyat işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 faturayı arıyorum yazıcam birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 model 42PF8175 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 bence min 800 o. patiye min 700 yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 WaNTeD said: Selam, 42" Vestel 3D ve şu gözlükle 2k işinin ayrı şey izleme zımbırtısı var sanırım. garantisi nisanda bitmiş, herhangi bi sorunu yok, evi kapadığım için birilerine satayım diyorum. lokasyon üsküdar, kargo imkanım yok gelip alınması lazım. fiyat ne eder hiç fikrim yok tekliflere açığım ama min. 700 düşünüyorum, nasıl ? hocam selamlar. bu eğer satılmazsa önümüzdeki haftaya kadar ben almayı düşünüyorum. Anneye hediye olarak alınacak, ben kullanmayacağım yani. Çizik, vuruk dökük vs falan durumu nedir? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 alındıgından beri duvarda duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 10 tane kedisi var bu herifin ona göre hesap et işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 kedi yok üsküdardaki evde, başka balta deneyiniz. televizyonda hiçbir fiziki veya fonksiyonel problem yok. pm attım telefon numaramı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Ben de alirim ama kargolaman lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 bakayım bir kutu bulursam ve bathory almazsa kargo seçeneğini de açarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 satılmadıysa ben alayım bunu esh de almayacaksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 biri alcam dedi ayrıldı da sorayım kesin demezse pm atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 tamamdır, o almıyorsa zaten ondan upladım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 fiyat iyiymiş ya alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Forumdan alici arkadas duvara sigmiyor diye vazgecti..guncel. agustos sonu verebilirim isteyene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 izmir'e kargolayabilsen arkadasim cok istiyor bunu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Alindi tv dagilin 😏 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar