yav Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 µh said: birşah ayran başlığı 2 sayfada şaraba derail olmuş, sitede sıradan bir gün cok verimsiz paticik bu ara lazımdı böyle bişey aslında birşah'dan açılan konuya, viski için cocacola almaya gerek yok lecola çok iyi gidiyor tasarruf edersiniz gibi bişi diyerek olta atmam gerekliydi ama şaraptan yürüdüm sdffsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 sabonis said: calimero said: sabonis said: yazın soğuk bira varken "yaz geldi roze içiyorum" diyen ılıktır bira hamallık ya şu da bildiğin cahillik işte. kalkıp zil zurna sarhoş olmak istiyorsan tabi ki hamallık. en azından 4 litre içmen lazım. amaç sarhoş olmaksa tekila iç viski iç. ama yazın yemekle veya yemekten sonra veya ölesine rahatlamak için 1-2 içtiğin zaman neyin hamallığı? Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. İçme kültürünüz yok. arpayı tanıma kültürünüz yok. Birayı tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, bira çeşitliliğine hazır değilsiniz. Bira içiyorum diyeniz de tatava. Dünyanın bütün biralarını içtim diyo, ara sokakta bir esnaf bierhausuna uğramamıştır mesela. Duyulmuş pilsnerlerini içmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Lul. You wot mate? Bira hamallık mesajın ile şunun ne gibi bir bağlantısı var ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 abi sakin, gel bir birşah ayranımızı iç. paticik tatava diye arat google'da sakinleşeceksin :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 O neymiş la öle. Kaçırmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 feverfeverray said: ben bira sevmem. roze de içmem. ben içki içmiyorum genel olarak. Büyüyünce içersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 uhm no. safra kesem yok. x) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 etrafında 3 dişi varken roze içmelisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 bu a101, bim tarzı marketlerde satılan hiçbir ürüne güvenmiyorum. yoğurttan yapılıyorsa hangi yoğurttan yapılıyor. market yoğurduysa eğer market yoğurtlarının bakterisinin alınmasının zararlı olduğu gündemdeydi bir ara. ben yörsan'ın yayık ayranını denedim ve uzun zamandır onu içiyorum. eker olsun pınar olsun sütaş olsun hepsinden daha lezzetli ve cam şişede satılıyor. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 roze ne ya kendinize gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 http://fortune.com/2016/05/26/rose-sales-soaring-millennials/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 feverfeverray said: uhm no. safra kesem yok. x) safra kesenin olmaması alkole engel değil ki? Bende mi engel değil yoksa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 neutrino said: http://fortune.com/2016/05/26/rose-sales-soaring-millennials/ Grafik erkeklerde testosteron düşüşünü göstermiş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 sevdiğinizi, beğendiğinizi için geçin gençler. zevkleriniz dış etkenlerden etkilenmesin. Hele içi boş olanlardan hiç etkilenmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 Boş içmeyin bence de:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 Bugün de bir tatava mesajı gördük, Çok şükür paticik. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 senko said: sevdiğinizi, beğendiğinizi için geçin gençler. zevkleriniz dış etkenlerden etkilenmesin. Hele içi boş olanlardan hiç etkilenmesin. Mesela gezide gözünü çıkartmış olsa da Oh ne güzel ayran deyin için o markayı. Çünkü içinde et var. İçi boş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 Takip edemiyorum valla hergun bir markayi almayin diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 duydugunu almasan yeter bence dönüp dolaşıp ense köküne vuruyo o paralar sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 Pınar hala almıyorum ben Karşıyaka olayı olduğundan beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 ne birsah ayranmis arkadas 5 sayfa ne konustunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 Deathblade said: Pınar hala almıyorum ben Karşıyaka olayı olduğundan beri. ben de almıyorum da alıcam sanırım.ORganik light süt çıkarmış adamlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 sut zaten organik degil mi abi ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar