Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Birşah Ayran

GERGE

Öne çıkan mesajlar

µh said:

birşah ayran başlığı 2 sayfada şaraba derail olmuş, sitede sıradan bir gün

cok verimsiz paticik bu ara lazımdı böyle bişey

aslında birşah'dan açılan konuya, viski için cocacola almaya gerek yok lecola çok iyi gidiyor tasarruf edersiniz gibi bişi diyerek olta atmam gerekliydi ama şaraptan yürüdüm sdffsd
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

calimero said:

sabonis said:

yazın soğuk bira varken "yaz geldi roze içiyorum" diyen ılıktır

bira hamallık ya

şu da bildiğin cahillik işte. kalkıp zil zurna sarhoş olmak istiyorsan tabi ki hamallık. en azından 4 litre içmen lazım. amaç sarhoş olmaksa tekila iç viski iç.

ama yazın yemekle veya yemekten sonra veya ölesine rahatlamak için 1-2 içtiğin zaman neyin hamallığı?

Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. İçme kültürünüz yok. arpayı tanıma kültürünüz yok. Birayı tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, bira çeşitliliğine hazır değilsiniz. Bira içiyorum diyeniz de tatava. Dünyanın bütün biralarını içtim diyo, ara sokakta bir esnaf bierhausuna uğramamıştır mesela. Duyulmuş pilsnerlerini içmiştir.
Sosyal ağlarda paylaş

bu a101, bim tarzı marketlerde satılan hiçbir ürüne güvenmiyorum. yoğurttan yapılıyorsa hangi yoğurttan yapılıyor. market yoğurduysa eğer market yoğurtlarının bakterisinin alınmasının zararlı olduğu gündemdeydi bir ara.

ben yörsan'ın yayık ayranını denedim ve uzun zamandır onu içiyorum. eker olsun pınar olsun sütaş olsun hepsinden daha lezzetli ve cam şişede satılıyor. tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...