PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 olay: PSU'm bozulduğu için arkadaşımın kullanmadığı güç kaynağını aldim. alet şu: http://www.xigmatek.com/product_detail.php?item=95 bu arkadaşın fanının yağlanması veya değişmesi lazım. zira tam olarak bunun introsundaki gibi sesler çıkarıyor: http://youtube.com/watch?v=s57FtD2HKLw bu da beni çileden çıkarıyor. sıkıntı şu ki çok zeki arkadaşım da muhtemelen bu sesi duyup çıkarmak istemiş ve bütün vidaları tanınmayacak hale getirmiş. nedenini sorduğumda elinde buna uygun tornavida olmadığını ama yine de şansını denemek istediğini söyledi. bunu niye dört vidaya birden yaptığını sorduğumdaysa telefonu kapattı. vidalar epey küçük ve şu an yuvarlak birer delikten ibaretler, hani orijinal şeklini anlamak bile imkansız. kutu başka bi yerden açılamıyor, ya kesilecek ya da o vidalar çıkacak. penseyle tutabileceğim veya başının altına ince bir şey sokabileceğim bir durum yok. kırılır veya diş atar umuduyla zorladım, hatta etrafını göçerteyim diye çivi/çekiç denedim ama adamantium sanırım vidalar, yüzeyle birlikte hareket ediyorlar. ben bunları nasıl çıkarıcam? biraz arattım ama hep geri zekalı öneriler çıktı karşıma. çoğunluğu da tahtadan vida çıkarmak içindi. şu an tek uygun çözüm kuvvetli bir yapıştırıcı gibi duruyor ama demiri demire yapıştırınca çevirebilecegim kadar kuvvetli olur mu, onu bilemiyorum. belki bi yaşayan olmuştur diye duvara fırlatmadan önce size sorayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Eger sadece duz yuvarlaksa gercekten elektrikciye gotur, yapar. Eger az da olsa vidalama yerleri belli oluyorsa uzerine vida yerlerinin bir kumas parcasi koy, kumasin uzerinden cevir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=8jliBOo10bA biz şuna benzer bi teknik kullanıyoduk,ama havya falan lazım dedikleri gibi götür bi elektrik/elektronikçiye 2dk sürmez ne çekiyoduk şu yalama olmuş vidalardan anasını satıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 yok görünmüyor, sadece bir tanesinden altıgen olduğunu anlayabildim, onun da iki dişi kalmış zaten tutmuyor sdfgh. ben yarın elektrikçiden havya ödünç alıp videodaki gibi açayım en iyisi. bazı modüler olmayan kablolarını radyatörlerin altından falan bağladım çünkü. onları söküp elektrikçiye götüreceğime adama "abi gelip vida açar mısın" deme utancını yaşamayı yeğlerim, o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 dremel varsa diş aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 oha adam bildiğin vidaya parça kaynatıp açmış, helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 o da çok iyiymiş de, speed out diye de bir şey varmış, hani küçük vidalara olur mu bilemem de ben ona da hayran kaldım. iki uçlu matkap ucu var, bir tarafıyla deliyorsun aşınmış yeri, ters tarafıyla söküyorsun. her ikisi için de http://www.reactiongifs.com/r/2013/10/tim-and-eric-mind-blown.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Biz o vida yuvasına tornavidayı iyice bastırıp etrafına lehim atıyoduk, lehim-vida-tornavida hepsi bi bütün oluyodu, sonra rahatça çeviriyoduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 calimero said: o da çok iyiymiş de, speed out diye de bir şey varmış, hani küçük vidalara olur mu bilemem de ben ona da hayran kaldım. iki uçlu matkap ucu var, bir tarafıyla deliyorsun aşınmış yeri, ters tarafıyla söküyorsun. ters diş açmak deniyor ona. sanayilerde yada fabrikalarda falan mekanikçiler çok kullanırlar civatalar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 o aklıma geldi de bu büyüklükte bi vidayı zaten paramparça eder ya. lazerle falan anca askdjas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 eni kalın olan don lastiğini al, üstten bastır döndür tornavidayla. profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 bi vida çıkaramıyonuz lan az erkek olun olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 en rahatı dremel ya. ince metal testeresi varsa yüzeyi uygunsa o da olur. düz tornavida için kesik açıcan yüzeye Pordakal said: Biz o vida yuvasına tornavidayı iyice bastırıp etrafına lehim atıyoduk, lehim-vida-tornavida hepsi bi bütün oluyodu, sonra rahatça çeviriyoduk. şu da çok güzelmiş ilk bozulan vidada bunu deniycem fdsagagh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar