Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 jr in yerinde kim olsa o son topu o sekilde pic etmezdi sanirim.
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 DarKRideR said: acaba takaslar olmasa daha farklı olur muydu ya sdfsda şundan daha kötü olma ihtimali yoktu takımın bence. Takaslar mantıklı duruyordu abi, yapıldığında herkes hem getireceği ivme hem Lebron'un tek adam+yancıları ekolüne daha yatkın bir kadro oluşturcağını düşündü. Ama Rodney Hood gibi all-star tavanı olan bir adamın yok olması, Clarkson'ın beynini aldırmış gibi oynaması, hiçbir zaman büyük bir yıldız olmasa da NBA'de savunma-hücum dengesinin en iyi ve stabil olduğu guardlardan Hill'in performans durumu falan derken bu günlere gelindi. Yine de o beğenmediğimiz JR-Tristan-Love üçlüsü Lebron'a nispeten en çok katkıyı verdi play-off'larda.
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 İlk çeyrekteki oyuna bakılırsa supurulecek cavs, bugunde günlerden curry
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Çok ekstra bir olay çıkmazsa direk 4-0 biter bu seri. Rezalet oynuyor cavs. edit: olmadı ekstra bişi :D
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Yine Curry'e vermediler FMVP ödülünü. Ya bu takımda durant olmadan şampiyonluk yaşandı Curry reis sayesinde. Hadi ilk sene hatadır dedik iggy ne alaka ya dedik yaşlıdır olsun dedik. Geçen sene durant gelmiş adam ligin yıldızı hadi ona da eyv dedik. Bari bu sene artık verselerdi.
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Son uc mac lebron kirik elle oynamis. Jr saolsun.
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Durant olmasa iki senedir şampiyon olamazlardı, başka kimse hak etmiyor. Hele bu sezon yani iyice gözüktü. Yazık şu LeBron'a, ya bu kadar hayvani oynayıp hep çapulcuları taşımak zorunda kalması... Bu GSW'de karaktersiz sürüsünün kurulmasına izin verilmesi de ligin bokunu çıkardı harbi. NBA tarihinin en leş dönemi açık ara...
senko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 dark +1 shaq'lı kobeli dönem lakers bile şimdiki gsw'den daha az dominanttı. durant'e verilmesini de gayet olağan ve doğru karşıladım. şu takımı direk 2 gömlek üste çıkaran adam durant çünkü. Dediğim gibi max seneye de izin verirler gsw'ye sonra, dağıtırlar takımı ki bence bu sene dağıtmaları lazım artık.
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 DarKRideR said: Durant olmasa iki senedir şampiyon olamazlardı, başka kimse hak etmiyor. Hele bu sezon yani iyice gözüktü. Yazık şu LeBron'a, ya bu kadar hayvani oynayıp hep çapulcuları taşımak zorunda kalması... Bu GSW'de karaktersiz sürüsünün kurulmasına izin verilmesi de ligin bokunu çıkardı harbi. NBA tarihinin en leş dönemi açık ara... kendi kendinin başına sarıyor bu olayları. takımdaki kankaları hayvan kontratları alsın diye baskı yapıyor yönetime. sonra o kontratlar karşılığında bu kankalarının performansı çok düşük kalınca lebron ne yapsın oluyor. bir de Lebron ile oynamak gerçekten aşırı zor iş. kariyerinin zirvesindeki wade haricinde herkesin rol oyuncusuna dönmesi gerekti her zaman lebron'un yanında. çünkü aşırı domine ediyor topu. 24 saniyenin 18'inde top onun elinde. Prime Wade değilsen s.ke s.ke geri planda kalıyorsun, Wade isen aynı oranda top kullanabiliyorsun anca. Eh bu durumda herkes spot-up shooter'a dönüşüyor. Bu sefer o şutları sokmak için aşırı büyük bir baskı oluşuyor, çünkü LeBron'un her yarattığı pozisyon da sonuçta bomboş olmuyor, arada bir bomboş şut geldiğinde onu kaçırdığın zaman LeBron takımının sistemi çöküyor resmen. O şutların girmesi lazım. Kısacası Lebron ile set hücumu, gsw gibi bol paslı bol hareketli bir hücum yapamıyor takımlar. ISO ISO ISO ISO. Zor iş. Bütün bu sebeplerden dolayı zaten kariyeri boyunca sıkıntı çekti.
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 nereye gider sizce lebron eger giderse?
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 katıldım, her boku geçtim ya tristan'a akıl sağlığı yerinde kimse o kontratı vermezdi ya. JR falan yine arada yakınca maç alır sana hadi neyse de o nedir ya...
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Gsw ye izin verme konusunda bilmedigimden soruyorum:oyuncular dusuk maasla oynamaya razi oldugu halde nba yonetimi takimi dagiticakmi?surec nasil isliyor
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 yok öle bişe. durant biraz az para aldığı zaman sıkıntı yok. iggy ve livingston'ı tutmaları zor olabilir. onların yerine de veteran başkalarını bulurlar. Ariza ile ilgili haber çıktı mesela az para alıp gsw'ye gitmeyi düşünüyormuş diye.
Emre333 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 sabonis said: DarKRideR said: . bir de Lebron ile oynamak gerçekten aşırı zor iş. kariyerinin zirvesindeki wade haricinde herkesin rol oyuncusuna dönmesi gerekti her zaman lebron'un yanında. çünkü aşırı domine ediyor topu. 24 saniyenin 18'inde top onun elinde. Prime Wade değilsen s.ke s.ke geri planda kalıyorsun, Wade isen aynı oranda top kullanabiliyorsun anca. Eh bu durumda herkes spot-up shooter'a dönüşüyor. Bu sefer o şutları sokmak için aşırı büyük bir baskı oluşuyor, çünkü LeBron'un her yarattığı pozisyon da sonuçta bomboş olmuyor, arada bir bomboş şut geldiğinde onu kaçırdığın zaman LeBron takımının sistemi çöküyor resmen. O şutların girmesi lazım. gecen okumustum bunu, hatta love gitse herifin hayrina olur diyordum http://www.espn.co.uk/nba/story/_/id/23684417/kevin-pelton-weekly-mailbag-does-lebron-james-make-teammates-better
Emre333 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Scalanova said: nereye gider sizce lebron eger giderse? batiya gitmesin de, zaten ortalik karisik orda bu yaz baya zevkli gecicek, ligden daha cok bunu bekliyorum hatta
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 miyaw33 said: Gsw ye izin verme konusunda bilmedigimden soruyorum:oyuncular dusuk maasla oynamaya razi oldugu halde nba yonetimi takimi dagiticakmi?surec nasil isliyor salary cap var işte onu aştığın sürece her yıl katlanıyordu maaş yükün, yanlış hatırlamıyorsam beklenen sözleşmeleri aldığı sürece 3 yıl içinde sadece green, durant, klay, curry üçlüsünü tutmak için totalde ödeyecekleri maaşın 3-4 katını falan vermeye başlamaları gerekecek ki gelecek yıldan itibaren deli yük olacak. ama gsw belki de hiçbir zaman şampiyon bile olamayacak. belirli bir başarı kültürü olmayan, şehrinde de köklü bir etkisi olmayan bir kulübün sadece belirli bir jenerasyonu şansa yakalayıp ortalığı duman etme durumu var. yönetimleri doğal olarak bu maaş yüküne katlanabildiği sürece katlanıp alabildikleri kadar çok şampiyonluğu alıp öyle süreci bitirmek isterler. edit: https://www.goldenstateofmind.com/2017/10/2/16383160/nba-2017-golden-state-warriors-salary-cap-steph-curry-kevin-durant-klay-thompson-draymond-green Şu yazıydı galiba detaylı anlatıyordu durumu. GSW'nin maks 1 senesi kaldı bu arada bence, daha sonrasında hiçbir zaman böyle olamazlar ki bu sezon bile patlıyorlardı az daha şansa geldi yine şampiyonluk. Paul sakatlığı olmasaydı imkansızdı finale çıkmaları. Şimdi DeAndre'de ROX yolcusu, bir de paul'u tutarlarsa orada şenlik var seneye yine.
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Lebron da rox, doguyu kapasinlar artik
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Gidecegi kesin ama nereye kestiremiyorum. Bu arada https://www.sporx.com/lebron-dogruladi-son-3-maci-kirik-elle-oynadim-SXHBQ712088SXQ Yani bir de 1. Macin sonunda kirmasi drame asfgh... kirik elle o kadar sayi atmasi , Insan degil yemin ediyorum
Emre333 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2018 bileginin dondugu bir pozisyon vardi asil, herif eliyle duzeltti hic bir sey olmamis gibi devam etti lan. adam gercek mutant amk. birisi koysun onu ya lutfen
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=GSMQucCpgxw Philadelpia veya Lakers diyorum ben de. Phila biraz politik davranış olur. Lakers'a göre çöp toplamak yerine onlara destek olmaya gider daha doğrusu destek olacak adamların kalitesi daha üst seviye olacağından bence gitmesi daha hayrına olur. Yatarak normal sezon, PO'larda tam performansa destek ile final garanti olur ve bu sefer GSW'de gelse tokatlar.
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 10, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2018 https://vimeo.com/227846182 "30 for 30" Winning Time Belgeselini izledim cok keyifliydi.Tam bir piçmiş Reggie Miller haberim yoktu.
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 10, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2018 Lakers'ın alacağı ilk superstarın kim olduğunu görmeden karar vermez Lebron. Paul George veya DMC deniyor ama bakalım. Nedense benim gönlümden zamanında çok şans verilmeyen Miami tercihi gibi birşey geçiyor. Portland veya NOLA tarzı. NOLA harika olur. Jrue ve Tekkaş ile uçarlar. Fakat mantıklı olan LeBron'un yine doğuda kalması ve Phila'ya gitmesi.
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 lebron'un bi bebesini los angelas'ta bi okula kaydetmişler. galiba harbi zu lakers oluyor sdaf
Emre333 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 pg+lebron yine tokatlanır, yetmez bence
Öne çıkan mesajlar