Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2017-2018

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

acaba takaslar olmasa daha farklı olur muydu ya sdfsda

şundan daha kötü olma ihtimali yoktu takımın bence.

Takaslar mantıklı duruyordu abi, yapıldığında herkes hem getireceği ivme hem Lebron'un tek adam+yancıları ekolüne daha yatkın bir kadro oluşturcağını düşündü. Ama Rodney Hood gibi all-star tavanı olan bir adamın yok olması, Clarkson'ın beynini aldırmış gibi oynaması, hiçbir zaman büyük bir yıldız olmasa da NBA'de savunma-hücum dengesinin en iyi ve stabil olduğu guardlardan Hill'in performans durumu falan derken bu günlere gelindi. Yine de o beğenmediğimiz JR-Tristan-Love üçlüsü Lebron'a nispeten en çok katkıyı verdi play-off'larda.
Mesaj tarihi:
Yine Curry'e vermediler FMVP ödülünü. Ya bu takımda durant olmadan şampiyonluk yaşandı Curry reis sayesinde. Hadi ilk sene hatadır dedik iggy ne alaka ya dedik yaşlıdır olsun dedik. Geçen sene durant gelmiş adam ligin yıldızı hadi ona da eyv dedik. Bari bu sene artık verselerdi.
Mesaj tarihi:
Durant olmasa iki senedir şampiyon olamazlardı, başka kimse hak etmiyor. Hele bu sezon yani iyice gözüktü.

Yazık şu LeBron'a, ya bu kadar hayvani oynayıp hep çapulcuları taşımak zorunda kalması...

Bu GSW'de karaktersiz sürüsünün kurulmasına izin verilmesi de ligin bokunu çıkardı harbi. NBA tarihinin en leş dönemi açık ara...
Mesaj tarihi:
dark +1
shaq'lı kobeli dönem lakers bile şimdiki gsw'den daha az dominanttı.

durant'e verilmesini de gayet olağan ve doğru karşıladım. şu takımı direk 2 gömlek üste çıkaran adam durant çünkü.

Dediğim gibi max seneye de izin verirler gsw'ye sonra, dağıtırlar takımı ki bence bu sene dağıtmaları lazım artık.
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

Durant olmasa iki senedir şampiyon olamazlardı, başka kimse hak etmiyor. Hele bu sezon yani iyice gözüktü.

Yazık şu LeBron'a, ya bu kadar hayvani oynayıp hep çapulcuları taşımak zorunda kalması...

Bu GSW'de karaktersiz sürüsünün kurulmasına izin verilmesi de ligin bokunu çıkardı harbi. NBA tarihinin en leş dönemi açık ara...

kendi kendinin başına sarıyor bu olayları. takımdaki kankaları hayvan kontratları alsın diye baskı yapıyor yönetime. sonra o kontratlar karşılığında bu kankalarının performansı çok düşük kalınca lebron ne yapsın oluyor.

bir de Lebron ile oynamak gerçekten aşırı zor iş. kariyerinin zirvesindeki wade haricinde herkesin rol oyuncusuna dönmesi gerekti her zaman lebron'un yanında. çünkü aşırı domine ediyor topu. 24 saniyenin 18'inde top onun elinde. Prime Wade değilsen s.ke s.ke geri planda kalıyorsun, Wade isen aynı oranda top kullanabiliyorsun anca.

Eh bu durumda herkes spot-up shooter'a dönüşüyor. Bu sefer o şutları sokmak için aşırı büyük bir baskı oluşuyor, çünkü LeBron'un her yarattığı pozisyon da sonuçta bomboş olmuyor, arada bir bomboş şut geldiğinde onu kaçırdığın zaman LeBron takımının sistemi çöküyor resmen. O şutların girmesi lazım.

Kısacası Lebron ile set hücumu, gsw gibi bol paslı bol hareketli bir hücum yapamıyor takımlar. ISO ISO ISO ISO. Zor iş.

Bütün bu sebeplerden dolayı zaten kariyeri boyunca sıkıntı çekti.
Mesaj tarihi:
yok öle bişe. durant biraz az para aldığı zaman sıkıntı yok. iggy ve livingston'ı tutmaları zor olabilir. onların yerine de veteran başkalarını bulurlar. Ariza ile ilgili haber çıktı mesela az para alıp gsw'ye gitmeyi düşünüyormuş diye.
Mesaj tarihi:
sabonis said:

DarKRideR said:

.

bir de Lebron ile oynamak gerçekten aşırı zor iş. kariyerinin zirvesindeki wade haricinde herkesin rol oyuncusuna dönmesi gerekti her zaman lebron'un yanında. çünkü aşırı domine ediyor topu. 24 saniyenin 18'inde top onun elinde. Prime Wade değilsen s.ke s.ke geri planda kalıyorsun, Wade isen aynı oranda top kullanabiliyorsun anca.

Eh bu durumda herkes spot-up shooter'a dönüşüyor. Bu sefer o şutları sokmak için aşırı büyük bir baskı oluşuyor, çünkü LeBron'un her yarattığı pozisyon da sonuçta bomboş olmuyor, arada bir bomboş şut geldiğinde onu kaçırdığın zaman LeBron takımının sistemi çöküyor resmen. O şutların girmesi lazım.

gecen okumustum bunu, hatta love gitse herifin hayrina olur diyordum

http://www.espn.co.uk/nba/story/_/id/23684417/kevin-pelton-weekly-mailbag-does-lebron-james-make-teammates-better
Mesaj tarihi:
miyaw33 said:

Gsw ye izin verme konusunda bilmedigimden soruyorum:oyuncular dusuk maasla oynamaya razi oldugu halde nba yonetimi takimi dagiticakmi?surec nasil isliyor

salary cap var işte onu aştığın sürece her yıl katlanıyordu maaş yükün, yanlış hatırlamıyorsam beklenen sözleşmeleri aldığı sürece 3 yıl içinde sadece green, durant, klay, curry üçlüsünü tutmak için totalde ödeyecekleri maaşın 3-4 katını falan vermeye başlamaları gerekecek ki gelecek yıldan itibaren deli yük olacak.

ama gsw belki de hiçbir zaman şampiyon bile olamayacak. belirli bir başarı kültürü olmayan, şehrinde de köklü bir etkisi olmayan bir kulübün sadece belirli bir jenerasyonu şansa yakalayıp ortalığı duman etme durumu var. yönetimleri doğal olarak bu maaş yüküne katlanabildiği sürece katlanıp alabildikleri kadar çok şampiyonluğu alıp öyle süreci bitirmek isterler.

edit:

https://www.goldenstateofmind.com/2017/10/2/16383160/nba-2017-golden-state-warriors-salary-cap-steph-curry-kevin-durant-klay-thompson-draymond-green

Şu yazıydı galiba detaylı anlatıyordu durumu.

GSW'nin maks 1 senesi kaldı bu arada bence, daha sonrasında hiçbir zaman böyle olamazlar ki bu sezon bile patlıyorlardı az daha şansa geldi yine şampiyonluk. Paul sakatlığı olmasaydı imkansızdı finale çıkmaları.

Şimdi DeAndre'de ROX yolcusu, bir de paul'u tutarlarsa orada şenlik var seneye yine.
Mesaj tarihi:
Gidecegi kesin ama nereye kestiremiyorum.

Bu arada

https://www.sporx.com/lebron-dogruladi-son-3-maci-kirik-elle-oynadim-SXHBQ712088SXQ

Yani bir de 1. Macin sonunda kirmasi drame asfgh... kirik elle o kadar sayi atmasi , Insan degil yemin ediyorum
Mesaj tarihi:
https://www.youtube.com/watch?v=GSMQucCpgxw

Philadelpia veya Lakers diyorum ben de.

Phila biraz politik davranış olur. Lakers'a göre çöp toplamak yerine onlara destek olmaya gider daha doğrusu destek olacak adamların kalitesi daha üst seviye olacağından bence gitmesi daha hayrına olur. Yatarak normal sezon, PO'larda tam performansa destek ile final garanti olur ve bu sefer GSW'de gelse tokatlar.
Mesaj tarihi:
Lakers'ın alacağı ilk superstarın kim olduğunu görmeden karar vermez Lebron. Paul George veya DMC deniyor ama bakalım. Nedense benim gönlümden zamanında çok şans verilmeyen Miami tercihi gibi birşey geçiyor. Portland veya NOLA tarzı. NOLA harika olur. Jrue ve Tekkaş ile uçarlar.

Fakat mantıklı olan LeBron'un yine doğuda kalması ve Phila'ya gitmesi.
  • Yeni Oluştur...