enrique Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 ersun istifa eder bu maç sonrası. aykut da bu hafta kovulacağı için haftaya fb'nin başına geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 https://i.imgur.com/DrOnptV.png allah kesin var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Maçı izlemedim de kaleci niye değiştirdi eyanal?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 cok uzuluyorum trabzona bir turlu tutturamiyorlar Burak Yılmaz, bu sezon ligde 7 isabetli şut attı, altısı gol oldu. (Optacan) uff ck ktu frvt .s ayrica arada sakatlandi adam kac mac kacirdi bilmem ama fener macini kacirdi en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 yine yalandan penaltı almış hırsız burak, çok sevindim yenilmelerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Süper lig eski maçları izlemenin bir yolu var mı? Bugün Sivas - Göztepe maçını kaçıracağım. Zorunlu bir durum, izlemem mümkün değil. Ama sonradan maçın tamamını izlemek istiyorum. Özet yetmez yani oturup 90 dakikanın tamamını görmek istesem nedir yolu? Var mıdır? (not: fakir linklerinden izliyorum bu sene canlı izlediğim maçları-bein lig falan yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 http://mackeyfi.org/category/turkiye-super-lig/ Buradan izliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Jahovic kendi kalesine atmıştı şimdide sivas ağlarına yolladı bir tane 1-1 oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 veeee Gözgöz 2-1 sivasspor :) Goller mekanın sahibi adis jahovic. adam bir tanesi kendi kalesine olmak üzere hattrick yaptı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Sivassporun neden 3 yıldızı var şimdi farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Göztepe 3 oldu :) bu sonuçla 2. sıradayız sanırım. Gelsin CL müziği :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 maçtaki bütün golleri jahovic attı, herif askerden yeni geldi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 https://pbs.twimg.com/media/DKfSv0nXoAEwuOp.jpg Hatta şöyle, adam tek başına oynuyor sanırım. Medjani'yi de o attırdı zaten sanırım sadfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Adis sakatlandı çıktı. yerine Nabil Ghilas girdi . adam kara ambar kamyoncular derneği üyedi gibi asdasd:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Adis Jahovic in kendi kalesine attığı sayılsa gol kralı olacakmış :D Bu sene Zenciler ile Burak götürüyor bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Jahovic çıktıktan sonra Sivas gol attı zaten, herif harbi tek oynuyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 ya sorun adisin çıkması değil de Ghilas gibi kalasın yerine girmesi. GÖztepe şu an GS gibi yedek oyuncu sıkıntısı var. ADis çıktımı ileride iyi top tutabilecek adam yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Halledilir. Nokta atış yapmaya çalışıyorlar minimum maliyetle, devre arasına çalışmaları başlamıştır. Tamer hocada kariyerini tırnakları ile kazıyor resmen harbi; FB ve TS maçlarını da aradan çıkartıp 13 puan ile GS'nin ardında 2. bitirmeyi garantiler bu haftayı. Bi yerde elbet düşecek takım buralarda kalmayacak tabii ama müthiş başlangıç üst ligdeki ilk senesinde olan takım için. Umarım böyle gider bozmaz hoca ve takım. Benim çok hoşuma gidiyor. edit: Bir de benim bi arkadaşım geçen sezon boyunca Göztepe'de çalışmıştı scout olarak, stajyerdi aslında da işte scoutluk yaptırtıyorlardı. Çalışma prensiplerini, bütçe kontrolünü vs. az çok anlattı da harbi ligde şuan 5-6 yıl sonrasını planlayan ender takımlardan biri Göztepe; umarım bu kafayı yönetimde hiçbir şekilde bozmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Bu arada BJK averajla göztepenin önündeymiş :( GÖztepe geçen sene de TFF 1.ligi 1. sırada tamamlamıştı 2. sıra fena düşüş oldu ve neredeyse playoff u bile kaçırıyorduk. tabi bunda okan burugun yanlış kadro tercihleri sebep olmuştu. Tamer hocanın oyun sistemi normalde oyun disiplinin den hiç kopmamak adına ama bu maçta 3-1 olduktan sonra rehavete bindiler. tayfur 4. golü atabilseydi çok daha iyi olacaktı. zaten bundan dolayı sivas son 15.dakika baskı yaptı ve göztepe de salak bir gol yedi. HAftaya başak şehir maçına bilet bulabilirsem gidicem inşallah. başakşehir maçından da en kötü beraberlik alırız. hatta şu oyunla gene galibiyet bile gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Osmanlı düşecek sanırım. Toparlanmazsa ve devre arası takviye yapmazsa Eskişehirle aynı kaderi paylaşacak ! Antalya 3 Osmanlı 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 umarım tamer tuna şenol'dan sonra bjk'nin hocası olur. zaten göztepe taraftarı pek sevmiyor bjk'nin artıklarını takıma dolduruyor-doldurmaya çalışıyor diye. adam 6 haftada ligde kalmayı garantiledi nerdeyse asdads. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 keske olsa da iste buyuk takimin kucuk hocasi olabiliyosun kolay degil pepeyi q7 yi falan yonetebilmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Şota taklidini yapan Özer Hurmacı'ya: Şerefsiz ya said: https://www.youtube.com/watch?v=a5XPF-FS2iU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Yarın Göztepe başakşehiri ağırlıyor. Taraftar desteği ile inşallah galip geleceğiz. BJK de puan kayberderse milli maç arasına CL müziği eşiliğinde girebiliriz.Biletler 30 sn de tükendiği için de(şaka değil harbiden 30sn de tükenmiş) gene maça gidemiyoruz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 5 ataktan sonuç alamadık başşak ilk geldiğinde kornerden karambol golünü çaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar