Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2017-2018 Sezonu Genel Tartışma

kizillelma

Öne çıkan mesajlar

mokoko said:

yanlış biliyorsun trde açık olduğu sürece oyuncu transfer edilebilir. oyuncunun kendi ligindeki transfer dönemi önemli değil.

hakliymissin ama seneye degisebilir isler:

http://www.bbc.co.uk/sport/football/41188235

Serie A'da Juventus ve Roma da destek vermis. Avrupa'ya sicrayabilir PL'deki degisiklik
Sosyal ağlarda paylaş

tff nin bitmiyor..

her hafta versinler her hafta yazarım. bu kadar yüksek yüzde ile aynı takım maçına atanan başka hakem bilmiyorum.

isimlerden bağımsız, fener aydınus falan değil, komik olay yani sdsafa geçen sene 6 tane iç saha maçı yönetti sanırım son 2.5 sezonda 16 falanmış galiba var yazılar. zaten direk haber oluyor artık "yine aydınus" diye
Sosyal ağlarda paylaş

en son rew'in suratına çarpmıştım sayıları.

gs daha yüksek galibiyet yüzdesine daha az sarı ve kırmızı karta, rakibine çıkan daha yüksek kırmızı kart sayısına sahipti mete kalkavan ile..

sayı olarak da 1-2 maç vardı gs-bjk arasında.

sayılarla gelmek de bir şey değiştirmiyor ki size karşı.

her konuyu ağlamak temelinde değerlendirdiğiniz için
Sosyal ağlarda paylaş

vincent janssen fenerbahçe'mize hayırlı olsun

https://www.standard.co.uk/s3fs-public/thumbnails/image/2017/01/30/17/vincent-janssen.jpg

bilen adamdan yorum

"Oguzhan‏ @oguzhann10

Daha geçen Pazar statta izledim. Çok hareketli, kenarlara da deplase olan, sırtı dönük top alabilen (yerden) ve dağıtabilen biri.

Yüksek top alışı cepheden o kadar iyi değil. Değerlenmesi için yerden top alması lazım özellikle.

Soluyla mermi atar, enerjisini yüksek tuttuğunda iyi bitirici. Beğendiğim bir santrafor, tek başına tüm sorunu çözmez ama iyi hamle."
Sosyal ağlarda paylaş

hakemle kazanılan puanlar, galibiyetler, kartlar cart curtların hiç bir manası yok. önemli olan o hakemlerin yaptığı bariz hatalar, puana etki eden doğrudan hataklar. mesela durduk yere alakasız biçimde fıratın caneri oyundan atarak elimizden 2 puanımızı çalması gibi. bunları konuşalım bence
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...