Xaero Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Aziz aynı tayyip ya... https://tr.sputniknews.com/spor/201806021033698542-fenerbahce-kavga-gurultulu-secim-aziz-yildirim-konusma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 OHAHAHAHA... Aziz'e kupa kaldırmamız çok dokanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Bizim site yönetim toplantıları daha ciddi lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 bu ne abi, bu nasil konusma, o arkadan laf atiyo ona cevap veriyo, ondan birisi bisey bagiriyo ona cevap veriyo asdfaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 aziz ne seviye bıraktı ne kalite, ümit özat'ı bağlayacaktı az daha telefonla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Arkadaki başkanmıdır nedir. 98 yılında noldu bi anlatsana başkan dedi. Aziz'de sana bişey dememe gerek yok seni seviyorum falan diyor :D çiftlik olmus lan fenerbahce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Fenerbahce resmen Türkiye'nin gerçeği gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 aziz tribündeki fedailerini getirmiş kongreye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 adam haklı gidip zico yu kovdunuz abi fçöasmdaçöds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 ali koç sert girdi bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Xaero said: said: Aziz Yıldırım: Ben bu kulüp için hapis yattım, 1 sene hapis yattım, siz bir gün bile yatamazsınız orada, ayıp yapıyorsunuz ayıp, öyle formayı giyip Fenerbahçe başkanına hakaret edemezsiniz, kim olursa olsun, üstüne giydiğin formayı ben yaptırdım ben 1 sene hapis niye yattın diye sormazlar mı adama. zevkten yattı çünkü, suçlu olduğu için diil hsdaufhasdufha az bile yattı 1 sene. bir de sanki opsiyonu varmış gibi konuşuyor "siz yatamazsınız" hasdfuhasdufha. hacı o cezayı yiyince s.ke s.ke yatıyorsun, tercih meselesi diil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Ofofofofofofof ALİ KOÇ APARGATLA GERİ GELDİ!!! Yalnız resmen Aziz, Ali'yi kendi seviyesine çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Aziz birazdan yargıyı koyar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 fçöasmdçöa abi ali koç kokain i basıp çıkmış resmen o ney la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 sakin durduğuna bakmayın genelde, çok sinirli agresiftir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Ali Koç kokaini çekmiş çok net :D Büyük Başgannnnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 aquila said: bu ne abi, bu nasil konusma, o arkadan laf atiyo ona cevap veriyo, ondan birisi bisey bagiriyo ona cevap veriyo asdfaw. Komedi filmi yerine aç izle abi işte. İmdb 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 ahahaha başkan niyetli galiba dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 lan kim o baskan arkadan gevrek gevrek yorum yapiyo adsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Bende onu merak ediyorum ya. Adam tam arka ses... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 http://i.hurimg.com/i/hurriyet/75/770x0/5753e1a467b0a94db4c1fd8e.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 TOPUNUZ GELİN çekti adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 ulti acti ali basgan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 2 buzlu gömmüş abi bu kafa normal değil ahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Neyiniz varsa topunuz gelin falan diyor. Birazdan saldıracak Aziz'e.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar