benjani Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=Kr2G301ZZYM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Fenerbahçe'ye Ali Koç, ülkeye Muharrem İnce gelmiş mesela, silkinmişiz, rahatlamışız mesela, bu hafta Fener'in maçı var diyerek stada koşmuşuz 4 5 sene sonra ilk defa ya da tv başına geçmişiz, ertesi gün Pazartesi ama doların durumu, ekonominin hali, dış politika demeyecek, kendi işimizi daha nasıl geliştirebilirizi düşünecekmişiz falan... Ne tatlı hayaller be, gerçek olsa ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Ali Koç seçilirse ülke için ümit olur.gitmez denenin doğru hamleler ile gideceğini anlar insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Keşke önce Ali Koç sonra Muharrem İnce gelse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Keske ali koc un biraz beyni olsa da spora falan bulasmasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 #azizbaşkanbizibırakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 seçim yarın mı bugün mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Bugun kongre, yarin secim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Aziz destekçileri o kadar boş konuşuyor ki ekranı kırasım geldi.tek argümanları yargıtay ve hesap sormak için aziz’e vefa göstermek. Ali Şen konuşmasının sonunda aziz’e bu taraftar sizi unutmayacak dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 https://pbs.twimg.com/media/Der79-oW0AA_DXZ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 ali koçun listede metin şen var :p ali şen oğluna karşı konuşacak değil di ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 ali koçun cebindeki ne acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 palamut ve yaprağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 bu adam iyi giydirmiş :D http://www.hurriyet.com.tr/sporarena/fenerbahce-kongresinde-konusan-hasan-dogan-sosyal-medyada-gundem-oldu-40855818 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 bunun ustune cikip konusabilen oldu mu asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 elemanin konusmasini al genel secim konusmasi diye tekrarla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 ali koç'un su içmesi bazılarını çıldırtmış asfasfasd http://icdn.ensonhaber.com/resimler/diger/ali-koc_7913.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 resmen akp ve chp seçim savaşı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 aziz suyu içmesin diye suyu aldılar :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 aziz konuşmaya devlet okullarında okudum diye başladı asfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Llama said: aziz suyu içmesin diye suyu aldılar :))) gelen suyu da kovdu ben su içmiyorum diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 offff. Fifteh/fifteh dedi Aziz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 said: Aziz Yıldırım: Ben bu kulüp için hapis yattım, 1 sene hapis yattım, siz bir gün bile yatamazsınız orada, ayıp yapıyorsunuz ayıp, öyle formayı giyip Fenerbahçe başkanına hakaret edemezsiniz, kim olursa olsun, üstüne giydiğin formayı ben yaptırdım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 umarın ali koç cevap hakkını kullanır da ağzının payını verir şunun.kaç milyon borç yapmış, şimdi çıkmış ben de senin kadar cebimden para vercem diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Xaero said: said: Aziz Yıldırım: Ben bu kulüp için hapis yattım, 1 sene hapis yattım, siz bir gün bile yatamazsınız orada, ayıp yapıyorsunuz ayıp, öyle formayı giyip Fenerbahçe başkanına hakaret edemezsiniz, kim olursa olsun, üstüne giydiğin formayı ben yaptırdım ben kendi kurmuş sanki kulübü laflara bak gs kurtuldu, fb de kurtulsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar