applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 mokoko said: algıcılar sıraya girmiş ekmek çıkmaz beyler üzgünüm. kırmızı doğru hayvan gibi tekme atıyo. öncesinde faul var gibi ama gayet maç içinde olabilecek pozisyon. sow'un kk attığı gole laf atıyor olmak için zaten sorunlu olmak lazım. Dostum direkten topu olduğu macta ba'ya sikeci dediniz. Atif rakibin baglarini kopardi bacagina basip faul calinmadi. Volkan kaleden cikip adami dusurdu devam dendi. Ekmek bol da iste... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 hakemin gözünden kaçabilecek pozisyon demek istedim. her hakem her faulu her maçta görüyor mu anlamadım ki? daha maçın başında kalecinin öküz gibi guilano'ya girişine de devam dedi. olabilecek pozisyon derken bundan bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 volkan topa net dokunuyor, atıfın pozisyonda da kasti bir şey yok pozisyon içinde istemeden bastı adamın bacağına devam. hadi başka yerde dikişlettirin kendinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Olm bi kisi de sormuyo ki niye hep biyle salak salak olaylar fener macinda oluyo diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Aziz yapmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Aziz sike yaptiysa kimin icin yapmisti gerci oyle bi sozu vardi meshur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 applev0dka said: mokoko said: algıcılar sıraya girmiş ekmek çıkmaz beyler üzgünüm. kırmızı doğru hayvan gibi tekme atıyo. öncesinde faul var gibi ama gayet maç içinde olabilecek pozisyon. sow'un kk attığı gole laf atıyor olmak için zaten sorunlu olmak lazım. Dostum direkten topu olduğu macta ba'ya sikeci dediniz. Atif rakibin baglarini kopardi bacagina basip faul calinmadi. Volkan kaleden cikip adami dusurdu devam dendi. Ekmek bol da iste... maçta önce kulup başkanı "sow'u sezon sonunda almak isteriz" tarzı bi cümle kursaydın bi düşünürdük tabi ama öyle bişi olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 mokoko said: hakemin gözünden kaçabilecek pozisyon demek istedim. her hakem her faulu her maçta görüyor mu anlamadım ki? daha maçın başında kalecinin öküz gibi guilano'ya girişine de devam dedi. olabilecek pozisyon derken bundan bahsediyorum. Burada nasil gözünden kaçmış ? https://twitter.com/mrtymr/status/993145299181981696?s=19 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 applev0dka said: mokoko said: hakemin gözünden kaçabilecek pozisyon demek istedim. her hakem her faulu her maçta görüyor mu anlamadım ki? daha maçın başında kalecinin öküz gibi guilano'ya girişine de devam dedi. olabilecek pozisyon derken bundan bahsediyorum. Burada nasil gözünden kaçmış ? https://twitter.com/mrtymr/status/993145299181981696?s=19 hmm yere atlayan adam suratını değilde bacağını tutuyor inandıramamış belli ki hakemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 yere düşen adam bacağını tutuyor lol şaka mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 demek ki tekme de atiyor, siz her adami valbuena mi sandiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Adamin gozunun onunde surata darbe var neresini tuttuğu mu olaybya ahahah görüyor kabak gibi josefin salladigi dirsegi vallahi ben utanıyorum koyarken siz savunurken utanmıyorsunuz pes bisey demiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 olmayan tekmeyi görmeye başladığınıza göre bu günlük bu kadar ağlamak yeter size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 tekrarını izlemem gerek ama akan oyunda yemek yaparken izlediğime göre bence aşırı ağır karardı. bir hakem kararı da maç skorunu daha nasıl etkileyebilir net örneği yok uzun zamandır, bu ligde görmedim yani. bursa'yı maçtan koparmak için hangi adamı atmak gerek desen direkt bu hamleyi yapardı kimse olursa olsun. yayında bile kırmızı ağır dendi ki her şeyi geçiştiren ekip buna sessiz bile kalamadı. dediğim gibi tekrar izlemem gerek ama ilk izlenim direkt aşırı ağır olduğu yönündeydi ve maçı fener'e getiren hamle oldu. kusura bakılmasın da fırat ile bu kaçıncı bu sezon, fener maçlarına en çok verilen hakem yanılmıyorsam vs. hepsi üst üste binince herkesin bu boktan ülkede komplo teorisine girişmesi doğal ki şikeden kanun değişikliği ile yırtan bir yönetici grubu halen baştayken o yapıya karşı böyle maçlarda algı yaratılması da doğal. bu ülkede hakemleri en çok savunan, daha doğrusu bunların hepsi çok kötü hakemler olduğu için birilerinin ağzına sıçıyorlar diyen ben bile bu maçta aynı kafada olamıyorum. izlediğim maçın özellikle ikinci yarısında adil bir yönetim kesinlikle yoktu ki valbuena'yı atmak yemedi mesela fırat'ta hepsinden önce. 2. sarıdan en az 2 kere atılması gereken çok net pozisyonlar vardı. vs... gider böyle. neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 arsızsın bişey demiyorum hala surata darbe diyor. şunun kadar surata darbe var işte https://www.kartalbakisi.com/images/resize/100/656x400/haberler/2018/04/senol_gunes_in_kafasinda_5_dikis_h22445_dfffd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 ha bu arada hakem müthiş falanda demiyorum ama takıldığınız pozisyonlar komedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 futbolda toplu oyuncuya elini uzatıp tutabiliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 bi de ulkede tiyatro sanati gereken ilgiyi gormuyor diyorlar, milyonlarca fenerbahceli her hafta ne izliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 ustad bu hangi seviye mizah ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 dikiştaş maçlarını izliyoruz tiyatro ihtiyacımızı karşılamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Arkaya koyduğum valbuena yere atlama pozisyonunda da valbuenanin sarisi var bu arada.. Nasil basit pozisyonlar ise anlamadim.. S-h gibi 3 yaşında velet agzi ile konuşulanlar yüzünden bölümün seviyesi düşüyor ortam kirleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 bu dikiştaş lafını kısmazsan yörüngeden izleme ihtimalin var yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Twitter'a koysam 10 bin fav'i var ama kullanmiyorum, koyabilirsiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 olm josef'in pozisyonunda dirsek falan yok gidin bi gözlük falan alın dijital yayında bile uzağı göremiyorsunuz hadi dediğiniz gibi dirsek var diyelim fizikte bir kural vardır hani enerjinin korunumu diye. josef dirseği atıyorda attığı dirsek nereye gidiyor? adamın suratına olmadığı baya net çünkü darbe olsa kafası bi tarafa doğru hareket eder değil mi? gayet adam yere düşüyor arkasından koştururken josef'in hatta birde bacağını tutuyor sonrasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 dreagloth said: bu dikiştaş lafını kısmazsan yörüngeden izleme ihtimalin var yalnız niye? hakaret yok küfür yok aşağılama yok. hoşunuza gitmeyeni yazamayacak mıyız? 3 yaşında velet gibi ağlayanla onun seviyesinden cevap yazıyoruz. dirsek olmayan pozisyona utanmadan arsızca dirsek diye yazıyosun sonra bi de laf söylüyosun. harbiden arsızsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar