Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2017-2018 Sezonu Genel Tartışma

kizillelma

Öne çıkan mesajlar

Avrupa'nın en solid stoperini aldı adamlar ya. Üstüne Romagnoli ile Musacchio var. Tabii iyi para saçıyorlar, 4. stoper için 10 küsür harcarlar mı bilemem ama Milan işi zor gibi. Kjaer'in her türlü 7-8 milyon ederi var en kötü şartta bile ama bu gelecek para ile hücuma adam alıp+stoper alman gerekecek. Kjaer giderse elinde Skrtel var stoper orijinli. Hybrid DMC-DC Neustadter falan kalıyor geriye, Topal'ı da çekersin tabii ama yetmez yani 3 kulvarda.
Sosyal ağlarda paylaş

sobol kaliteli adam ki, çakmaya çalışanı dinlemek ve denemek lazım sdfads

shaktar pişsin diye kiralıyordu. burada her şekilde iş yapar. Bonservisle alınacaksa mesela BJK yerinde olsam alıp kiralar, Adriano - Caner sonrası oraya monte ederdim.

Ukrayna pazarının güzel yanı ucuza adam alabiliyorsun kalitesine oranla ama Boyko gibi homesick ihtimalleri yüksek çıkıyor. Boyko'ya verilen 3 milyon euro son 2-3 sezonu baz alındığında ciddi anlamda bedava gibi bir şeydi de işte olmadı.

Ukrayna sınırlarını aşıp da başarılı olan hatırladığım son adamlar Voronin ve Shevchenko, başka valla aklıma gelmiyor.

Sobol'un da patlama ihtimali yüksek ama potansiyeli riski karşılır doğru maliyetlerde.
Sosyal ağlarda paylaş

sdfdsf asıl 20m euro len diyenler atıp tutuyor, kim verecek mesela? daha önce de konuştuk bunları adamın tek kupası yok, üstüste 3 yıl oynadığı takım yok, 1 yıllık roma kiralığı hariç oynadığı büyük takım yok. oyunu 7m kuzeyliliği 2m desen 9m ancak çıkarlar kjaer'e. ancak milan ya da leipzig gibi istisna takımlar 10-12m verir.
Sosyal ağlarda paylaş

Dirar'a şaka maka 4,5 milyon euro mu vermişler? Biz aynı paraya piyasa değeri 2 katından fazla Mariano'yu aldık diye giydiriyor basın. Ben bedava geldi sanmıştım Dirar'ı, oha lan bu yoklukta Dirar gibi adama 4,5 milyon ahaha

Bu arada Kjaer'in kemiksiz ederi 10 var, iyi stoper. Hiçbir zaman en tepede oynamadı ama büyük liglerin başaltı takımlarında hep banko adamdı, yaşı da daha genç stoper için. Milan transfer dönemine daha ortalama maliyet adamlarla girince alabilir dedik ama vites yükselttiler Bonucci'yi aldılar. O iş yatar. Bielsa, Lille'e istiyormuş ama paraları yetmez gibi
Sosyal ağlarda paylaş

oynatamama gibi bir olay yok diye biliyorum ben eğer kuralları yine değiştirmedilerse son 1 yılda.

alırsın, transfer cezan yoksa zaten kaydedersin. cezaı yok fb'nin.

eğer ffp dışı bir uygulama ise bu transferler zaten cezası ileriye dönük yıl sonunda kesilir. gelecek sezona transfer yasağı vs. gelir atıyorum.

yani şuan sözleşme imzaladığı bir oyuncuyu oynatamama olayı en azından UEFA tarafından olmaması gerek.

kural vs. değiştiyse emin değilim ama takip etmiyorum bayağıdır ffp detaylarını.
Sosyal ağlarda paylaş

sleepingdeath said:

git gelden 1m€ açığımız var kısaca şu an 1m€ luk oyuncu satamadan dirar ve valbuenayı aynı anda oynatamıyoruz. sanırım planda kjaeri satarız 1-2 de adam alırız diye düşünüyorlar.
Bu cok riskli bir hamle degil mi. Bunu pazarliga oturdugun her takim bilir direk sana karsi koz olarak kullanirlar. Once sat sonra al daha mantikli degil miydi. Simdi sirf bu sebepten oyuncunun birini oynatamasa rezillik olur basin öldürür direk.
Sosyal ağlarda paylaş

bunu anadoludan bir çok takımla halledebilirler mesela al sana topcu buda parası şimdi sen bu parayı bana bu topcu icin ver diye içeriden el altından anlaşıp halledebilir.

bu arada Isla'yı aldık şu ffp olayları içerisinde çok mantıklı hamle. en son cagliarı 4m€'ya transfer etmişti ama karşılıklı olarak sözleşme fesh etmişler. bizde büyük bir ihtimal oyuncuya imza parası veririz ama bu kalitede bonservissiz oyuncuya değer. hatta bu transfer daha önce olsa dirarı almaya gerek kalmaz paramız cebimizde kalırdı. artık gerisini şener davarı düşünsün.
Sosyal ağlarda paylaş

isla ve dirar'ı sağ bek olarak düşünmemek gerek. zaten temelde dirar sağ bek bile değil.

monaco'da gereklilik olduğundan oynatıldı ve başarılı oldu. ha önünde zaten silva, mbappe falan değişmeli geliyor diye yedeğe düşmüştü ve bek oynamak tekrar 11'e girmesini sağladı ama kariyerinin %90'ını falan sağ açık, kanat olarak oynadı bu adam.

isla da zaten komple kanat oyuncusu, juve'den beri hep gerektiğinde önde gerektiğinde arkada oynadı. Bütün kanada en iyi şekilde hakim.

BJK'yle görüştüğü zamanda demiştik ortalama üstü yetenekleri olan ama çok yönlülüğü sayesinde çok iş yapan çok iyi bir adam benim için.

İki transferde bana kalırsa 10 numara Fener için. sağ kanadı komple kapattılar işte bundan sonra düşünmek zorunda kalmazlar. hiçbir şekilde rotasyon ot bok.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...