Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 burda bişe yokki adamlar kaşınmış adamda kaşımış birde movie çekip dalga geçmiş[signature][hline]Retailde görüşürüz...
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 kesin linderoth çekti o zaman bir tek o koruyo adamları :)[signature][hline]Retail'ede bekleriz..
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 aha korumak deilki sen 40 ken 10 kişi raid gidersen ki 10 kişi ye raid denırmı o ayrı 10sn de yatarsın yani ölenler ne oluyoz lan filan demişlerdir.[signature][hline]Retailde görüşürüz...
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Tabi bu videoyu koymamdaki bir neden de, abinin Undead olup, bir dwarf arkadaşı (pally galiba) en son sopası ile kovalaması.. "Yürrü len mahallene, seni velet seni.."[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Shadow Priest
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 aahahah[signature][hline]Da Site Da Blog Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance?
Rodeo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Mirage, 08 Şubat 2005 16:46 tarihinde demiş ki: en son ashenvale'e yaptığımız raid sırasında lvl 30 druid (ben lvl 40'ken) beni sürekli entangle edipi duruyordu. Entangling Roots'da bir gariplik var evet. Ben level 20'yken level 40 lara atiyordum rahat rahat. Ama moonfire - starfire falan genelde resist oluyordu.
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: _ILuVaTaR_, 08 Şubat 2005 17:55 tarihinde demiş ki: xroadsdada öyle guardlar spawn olmuyomu astranaardaki gibi? Olmuyor hiçbir horde şehrinde öyle bir spawn görmedim ayrıca belli bir yere kadar takip edior bizimkiler ve levelları daha az[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more..
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 xroads'u bilmiyorum ama astranaar'la aynı bölgede (ashenvale) olan splintertree post ve zoram strand isimli horde yerleşimlerinde yok öyle bir şey. 10 guard'ın aynı anda spawn olmasını bırakın, bir kaç guard spawn olana kadar şehir yerle bir oluyor.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
OffChu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Alliance şehirlerinde ilk baştan 50 guard çıkıyor. Horde ta ise en sonda çıkıyor. Bazen çıkmıyor hatta :P[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 raid ne yahu?[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak."
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Cümbür cemaatt bir yaratık veya şehri basmak.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Rodeo, 09 Şubat 2005 09:07 tarihinde demiş ki: said: Mirage, 08 Şubat 2005 16:46 tarihinde demiş ki: en son ashenvale'e yaptığımız raid sırasında lvl 30 druid (ben lvl 40'ken) beni sürekli entangle edipi duruyordu. Entangling Roots'da bir gariplik var evet. Ben level 20'yken level 40 lara atiyordum rahat rahat. Ama moonfire - starfire falan genelde resist oluyordu. evet bir gariplik var lvl 18 iken 27 adama uzaktan atmayı denedim resist verdi, adam yanıma gelene kadar 2 kere daha resist verdi sonra kesmişti adam beni :) belki entangling rootsun leveliyle ilgili olabilir 2 ydi diye hatırlıyorum..[signature][hline]Retail'ede bekleriz..
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 sahane video ama bu arada bir mage nelre yapabilir ubun gorduk
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ama ordaki adamlar 20 level altu bunuda göz önünde bulundurun.yiyosa level 60ların arasında yapsın onu heh
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ne lvl20 altı abi 40 ve üstü hepsi palayı gormedınmi bır tane 56 mı vardı 50mi ne vardı hunterdı sanırım o yani hepsi 15lvl adam değillerdi ha arada 25ler olabilir bende 60 olsam bende bodoz dalardım ahaha osursan ölüyorlar ha bu arada o adamlar 60 olsa o magede oraya bodozlama gırmezdi ama yinede deli dmg verirdi mageden daha iyi dmg veren classmı var[signature][hline]Retailde görüşürüz... [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 09 Şubat 2005 13:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 lvl 20 degil bea :) sanırım hepsi 40 civarı en yuksek 50 var sanırım o da atına atlayıp kaçıyor en sonunda :)[signature][hline]Retail'ede bekleriz..
Bone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 mage rulz diyebilir miyiz? hele arkasında bir priest olan mage terminatör gibi maşallah.[signature][hline]Beş Hececiler
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 yok ama esit levelında düsmanlar olsa arcane explosion kullanmazdı ne bilim uzaktan fireball vs atardı yada aoe büyüleri yapardı
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 hepsi 40-45 arası adamlar. zaten arkada priest olmasa zordu bu işler. ama mage'in raidlerde etkin bir yeri var, o ayrı.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Archon, Human Mage. Leader of Anatolian Sunrise.
Bloodscalp Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 zaten oyundaki en hızlı xp şu an 2 mage 1 priest kombosuyla oluyor da şu ana kadar pek kimse anlayamadı bunu
Öne çıkan mesajlar