Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Raid'i Tek Başına Alabilir Misin? Bence Alırsın..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aha korumak deilki sen 40 ken 10 kişi raid gidersen ki 10 kişi ye raid denırmı o ayrı 10sn de yatarsın yani ölenler ne oluyoz lan filan demişlerdir.[signature][hline]Retailde görüşürüz...
Mesaj tarihi:
Tabi bu videoyu koymamdaki bir neden de, abinin Undead olup, bir dwarf arkadaşı (pally galiba) en son sopası ile kovalaması..

"Yürrü len mahallene, seni velet seni.."[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Shadow Priest
Mesaj tarihi:
said:
Mirage, 08 Şubat 2005 16:46 tarihinde demiş ki:
en son ashenvale'e yaptığımız raid sırasında lvl 30 druid (ben lvl 40'ken) beni sürekli entangle edipi duruyordu.

Entangling Roots'da bir gariplik var evet. Ben level 20'yken level 40 lara atiyordum rahat rahat. Ama moonfire - starfire falan genelde resist oluyordu.
Mesaj tarihi:
said:
_ILuVaTaR_, 08 Şubat 2005 17:55 tarihinde demiş ki:
xroadsdada öyle guardlar spawn olmuyomu astranaardaki gibi?

Olmuyor hiçbir horde şehrinde öyle bir spawn görmedim ayrıca belli bir yere kadar takip edior bizimkiler ve levelları daha az[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Hordish MannerDefence Officer
I kill two dwarves before i kill two dwarves
And then i kill two more..

Mesaj tarihi:
xroads'u bilmiyorum ama astranaar'la aynı bölgede (ashenvale) olan splintertree post ve zoram strand isimli horde yerleşimlerinde yok öyle bir şey. 10 guard'ın aynı anda spawn olmasını bırakın, bir kaç guard spawn olana kadar şehir yerle bir oluyor.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Mesaj tarihi:
raid ne yahu?[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak."
Mesaj tarihi:
said:
Rodeo, 09 Şubat 2005 09:07 tarihinde demiş ki:
said:
Mirage, 08 Şubat 2005 16:46 tarihinde demiş ki:
en son ashenvale'e yaptığımız raid sırasında lvl 30 druid (ben lvl 40'ken) beni sürekli entangle edipi duruyordu.

Entangling Roots'da bir gariplik var evet. Ben level 20'yken level 40 lara atiyordum rahat rahat. Ama moonfire - starfire falan genelde resist oluyordu.

evet bir gariplik var lvl 18 iken 27 adama uzaktan atmayı denedim resist verdi, adam yanıma gelene kadar 2 kere daha resist verdi sonra kesmişti adam beni :) belki entangling rootsun leveliyle ilgili olabilir 2 ydi diye hatırlıyorum..[signature][hline]Retail'ede bekleriz..
Mesaj tarihi:
ne lvl20 altı abi 40 ve üstü hepsi palayı gormedınmi bır tane 56 mı vardı 50mi ne vardı hunterdı sanırım o yani hepsi 15lvl adam değillerdi ha arada 25ler olabilir bende 60 olsam bende bodoz dalardım ahaha osursan ölüyorlar ha bu arada o adamlar 60 olsa o magede oraya bodozlama gırmezdi ama yinede deli dmg verirdi mageden daha iyi dmg veren classmı var[signature][hline]Retailde görüşürüz...

[Bu mesaj Lind3r0th tarafından 09 Şubat 2005 13:04 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...