paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Efendim 10 yıllık bir bilgisayar var. Normalde çalışıyor ama enteresan bir problemi var. Sadece Safe Mode'da çalışıyor, normal olarak açtığımda çalışıyor çalışıyor hop birden ekran ya beyaza ya griye ya maviye dönüyor. Format atmaya çalıştım ve bir usb'ye windows yükledim windows ekranında yine benzer problem ile karşılaşıyorum. Sorun tam olarak nerede ? HDD'yi değiştirdim olmadı. Yedek HDD'yi denedim yine yükleme ekranın ortasında hop donuyor ekran. Ram olabilir ? Ekran kartı mı ? Yoksa Voltajla alakalı bir problem mi ? Çözemedim. Ama dediğim gibi safe mode with network'de hiç bir sorun olmadan çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Bozuk ram ile benzer bir problem yasamistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Herşey olabilir ramleri tek tek dene ekran kartını sök onboard varsa öyle dene falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Ekran kartıdır bence. Safe mode da ekran kartına çok yük binmez çünkü. Safe modda ekrankartına yüklenecek bir şeyler denersen belki kesin tespit edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Ramleri denerim 3gb ram var zaten, 2 gb biri diğeri 1 gb. 1 gb'lık sorunluysa yırttım değilse problem. Onun dışında ekran kartı onboard değiştirme şansım yok. Safe Mode'da çalıştırmayı denedim oyunları çalışıyordu, safe mode'da böyle bir problem olmadı yani normal açılışta niye arıza versin safe mode da vermesin ? orasını anlamadım. Yani HDD kesin değil, ram olabilir, ekran kartı umarım sorunlu değildir diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 sıcaklıkları kontrol ettin mi? sorun güç kaynağında da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Başka harici ekranla denedin mi? Yani bir parçadan sıkıntı olsa BSOD yersin diye düşünüyorum, belki lcd ile alakalı problem vardır. Gerçi safe modda hiç olmuyorsa saçma... gpu ile alakalı olabilir belki o zaman. Safemodda driverları falan aktive olmuyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 problem ramde olsa safemodda calisir miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar