Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iOS 11


GERGE

Öne çıkan mesajlar

Absolut said:

https://drfone.wondershare.com/iphone-problems/iphone-error-4013.html
Bi dene bakalım.



Yok abi bu da olmadi. Guncel surum zaten ios 11 icinmis baktim ona olmadi. Ios 8 icin olan bi tane buldum. Onda cok milim bi progress oldu sonra oda gitti.

11 olan versiyonunda direk revize dosyasini extract ediyor telefona revize icin bi restart atiyodu sonra telefon bulunamadi hatasi veriyordu.

IOS 8 olanin indirdigi revize dosyasinda ise attigi restarttan sonra telefonu gordu ve elma sembolunun altindaki bar ortaya cikti ama sonra arkasindan tekrar restart atti. Milim progressten kastimda buydu.

Bilmiyorum nasil cozucem bu olayi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fransuxa said:

abi benim iPhone çöktü. bildiğin çöktü. hiç bir şekilde açılmıyor. sürekli restart atıyor. şimdi bi tane program warezledim dr.fone diye onunla denicem iTunes hiç bir şekilde işe yaramıyor çünkü. telefon sürekli kendini kapayıp açtığı için restore da olmuyor. gelişmeleri bildiririm.

daha önce böyle bişey yaşayan varmı bu arada? iPhone error 4013 sorun bu.


O iTunes'un dedigi seyi tam yapiyomusun. Tel pcye kabloyla bagliyken epey bi tutman lazim elini tus kombinasyonunda sonra ekranda farkli bi goruntu gelicek o zaman taniyicak iTunes telefonu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

11.2.2 sistemde indirilecek dosya 64mb diye lanse ediliyor

indiriyorsun 526mb yer kaplıyor telefonda, geri sileyim vazgeçtim yüklemicem diyorsun siliyorsun silinmiyor halen sistemde hdd'de yer kaplıyor gözüküyor.

MÜKEMMEL MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ.

hani yıllardır severek kullanırım ama son 2 yıldır yapılanlar ohanzi çüş modunda insanı rahatsız ediyor. appstore'dan milyon milyor uygulamam olmasa bi dahaki telefon güncelleştirmemde apple almak istemiyorum resmen şu 1 senede telefon çöpleştirmeleri yüzünden.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

11'deki kaostan sonra klavyenin takilmasi telefonun kendi kendine dakikalarca donmasi, sarki dashboard'unun asla calismamasi, (arada bir sarkiyi gostermeme degil, resmen calismadi haftalarca iphone'u olmayanlar icin acikliyorum boyle biseyi hayal edemezler cunku) sana normal geliyordur shitty experience.

11'in ilk haftalarindaki inanilmaz seyler yok ama gene de yavas 6s.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 5 ay sonra ...
iOS 11.4.1

It also appears to include USB Restricted Mode

Restricted mode was created to protect iPhones against USB devices used by law enforcement to crack your passcode and get around encryption.

It disables USB access after the phone has been locked for an hour.

Settings - Touch ID(Face ID) - USB Accessories
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...